Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciki czy nie

buciki czy dodatkowe skarpetki

Polecane posty

Gość buciki czy nie

czy niechodzacemu dziecku (5mies) mozna zakladac buciki czy raczej zamiast bucikow dodatkowe skarpetki.... slyszalam ze nie powinno sie niechodzacemu dziecku zakladac butkow.... jakie jest wasze zdanie drogie mamy ???

Gość kikkajahaja
Ja nie zakładałam bucików bo to było bezsensu po pierwsze ciężko założyć takiemu maluchowi a po drugie spadały mu bo kopał nóżkami nie pamiętam czy akurat w wieku 5 mcy ale miałam taki moment ze wszystkie buciki były do d.... bo spadały. Jak było chłodniej to nóżki przykrywałam jeszcze kocykiem Ja nie polecam bucików w skarpetkach ma luźno i stopki nie są ściśnięte.

Gość wtrącę słówko....
Moje dziewczynki w tym wieku miały zakładane takie robione,wełniane bamboszki zawiązywane na wysokości kostek. I byłam pewna,że im cieplo i nie spadały im z nóżek. ;)

Gość odpowiadam/
mój syn ma 4 miesiące i zakładam mu skarpetki w zależności od pogody czy frotowe czy cieńsze lub takie szmaciane buciczki. Ostatnio kupiłam mu tez takie skarpetki z gumowym podbiciem :) Butów nie zakładam bo i tak jeszcze nie chodzi.

Gość buciki czy nie
hehe moja wlasnie kopie nozkami i czasem nawet skarpetki potrafi tak sciagnac hehe