Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .pannastara.....

Mam 27 lat. Jestem starą panną

Polecane posty

Gość .pannastara.....

Bedzie coraz gorzej bo wolnych facetow w tym wieku prawie nie ma. Jedynie odrzuty zalicząjące co sie da, psychole, dziwacy podobni do mnie i drugi sort po rozwodzie

Gość auuuuuu
Niezapominaj o prawikach

Gość ercsssson s.
Mam tak jak Ty,tylko 10lat wiecej. I zyje i mam sie dobrze.

Gość dfdfffggfg
ja tez mam tak samo, mam prawie 29 lat ale juz sie pogodzilam z tym

Gość sama.pravda
tak naprawde juz po 20 jest sie stara panna... po 25 to juz bezdyskusyjnie. powyżej 25 - szkoda gadać, przegrane życie.

Gość samotny romantyk
ale ty jestes po***pieprzony !!! masakra ! Pewnie jestes niski i oblesny, nikt cie nie lubi, jestes slaby i kiepski !!! Swoja droga autorko,wcale nie jestes stara !!! Cale zycie przed Toba !!

Gość jamam25
ja mam 25, wszystkie kolezanki mają męzow a ja siedza sama w domu z rodzicami i pomagam w polu , pracy nie moge znalezc, co to za zycie, mam ochote sie zabić

ciekawe, ze u mnie nie wszystkie maja mezow a sa starsze od Ciebie:) uwazasz, ze slub da Ci szczescie? to wspolczuje ja moge byc stara panna cale zycie bo na slubie mi nie zalezy wcale:) jestes pod presja srodowiska, w sumie nawet nie bo watpiue zeby ktos Cie okreslal mianem starej panny sama sie dolujesz bo jestes samotna i wymyslasz problemy ze to brak meza jest powodem a malzenstwo to nie zabawa, to tez mnostwo problemow

aaa Ty ze wsi jestes moze tam nadal zyja stereotypami:-O wiesz tez mam znajomych po slubie i umawiam sie z nimi bez problemu nikomu normalnemu nie mija potrzeba widywania sie z przyjaciolmi nawet jesli jest po slubiue

Gość ngonweg
pieprzenie- wyjedz z tej wsi zabitej dechami, 27 lat to sama młodośc jeszcze do 30 sie wyrobisz jak z wiochy sie wyniesiesz. Wyszalej sie trochę meza poszukaj, sa wolni i faceci i kobiety w tym wieku a pod wzgledem demograficznym to jeszcze do 35 jest wiecej kolesi więc szukaj :)

Gość inka krk
to teraz ludzi się sortuje jak opdzież ? pierwszy sort ,drugi sort ,a cream też jest ?

Gość inka krk
a w tym drugim sorcie zdarzają się perełki że klękajcie narody

Gość inka krk
trzeba mi już na "czyściwie " szukać bo ja to już nie tyle stara panna co babcia 34 letnia , rozbawia mnie ten świat :D

Gość heloiza999
mam 24 lata i zawsze będę sama, życie to gnój, nie wiem po co się rodziłam, a życie dobrze mi rokowało- jak byłam mała, to byłam piekna, ładnie tańczyłam i rokowałam na wielką lasencję, już wteyd miałam długie nogi i ładną twarz. a teraz niby brzydka nie jestem ale nie mam i nigdy nie będe miała nikogo

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
zukać bo ja to już nie tyle stara panna co babcia 34 letnia >>>to w tym wieku jeszcze ludzie zyja :D ?

Gość do Heloiza999
jesteś za wysoka.Masz 182 cm:O

Gość Wladimir T.
Ich bin auch eine Jungfrau,bin aber 74 Jaahre alt :O

Gość przychodnianr13
Sa faceci w tym wieku.