Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Subbota

Nie jestem w stanie zapewnić dziewczynie emocji, rozrywki

Polecane posty

To ja jej raczej potrzebuje od niej. Wyjątek stanowi sytuacja gdzie coś można nabyć za kasę, do wesołego miasteczka etc. Ale bez kasy, siedzieć i rozmawiać z nią. Chyba nie byłbym w stanie tak jak inni kolesie to robią, śmiać się itd. Czy więc mam szansę na dziewczynę, nigdy jej jeszcze nie miałem.

Bez pieniędzy tez można się dobrze bawić tylko trzeba użyć wyobraźni i tego co się posiada.

No właśnie o tym mówię. Dzisiaj widziałem taką parę w tramwaju. Rozmawiali, śmiechowali całą drogę, droczyli się - ja bym chyba tak nie potrafił. Z natury jestem raczej stonowany, mam kiepskie poczucie humoru, mało rzeczy mnie śmieszy.

Gość Stiven z dynastii
Podobno dużo dziewcząt lubi jak facet obija im mache kutachem.

Mógłbym tylko odpowiadać na pytania zadane przez dziewczynę a i tak sądzę że by się ta rozmowa nie toczyła tak jak powinna, mnie by zabrakło pary w gębie po krótkim czasie a najchętniej to bym milczał przy niej, tylko się do niej przytulał, chodził za rękę.

To stań się jak james bond. On też niewiele mówił. Tu coś powiesz, tam się uśmiechniesz i gra gitara :)

Gość to musisz poszukać
dziewczyny podobnej do siebie - stonowanej, małomównej, niezbyt rozrywkowej, czyli dla większości nudnej, takiej jak ty jesteś, bo rozrywkowa dziewczyna nie będzie chciała nudziarza

Ja bym chciał normalną rezolutną, wesołą dziewczynę. Jakiejś wariatki nadpobudliwej to bym nie chciał.

Gość vfsdvfd
wymagania faktycznie jak cholera: szanująca się, z zasadami, przeciętna+, inteligentna, wesoła

Gość fuiti
uważajcie z tą małomównością bo ja jestem dla większości ludzi taka "nudna" a to tylko pozory wynikające z nie oswojenia się z nimi ;) oswojona z towarzystwem jestem zwariowana a już w ogóle nie wyobrażam sobie związku bez wspólnego poczucia humoru,swobody w rozmowach i szaleństwa przecież związek bez tych cech jest pusty