Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRAHRE

Przesadziałam?

Polecane posty

Gość GRAHRE

Chciałabym się Was poradzić, otóż mam teraz wyrzuty sumienia, chyba przesadziłam albo wyolbrzymiam, co myślicie. Sytuacja w pracy, wczoraj zwróciłam koleżance uwagę, że źle wykonała swoje obowiązki. Ona krótko pracuje i się stara a ja niezbyt ładnie skomentowałam jej pracę:/ Powiedziałam, że źle zrobiła dane dokumenty chociaż to nie miało znaczenia, i się na mnie wkurzyła. Jesteśmy zatrudnione na tych samych warunkach i wydaje mi się, że ona myśli, że chce być lepsza od niej ehh

Gość Anal - izator!!!
jeżeli zrobiłaś to jak człowiek i jak sie należy czyli po cichu, tylko ona i ty to słyszały - to ja bym Ci dziękował. ale jak zrobiłaś to jak myśle czyli, przy wszystkioch, pokazówka przed szefem to ja już wiem kim ty jesteś.

Gość GRAHRE
Nie, byłyśmy tylko we 3 ja ona i jeszcze jedna koleżanka..ale żałuje teraz

Gość GRAHRE
Wydaje mi się też, że mogą one pomyśleć, że się wywyższam. Chyba muszę coś zmienić w swoim zachowaniu..

Gość Anal - izator!!!
dużo zyskasz jak przeprosisz.

Gość GRAHRE
Twoim zdaniem powinnam? CO bym miała jej powiedzieć? Chyba zostawię to tak jak jest i postaram się zmienić. Zdarzało sie Wam takie coś?

Gość Karola34
Pogadaj z tą koleżanką, a jeśli masz potrzebę to przeproś ją. Nie ma nic złego w zwracaniu uwagi, byle to zrobić właściwie i nie na forum. Ponadto przez coś takiego można wyrządzić komuś dużą krzywdę /mam na myśli powtarzające się takie sytuacje/. Atmosfera w pracy to ważna sprawa. Żal mi trochę tej koleżanki, nie ma w nikim oparcia i nie ma od kogo się uczyć. Początkowo trzeba pokazać co i jak, czasami kilkakrotnie. Ja zawsze biorę pod swoje skrzydła nowych pracowników

Gość Karola34
aaaaaa i jeśli zostawisz tę sprawę to będziesz udawać, że nie ma problemu. A on niestety jest......