Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysz3

mój chlopak prawiczek

Polecane posty

Gość mysz3

Jestem z chłopakiem 1,5 roku. Od początku naszego związku wmawiał mi, że spał już ze swoją byłą dziewczyną. Niedawno wyznal mi prawdę, że tak nie jest, ale bał sie o tym powiedzieć. Po prostu się wstydził, że jest prawiczkiem. A ja nie wiem czy mam mu wierzyć:/

Gość JohnSpartan
A co to kurwa za różnica ja pierdole wy to ludzie macie problemy.Jak się dogadujecie to co to za problem ja jebie.Chociaż nie,może lepiej żeby takie osobniki nie współżyły.Tępota nie powinna się rozmnażać.

Gość mysz3
JohnSpartan - jeśli ci coś nie pasuje to się nie wypowiadaj, bo k***a twoje zdanie nikomu nie potrzebne, jesli nie potrafisz pomóc. Ma dla mnie znaczenie, z innych powodów, których wolę nie opisywac.

Gość JohnSpartan
A gdybyś się dowiedziała,że był na dziwkach i nie jest prawiczkiem to byłoby lepiej?

Gość mysz3
Nie wazne jakby było, po prostu chcę znać prawdę. Jest to dla mnie bardzo ważne. Chciałam tylko usłyszeć opinie innych czy według nich wierzyć czy nie, za i przeciw, to takie trudne?

Gość mysz3
To ostatni niedziel ( czy jak ci tam) idź sobie k***a gdzie chcesz, rób co chcesz i z kim chcesz, a mnie to g***o obchodzi..

Gość myszcz_myszczóf
ale ty jesteś głupia ! ale nie wierze to napewno prowokacja

Gość 28 letni prawik
a ile ten twój chłopak ma lat? Jak dużo to nic dziwnego, że wstydził się przyznać, że jest prawiczkiem. Ja też jakbym spotkał jakimś cudem dziewczynę to bym jej ściemniał, że niby kiedyś kogoś miałem i prawiczkiem dawno już nie jestem. I dokładnie tak jak zrobił twój chłopak, przyznał bym się, że to nieprawda dopiero po dłuższym związku, kiedy bym był pewny, że mnie kocha i nie bedzie jej to przeszkadzało.

Gość mysz3
ma 22 lata...dziękuję wreszcie za jedną normalną odpowiedź:)

Gość wtgcfjnuhplńajgkjk
Na pszyszlosc bedzie mial nauczke aby nie mowic, ze jeszcze nie robil. Zastanawiajace jest, ze wczesniej nie mialas podobnych dylematow. Tylko dopiero gdy wyjawil ci, ze jest prawiczkiem. Chyba nie gardzisz nim z tego powodu, ze prawik.

Gość mysz3
Ty od niedzieli to nie do ciebie:)

Gość mysz3
Oczywiście, że nie gardze:) nawet jest mi z tym lepiej:)

Gość nie zastanawiaj się rzuć go
jak facet nie sypiał z kim popadnie to źle o nim świadczy

nie jesteś pewna czy mówi prawdę bo wcześniej mówił że kochał sie z poprzednią dziewczyną a teraz mówi że nigdy tego nie robił tak dobrze rozumiem ?

Gość abby2013
moj chłopak też na początku się nie chciał przyznać ;) pewnie głupio mu było, że jesteś bardziej doświadczona i tyle :) mój najpierw kręcił, a po jakimś czasie sie przyznał, że czekał na właściwą ;) w sumie mi to nie przeszkadzało, a nawet ucieszyło ;)