Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świat Muminków

FIRMOWE UBRANKA DLA DZIECI W ATRAKCYJNYCH CENACH

Polecane posty

Gość Świat Muminków

Witam serdecznie, gorąco zachęcam do odwiedzenia aukcji Świata Muminków na portalu Allegro, nick : Mummminek W ofercie posiadamy mnóstwo firmowych ubranek, niemal nowych. Oferowany towar rzadko kiedy nosi jakiekolwiek ślady użytkowania/ Skupiamy się głównie na rozmiarówce 0-2 lata, ale również mamy 3-5 latków znajdą coś dla swoich Pociech :) Zapraszam serdecznie :)

Gość Karolina1980...:)
Prześlij link do tych rzeczy:)

Gość Świat Muminków
niestety link z allegro jest blokowany (http://allegro.pl/ )listing/user/listing.php?us_id=28523539

Gość Świat Muminków
codziennie nowe aukcje i nowe ubranka, zapraszam do odwiedzania konta Mummminek na Allegro

Gość ania poznan
Fajne. Ogólnie dużo fajnych rzeczy można znaleźć w sieci. Dobre okazje trafiają się co trochę, można ustrzelić dobre oferty. Zajrzyjcie do sklepu kolorowemarzenia. Nigdzie indziej w sieci nie robią takich wyprzedaży, na tak znane marki.

Gość Świat Muminków
a ja ponownie zapraszam do siebie :) Na dniach będę dodawać kolejne aukcje, mam już na regałach cudną dostawę, rzeczy w 90% w stanie idealnym, jak nowe, firmówki :) Zachęcam do dodania konta Mummminek do ulubionych sprzedawców aby być na bieżąco :) pozdrawiam

Gość Świat Muminków
dorzuciłam wczoraj nowe ubranka, zapraszam do licytacji :) dzisiaj wieczorem pojawią się pierwsze gotowe zestawy ubranek skierowane osobno dla chłopców osobno dla dziewczynek z podziałem na rozmiary, tak , by mamy mogły zakupić gotowe zestawy firmowych ubranek zapraszam do Świata Muminków :) Allegro - konto : Mummminek ;)

Gość 111YY
przeslij jakos linka bo nie moge znalezc na allegro p nicku

Gość Świat Muminków
niestety kafeteria blokuje linki z Alegro :/ proszę połączyć dwie części w całość, powinna Pani do mnie trafić :) http://allegro.pl/ listing/user/listing.php?us_id=28523539

Gość całkiem całkiem
znalazłam coś dla swojej córy , moze mnie nikt nie przelicytuje ;p

Gość Świat Muminków
Zapraszam :) za kilka minut aukcje dobiegają końca :) proszę połączyć dwie części w całość http://allegro.pl/ listing/user/listing.php?us_id=28523539

Gość Świat Muminków
i podnoszę temat :)

Gość Świat Muminków
i znowu podnoszę :) zapraszam serdecznie na moje aukcje :)

Gość szkoda ze licytacje
ja kupuje tylko na kup teraz... szkoda mi czasu licytowac... zmien na kup teraz to ci szybciej towar zejdzie

Gość Świat Muminków
Dziękuję za sugestię :) Z moich obserwacji wynika jednak, że wiekszość woli licytacje, bo zazwyczaj wychodzi taniej niż przy opcji kup teraz. Jako, że konto dopiero rozkręcam, nie ma tłumów licytujących więc ciuszki kupujecie w sumie za grosze :) zapraszam serdecznie na moje aukcje proszę połączyć dwie części w całość http://allegro.pl/ listing/user/listing.php?us_id=28523539

Gość prosze poprawic linka a nie
my mamy łaczyc w 2 części :O

Gość Świat Muminków
bardzo chetnie, niestety kafeteria nie puszcza postow z calym linkeim :/ stąd podaję go w 2 częściach ... zachęcam mimo wszystko do połączenia linka i zapraszam na moje aukcje :)

Gość kropka nad iiia
i co idzie połączyć ;/ tylko trochę chęci

Gość nie bo maz nie wyraza zgody
puszcza puszcza

Gość nie bo maz nie wyraza zgody
jakoś wyżej pani się udało - wiec? wystarczy się "naumieć"

Gość Świat Muminków
kurcze, nie wiem czemu w takim razie ja mam problem, może to wina przeglądarki :/

Gość Świat Muminków
Nie wiem czemu ja nie mogę :/ ani na mozilli ani na chrome nie mogę dodać wypowiedzi jeśli umieszczam link:/

Gość Świat Muminków
no właśnie widzę, a ja próbowałam na 2 przeglądarkach i dupa zbita :( nie wiem co jest :(

Gość Świat Muminków
nie wiem to jest jakaś katastrofa, cały czas mi błędy kafeterii wyskakują :/ nie widzę czy posty są czy ich nie ma, innym razem w ogóle mam bład w postaci nieistniejącego wątku ... wybaczcie zamieszanie :)

Gość a czemu taka
droga przesylka?;/

Gość Świat Muminków
Czy droga? Jako przedsiębiorca odprowadzam od niej podatek, jak i prowizje od sprzedaży, biuro rachunkowe, zus i masę innych rzeczy. Znaczek zależny od wagi przesyłki + koszty zapakowania + podatek, który od przesyłki również muszę odprowadzić = zero zarobku na przesyłce... Prywatni użytkownicy sprzedają ubranka przesyłając je od 10 zł wzwyż nie płacąc podatku, zusu i całej reszty. Ceny są możliwie najtańsze.