Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świat Muminków

FIRMOWE UBRANKA DLA DZIECI W ATRAKCYJNYCH CENACH

Polecane posty

Gość bo polacy tacy juz są
ze najlepiej wszystko za frajer. ciuchy spoko szkoda ze nie wieksze bo corka nosi juz 122 ale jak ktos ma malego szkraba to jest w czym wybrac rzeczywiscie. i podziwiam za cierpliwosc do robienia takich zdjec ;)

Gość Świat Muminków
zapraszam :)

Gość tasia 600
Kurcze dziewczyny powiedzcie,bo jestem ciekawa.Ogladalam ta aukcje i te ciuszki to sa szmatki takie no nic ciekawego.Mieszkam w Uk i sprzedaje czesto na ebayu rzeczy po malej.Ale takie naprawde fajne ciuszki.A takie jak ma autorka to nawet za 0,50 p ciezko byloby sprzedac.No maks za taka bluzeczke to 4zl mozna dac.U was naprawde tak drogo chodza ciuszki.Bo moze powinnam w takim razie rzeczy w Polsce na allegro wystawiac:)

Gość Świat Muminków
Z całym szacunkiem, ale to nie są szmatki, tylko ubranka w wiekszości jak nowe, o czym świadczą komentarze :) widzę, że działania konkurencji ruszają pełną parą ;) Tak się składa, ze ubranka, które oferuję pochodzą z UK to raz :) dwa, jestem jednym z najtańszych sprzedawców na Allegro jeśli chodzi o ubranka z UK, większość sprzedawców nie schodzi poniżej 8,5 za sztukę robiąc to nielegalnie i nie odprowadzając podatku w PL. Tak więc z całym szacunkiem, ale jeśli nie jest się w temacie warto najpierw zrobić porządne rozeznanie a potem się wypowiadać, no chyba, że jest się nieuczciwym konkurentem, ale tego komentować nie będę bo każdy ma swój kręgosłup moralny :) Ja jak zawsze zapraszam serdecznie na moje aukcje :) pozdrawiam :)

Gość Świat Muminków
ponownie zapraszam na moje aukcje :)

Gość tasia 600
hmmm ...tak sie sklada ,ze tez mieszkam w Uk.I prawda jest taka,ze takiego typu ubranka nawet nowe ida za grosze.Dla porownania, taka bluzeczke z dlugim rekawkiem mozna juz kupic za 1funta. Nie chodzi mi o stan ciuszkow(moze sa jak nowe nie kluce sie).Ale o same ciuszki o ich wyglad sa bardzo zwykle nic ciekawego.

Gość Świat Muminków
cóż, nie da się trafić w każdy gust. Pani mieszka w Anglii więc ma Pani do nich dostęp na co dzień. Polskie mamy mieszkające w Polsce takiego dostępu nie mają... Pozdrawiam serdecznie :)

Gość Świat Muminków
jak co dzień, zapraszam serdecznie na moje aukcje :)