Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drill boy

Kobiety stworzone są do opieki nad dziećmi, a mężczyźni do opieki nad kobietami

Polecane posty

Gość drill boy

Tak nas stworzyła natura! Niestety nie podoba się to feministkom, które wolałyby widzieć faceta w roli niańki, sprzątaczki, prostytutki. Feministki są chore na głowę.

w dzisiejszych czasach obie płcie powinny być "uniwersalne". Łaski nikomu nie zrobisz że sobie żarcie przygotujesz 💤

Gość Bright Hope
A ja się zgadzam z drill boy :) I takiego też partnera niebawem będę poszukiwać :)

Gość Bright Hope
Nikt nie zadba o dom tak dobrze jak kobieta, nikt nie da dziecku tyle ciepła co matka, nikt nie będzie czekal na ojca w domu jak jego własna żona i dziecko. I nie ma bezpieczniejszego azylu niż Twój własny dom pełny miłości i najbliższych Tobie ludzi.

Gość Nie Jestem Polakiem!
Zgadzam sie z Bright Hope. Jestes b.madra!

Gość fermin
" w dzisiejszych czasach obie płcie powinny być "uniwersalne"" nikt nie powinien być uniwersalny tylko wyspecjalizowany

Gość Bright Hope
Dla wyjaśnienia, jestem osobą wykształconą, pracuję stale, Miss Polonią nie jestem, ale ... ;) I jeżeli możliwości finansowe mojego wybranka pozwoliłyby na wychowanie naszych dzieci przeze mnie, nie zawahałabym się zostac w domu przynajmniej na okres ich wychowania. Może i jestem staroświecka, ale mnie rodzice oddali do przedszkola bardzo wcześnie, wszystkiego uczyłam się sama i nie ukrywam, że brakowało mi ich.

Gość kultura masowa vol. V
uhm... znam parę chłoptasi którzy sami potrzebuja niańki usiłuja robic ja z zony by przed kochankami grać opiekuńczego mena :D

Nie do wiary! Mieszkalem w pl przez 5lat i nie spotkalem takich madrych kobiet jak ty Bright Hope! Tak powinna wygladac relacje w malzenstwie!

Gość Le,nkaA.
U nas jest taki podział. I jest dobrze:)

Gość Bright Hope
Nie jestem Polakiem... dziękuję, aż mi niezręcznie :) A gdzie teraz zamieszkujesz ? I jakiej narodowości jesteś, skoro... nie polskiej ? :)

Gość Bright Hope
lizus :P

Ne chodzi o żadne feministyczne lobby :o doświadczam właśnie na własnej skórze jak to jest nie zarabiać tylko zajmować się dzieckiem...i powiem szczerze że za strony ludzi innych niż mój mąż nie jest wcale słodko :o na każdym kroku można się spodziewać krytyki i straszenia co to będzie jak mąż sobie znajdzie inną...i ja jeszcze nie jestem w najgorszej sytuacji bo studiuję i wszyscy wiedzą że zamierzam iść do pracy, ale gdybym tak powiedziała że mam planujemy mieś kilkoro dzieci i ja będę z nimi w domu a mąż zarabia...społeczeństwo chyba by mnie zażarło :p :D Tak że nikomu nie polecam roli tylko matki i żony :) i nie ma to nic wspólnego z feminizmem tylko z życiem

Mieszkam w Uk. Mam polskie obywatelstwo. Narodowosci nie moge podac ... bo zaraz bedzie wielki atak na mnie. Kocham polske i nie zaluje ze 5l spedzilem w Krakowie:-)

Gość Bright Hope
Cieszę się, iż miałeś możliwość poznania choc trochę naszej kultury, a Kraków to piękne miasto. Domyślam się Twoich obaw, poniekąd podstawnych. Cóż mam rzec, i Tobie i sobie życzę partnera o podobnych poglądach i szczęscia w życiu rodzinnym. Niebawem kończę kontrakt w kraju arabskim i sama nie wiem, czy wracać do polski, czy przedłużać :P Bo Arabia ma w sobie DUŻO !!!!

Jesteś mało kreatywna i to się mści. Moja kuzynka urodziła czwórkę dzieci, a czas spędzony w domu wykorzystała na edukację i stworzenie własnego biznesu. Dziś jest właścicielką restauracji w centrum Warszawy.

no dobra, powiem, jestem czarnym mongołem z dunajca

W ktorym kraju arabskim pracujesz?

Gość Bright Hope
W jednym z najbogatszych na świecie na K ;)

W katarze? A znasz moze arabski? Przepraszam ze tak pozno pisze ale jestem w pracy

Gość Bright Hope
W Katarze :) Znam podstawy, uczęszczam na kurs od niedawna. Pisownia to jest wyczyn :D Kocham tą kulturę, muzułmanie, których miałam przyjemność tu poznać to wspaniali ludzie i tak bardzo zaszczepili we mnie tą swoją kulturę, że mam teraz rozdwojenie jaźni :P

Gość Le,nkaA.
W Kuwejcie?:) Ja mieszkalam przez 3lata w ZEA. W Dubaju:)

Ciesze sie. A czym sie zajmujesz?

Gość Bright Hope
Lenka, tęsknisz za tamtym życiem ?

Gość Le,nkaA.
BArdzo:) Dodam tylko, że mój mąż jest Polakiem. Ale oboje czuliśmy się tam świetnie. Chcemy wrócić do Dubaju albo zamieszkać w Abu Dhabi. Znam Polaków w Abu Dhabi którzy mieszkają tam już od 15 lat i nie chcą wracać do Polski.

Gość Bright Hope
Jestem tłumaczką, spełniam się zawodowo. Generalnie piękne życie mi się przytrafiło jak na polskie realia, niełatwe zresztą. No i zaraz kontrakt się kończy i sama nie wiem co z tym fantem zrobić ;)