Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karm3lka

JAK NAJLEPIEJ PRZEŻYĆ PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

Mam 23 lata i spotykam się już dlugi czas z chłopakiem, parę razy próbowaliśmy już współzyć ale mój strach zawsze wszystko psuje... Nie chcę go ciąglę zawodzić... Najchętniej to usunęłabym tą błonę chirurgicznie, nie mam do niej żadnego sentymentu i nie jest mi do niczego potrzebna a tylko mnie dołuje..;/

Gość nannana
Stwórzcie miłą i przyjemną atmosferę, jakieś świeczki czy coś, może się zrelaksujesz trochę i nie będziesz się stresować. Albo może nie planujcie tego, niech to będzie bardziej spontaniczne wtedy na zapas nie będziesz się martwić ;-)

Niby dbamy o to żeby była atmosfera-lampka wina itd. i pieszczoty wypadają całkiem nieźle ale w głowie mnie coś blokuje, a przecież to jest ten jedyny i teraz nei wiem czy całe myślenie o wspólnej przyszłości i ślubie ma jakikolwiek sens:( też chcę się cieszyć zabawami w łóżku i sprawianiem sobie przyjemnoośći:((

Gość nannana
A co dokładnie Cię blokuje?

Gość kjmnb
nannana-ty w jakim wieku stracilas?

Gość poduszka ma male uszka
no to normalne ze czujesz strach, ale jesli masz wyrozumialego faceta i wie ze to twoj "pierwszy raz" to napewno to zrozumie ze nie odrazu sie uda, musisz byc rozluzniona i hmm.. no podniecona wtedy bedzie latwiej. Ja sie bardzo bałam i podchodzilismy do tego sporo czasu ale wkoncu sie udalo :) czego i Tobie zycze :) pozdrawiam

Gość 23 lata i jeszcze
nie bylas dymana ? straszne .....

Gość maretka_aa
usuniecie blony chirurgicznie wcale nie jest takie proste. robia to tylko w okreslonych przypadkach a nie ze ktos ma ''blokade''. musisz miec jakies zdrowotne wskazania do tego. widocznie skupiasz sie na tym a nie na atmosferze tylko czekasz az on wejdzie a jak wchodzi to uciekasz. musisz sie rozluznic,

Gość nannana
kjmnb - to chyba nie Twój interes.

Najbardziej chyba ból bo z obserwacji wynika że chyba tam jest tylko minimalny otworek a nazwałabym go nawet nie okrągłym tylko podłużnym i cienkim stąd obawa że przerwanie będzie bolało..;/ krwi się nie boję.

Niom w podobnym wieku i też to byłby jego pierwszy raz, stąd czekamy na siebie, ale wiem że tym czekaniem (z mojego powodu) mogę wszystko popsuć.

Gość poduszka ma male uszka
ale nie musi wcale bolec, kazdy ma inny organizm i krwi tez nie musi byc. a nawet jak boli to jest to bol do wytrzymania i bardzo krotki

Gość maretka_aa
powinnas isc do ginekologa ktory ci powie co z twoja blona, czy sama zostanie przerwana czy chirurgiczie, ale to ze chirurgicznie ja usuniesz to cie nie ''odblokuje''