Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfdsgdfsgdsfgds

facet 30 lat, nie mam prawa jazdy, przyznać się czy ściemniać?

Polecane posty

Gość fdgfdsgdfsgdsfgds

bo w poniedziałek idę do nowej pracy i wiem, że na bank będą te dyskusje o samochodach nie wiem czy dam radę udawać, że nie mam samochodu

Gość fdgfdsgdfsgdsfgds
a prawa jazdy nie mam głównie przez biedę więc wstyd mi przed ludźmi

Gość julka19xx
udawaj ze nie potrzebujesz samochodu i lubisz komunikacje miejska. Moze sie ktos nabierze

Gość to tylko
raczej czy dasz radę udawać, że masz samochód z logicznym wyrażaniem zdania masz kłopoty jaka to praca?

Gość fdgfdsgdfsgdsfgds
ma to znaczenie takie, że ludzie będą się na mnie z góry patrzyli, będę obiektem żartów, ostatni w kolejce do podwyżki i awansu a praca jest dobra

Daj spokój, nie przejmuj się. Jeśli ktokolwiek z tego zakpi obróć to w żart i tyle. Wiesz, po co Ci prawko jak masz własnego kierowcę? ;)

Gość ON Z KRAINY DESZCZOWCÓW
ziomek nie martw sie... ja zrobilem po trzydziestce bo wczesniej nie bylo mi potrzebne bo nie bylo mnie stac na auto a teraz zarabiam i przymiezam sie do ostrej fury:D

Gość fdgfdsgdfsgdsfgds
problem w tym, że źle się to odbije na mojej karierze ludzie uważają się za lepszych od biedaków

Gość wygladasz jak nasza szkapa
nie marudz... wszedłeś w jakiś korpo? tam sa pojebusy którzy myśla ze duzo moga a tak naprawde gowno mogą!!! Bądz sobą i sie nie stresujjjjjjjjjjjjjjjjjj

masz racje;) zawsze mozesz udawac, ze masz prawko, a poki co oszczedzasz kase bo chcesz sobie kupic fajna fure:) a jak sie zdarzy sytuacja, w ktorej ktorys z kumpli poprosi Cie zebys pojechal jego autem to powiesz, ze absolutnie nie jeździsz pożyczonymi autami:D

Gość fdgfdsgdfsgdsfgds
ale te dyskusje o samochodach i jeżdżeniu... ludzie potrafią o tym rozmawiać dzień w dzień, godzinami

Gość gość
A ja mam juz troche do 29 jeszcze i twardo chce powrócić do tematu po 10 latach odpuszczania bo ile mozna sciemniac ze prawko jest a samochodu nie bo wysokie OC i AC?