Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30 letnia mamama

miesiączka u córci

Polecane posty

Gość ale przeżywacie.
Ja pierwszy okres dostałam jak miałam 10lat i jakoś na mojej mamie nie zrobiło to większego wrażenia(choć ona pierwszy okres dostała mając 17lat). Wiedziała że predzej czy później to nastąpi. Może i miala nadzieję że będę starsza gdy to nadejdzie ale przyjęła to NORMALNIE! Nie rozpaczala nad tym. To samo ze wszystkim było. Chyba jakoś w 4 klasie podstawówki zabrała mnie na zakupy po pierwszy stanik... O depilacji to już wg nie rozmawiałysmy. Jedyne co to pytala czy mnie nie boli bo używalam wosku a ona całe życie tylko maszynka...

Gość oysdvybdytjh
to musi być jakieś prowo, karmisz, ubierasz 11 latkę?

Gość asdfghjkl;
nie pitolcie o słabym kontakcie córki z matką ja też swojej mamie nie powiedziałam, bo dla mnie coś takiego jak okres to było oczywiste, niczego nie ukrywałam ale i nie robiłam z tego afery wszystkie koleżanki już miały, więc i ja kiedyś musiałam mieć miałam kieszonkowe to podpaski sobie kupiłam ale ja wiedziałam wcześniej, że dziewczyny mają coś takiego jak okres i nie musiałam biec do mamy bo coś mi leci bardziej denerwowały mnie późniejsze pytania i podniecanie się mojej mamy tym, że mam okres mając taką ciumkającą przewrażliwioną matkę jak autorka tego tematu pewnie nic bym nie powiedziałam wiedząc, jak głupkowato reaguje

"""//kiepski masz kontakt z córką skoro nie powiedziała ci od razu, czyli twój zimny chów przekłada się na relacje z dziecmi"""//// ­­­ Kafeteryjna ideologia mnie powala na łopatki :D Jakbys mi to w oczy powiedziała to mysle ze aż bym cie niekontrolowanie opula smiechem :D Tak, corka bala mi sie powiedziec o miesiączce,bo wiedziala ,ze dostanie ostry wpierdoool za wszystkie żywota, jakim prawem śmie do pruderyjnej matki o takich intymnych tematach na głos gadac? phii phii phii :classic_cool: Nie przyszly ci do glowy inne czynnkiki? tylko sam czynnik stresu corki przed matką,stąd milczenie ??czaruj sobie dalej, powodzenia