Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvfvhuctu

początki na nocniku u chłopców

Polecane posty

Gość hvfvhuctu

Na siedząco czy na stojąco? Jeśli siedząco to od kiedy stojąco? Tak mi się wydaje by pierw sądzać póki nie wie co będzie robić, a później jak mówi na stojąco? Dobrze myślę?

Gość nietwojasprawaaaaaa
pewnie kurwa na stojaco zeby nasikal wszedzie tylko nie do nocnika ja pierdole co za tepe baby tu siedza

Gość ropoocha
Ja to szczerze mowiac nie bardzo rozumiem,po co ze szczania na stojaco robic jakas sztuke,ktora chlop musi posiasc. moj facet sika na siedzaco. na stojaco tez umie,ale jak mieszkal sam,to sie przekonal.do sikania na siedzaco,bo nie trzeba potem nic scierac jakby co. i nie wiem,czy to jakas ujma na honorze czy co,zeby facet siedzial na kiblu,to moze niech sraja tez na stojaco,tez na pewno sie da.

Gość Mój zaczął na stojącą.
Nie chciał siadać podczas robienia siku,tylko od razu wolał na stojąco,więc nie miałam problemu,od samego początku do teraz zawsze stał.

Gość Mój zaczął na stojącą.
nietwojasprawaaaaaa Nie tak z główką coś ? :P No popatrz a moje nie obsikało niczego,bo robił siusiu do toalety!

Gość na stojąco tylko
moje dziecko robiło,wiec nie musiałam potem uczyc

moj na poczatku robil na siedzaco do nocnika , pozniej jak mial ok 1,5 roku chcial robic na nakladce ale wciaz na siedzaco . na stojaco zaczal robic jak mial ok 3 lat - sam stwierdzil ze chce robic jak duzy mezczyzna :)