Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrowokatorr

Anatomia kobiecej zdrady

Polecane posty

Gość fdfsfsdv
''dosrole zycie opiera sie na relacjach seksulanych'' o ile dzieje sie to w uczciwy sposob. O braku uczciwosci mozna mowic gdy do celu uwodzenia wykorzystuje sie manipulacje, a tak wlasnie sie dzieje w technikach polecanych przez wszelkiego rodzaju szkoly uwodzenia.

Gość prrowokatorr
Temat jest autorstwa pewnego pana o pseudo ADEPT. Rozpisuje się w blogu i naprawdę pisze fajnie. Życiowo. Nie jest to moja historia i nie przepisuję sobie praw autorskich. Ale imienniczka Anny wykazała się tu w topiku postawą jaką reprezentuje opisana Anna. Co ro proszę księdza to nie ze mną. Panną jestem dzieci mam. Jedno nawet z księdzem. Ale takie numerki to nie ze mną:P

"Mianowicie mozg kobiety itd poddawanej manipulacji emocjonalnej majacej na celu wzbudzenie w niej zainteresowania seksualnego wydziela fenyloamine,substancje dzialajaca narkotycznie.To po niej kobieta robi rzeczy ktorych normalnie by nie zrobila,nie zdradzila itp." xxx skad o dosroslych ludzi takie zaprzeczanie rzezcywistosci?;-) przeciez to oczywiste ze faceci manipuluja kobietami, oraz kobiety facetami, rodzice - dziecmi, a dzieci - rodzicami, pracodawcy - pracownikami i vice versa ;-) pokutuje to smieszne zalozenie - wpajane m.in., w PL - ze wszyscy ludzie na swiecie sa dobrze i maja ten sam interes;-) kazdy ma inny - stad konflikt i "wojna" na manipulacje;-) i dlatego nie ma na to paragrafu i nigdy nie bedzie;-)

Gość pyskata,,ankaaaa
widzisz ROR, tu wlasnie wolna wola jest wylaczona,bo kobieta rzadzi narkotyk.Ktorego sama sobie nie dostarczyla,a ktory zaaplikowaj jej manipulatory by ta wolna wole wylaczyc.

Gość pyskata,,ankaaaa
jestes pewien ze nie ma takiego paragrafu? bo ja nie znam calego ustawodastawa zarowno polskiego,jak i europejskiego.

"fdfsfsdv piszac o schemacie mialam na mysli proces ''zaciagania'' baby do lozka opisany przez autra, nie na zasadzie oczywistego podrywu. Jestem bardzo uwrazliwiona na tego typu gierki" xxx kazdy ma wolna wole - sa faceci i kobiety ktorzy korzystaja z tych gierek i to ze ty tego nie lubisz (ja w sumie tez nie - ale zadna kobieta otwarcie tegio nie przyzna;-) - kazda bedzie "ponad to" , a potem "jak to sie moglo stac?!";-)

Gość pyskata,,ankaaaa
prowokator,dopisujesz sobie teorie.Nigdzie nie napisalam -to nie ze mna-bo moze tak nie mysle.

Gość fdfsfsdv
Ale w sytuacji gdy wszystko gra i jest pełnia szczęścia pani w chwili rozluźnienia pozwala sobie na................... zaprzeczasz sam sobie autorze. W zwiazku Anny nie bylo dobrze, po paru glebszych zaczely wychodzic klopoty w jej malzenstwie, wiec nie ma mowy o ''gdy wszytsko gra i jest pelnia szczescia''. Niedopracowana ta twoja anatomia

"pyskata,,ankaaaa widzisz ROR, tu wlasnie wolna wola jest wylaczona,bo kobieta rzadzi narkotyk.Ktorego sama sobie nie dostarczyla,a ktory zaaplikowaj jej manipulatory by ta wolna wole wylaczyc." xxxx tak ale ten narkotyk nie ejst zakazany co nie?;-) a wiec kobieta moze sobie dostarczac tyle tago narkotyku ile ma tylko ochote;-) xxx pyskata,,ankaaaa jestes pewien ze nie ma takiego paragrafu? bo ja nie znam calego ustawodastawa zarowno polskiego,jak i europejskiego." xxx a kto mowil o europejskim? a co to jakies prawo nadrzedne czy co? jestem pewna ze nie ma - bo nikt nie ma w tym intersu zeby zakazywac manipulacji jako takiej - co innego gdy w gre wchodzi uszkodzenia ciala itd.

Gość prrowokatorr
Uwodzenie jest sztuką samą w sobie. Uwodzą kobiety, żeby panowie dali się złapać w ich sidła. Uwodzą panowie aby posiąść wdzięki pań. Na uwodzeniu opiera się cała teoria miłosna. Uwodzenie wcale nie jest naganne, ani tym bardziej karalne. Naganna jest ZDRADA.

Gość pyskata,,ankaaaa
ROR w pewnych momentach ta wolna wola jest wylaczana. ludzie popelniaj zbrodnie bez udzialu woli w stanach depresyjnych itp.Kobiety w szoku poporodowym zabijaja wlasne dzieci!robia cos czego w zyciu by nie zrobily.

Gość pyskata,,ankaaaa
dlatego,ze jak wyczerpie sie wszystkie mozliwe srodki dochodzenia swoich praw w Polsce sprawe oddaje sie do Trybunalu Europejskiego.

Gość fdfsfsdv
troche sie zmeczylam tym tematem. Do czego dazysz autorze? spuentowales wlasnie swoj topik. I co dalej, co z tego?

Gość pyskata,,ankaaaa
jeszcze nie jest karane,ale kto by pomyslal jeszcze 15 lata temu w Polsce ze molestwoanie bedzie karane? Podobnie jest z uwodzeniem -kobieta nie chce zdradzic jej wola jest na nie -manipulant manipuluje uwodzi by wywolac wyrzut fenyloetyloaminy -wolna wola zostaje wylaczona -kobieta popelnia czyn ktorego nigdy przy pelni zmyslow by nie zrobila koniec

Gość pyskata,,ankaaaa
fenyloetyloamina ma dzialanie podobne do amfetaminy.Tylko ze narkotyki bierzesz albo nie natomiast za wydzielanie tej substancji nie jestes odpowiedzialny.Cos jak nagly spadek estrogrenow po porodzie w wyniku urodzenia lozyska i w konsekwensji dalsze procesy biologiczne powodujace depresje poporodowa.

"pyskata,,ankaaaa ROR w pewnych momentach ta wolna wola jest wylaczana. ludzie popelniaj zbrodnie bez udzialu woli w stanach depresyjnych itp.Kobiety w szoku poporodowym zabijaja wlasne dzieci!robia cos czego w zyciu by nie zrobily" xxx tak - ale wylaczaja ja swiadomie;-) ty mylisz sytuacje z pigulka gwaltu kt kobiety polykaja np. nieswiadomie - pigulka moze byc zakazana - manipulacja w celu osiagniecia korzysci nigsy nie bedzie;-)

"pyskata,,ankaaaa dlatego,ze jak wyczerpie sie wszystkie mozliwe srodki dochodzenia swoich praw w Polsce sprawe oddaje sie do Trybunalu Europejskiego." xxxx mowa jest o takiej sytuacji - nikt nie precyzowal ze musi sie ona dziac w PL przeciez;-) rownie dobrze taka sytuacja moze zdarzyc sie w usa, co nie? co kogo prawo jakiegos kraju obchodzi;-)

Gość pyskata,,ankaaaa
widac ze jestes ignorantem w zakresie procesow biologicznych itp. Czekaj chwili,gdy uslyszysz o takiej sprawie,byc moze we wspomnianym USA kraju,ktorego obywatele sadza sie o doslownie wszystko.

Gość promyczek70
Wg mnie ta sytuacja mogła również przydarzyć się facetowi. Wystarczy odwrócić sytuację i jestem pewna, że ów delikwent zachowałby się jak pies spuszczony z łańcucha. Może by uniknąć takich sytuacji należałoby nie zaniedbywać związku. Jeśli partnerzy dbają o siebie i wciąż się wzajemnie zaskakują to nie ma mowy o zdradzie.

Pyskata hahaha no teraz to mnie rozwaliłaś. 1000 argumentów znajdziesz byle zgonić wina na innych. Czy tego chcesz czy nie to i tak jednostka sama decyduje. Tak samo można porównać przestraszone dziecko by jadło. Rodzić wpływa na nie swoją agresją ale w ostateczności to dziecko decyduje czy zje czy nie. A prowokacje innych ludzi ? Jak ktoś Cię wkurzy ? Kto Ci każe mu odpowiadać , kłucić się ? Sama to robisz bo czujesz taką potrzebe. W ostatecznym rachunku to Ty decydujesz.

"pyskata,,ankaaaa widac ze jestes ignorantem w zakresie procesow biologicznych itp. Czekaj chwili,gdy uslyszysz o takiej sprawie,byc moze we wspomnianym USA kraju,ktorego obywatele sadza sie o doslownie wszystko." xxxx koncza sie argumenty - zaczynaja sie wycieczki personalne , jakie to pospolite;-) mylisz sie w kwestii mojej plci - jestem kobieta;-)

"promyczek70 Wg mnie ta sytuacja mogła również przydarzyć się facetowi. Wystarczy odwrócić sytuację i jestem pewna, że ów delikwent zachowałby się jak pies spuszczony z łańcucha. Może by uniknąć takich sytuacji należałoby nie zaniedbywać związku. Jeśli partnerzy dbają o siebie i wciąż się wzajemnie zaskakują to nie ma mowy o zdradzie." xxxx dokladnie tak;-) dlatego uwazam , ze zadzen prawnik tu nie pomoze bo zawzse bedzie bezradny;-)

"odobnie jest z uwodzeniem -kobieta nie chce zdradzic jej wola jest na nie -manipulant manipuluje uwodzi by wywolac wyrzut fenyloetyloaminy -wolna wola zostaje wylaczona -kobieta popelnia czyn ktorego nigdy przy pelni zmyslow by nie zrobila koniec" xxxx jak nie chce zdradzic - nie zdradzi;-), jelsi zdrazdi poniesie konsekwencje ona - anie ktos inny;-) jesli sie upije i wsiade za kolko i zrobie komus krzywde odpowiem ja a nie ten kto mi zparoponowal alko z ktorego JA skorzystalam;-)

[zgłoś do usunięcia]Doktor Eros Pyskata hahaha no teraz to mnie rozwaliłaś. 1000 argumentów znajdziesz byle zgonić wina na innych. Czy tego chcesz czy nie to i tak jednostka sama decyduje." xxx dokladnie tak;-) xxx A prowokacje innych ludzi ? Jak ktoś Cię wkurzy ? Kto Ci każe mu odpowiadać , kłucić się ? Sama to robisz bo czujesz taką potrzebe. W ostatecznym rachunku to Ty decydujesz." xxx skad u doroslej kobiety taki brak odpowiedzialnosc (gotowosci na odpowiedzialnosc) za SWOJE czyny i taka chce zrzucania winy na innych i stawianie sie w roli ofiary?;-) nie mowimy o gwalcie - ale o propozycji seksu - z ktorej ktos korzysta lub nie, as easy as it is;-)

Gość wkurwiony facet
Pewna pani gdy zdradziła męża którego nota bene kochała że achhhhna pytanie dlaczego to zrobiła odpowiedziała że to wina męża. Bo mąż nie chciał jej powiedzieć że ją kocha. Mąż dostał wymówienie w trybie zbiorowym i nie wiedział jak dalej. Żonce zachciało się amorów. Pyta go raz. Kochasz ? Mąż. Tak kocham. Ale jak kochasz ? No pomyśl jak mam cię kochać jak robotę straciłem. Wiec żonka wyszła do "przyjaciółki" która okazała się dawną miłością jej życia. Od słowa do czynu została na noc. No i to była wina męża. On zamartwiał się że stracił pracę, a żona była z tego powodu bardzo przejęta.

"fdfsfsdv ''dosrole zycie opiera sie na relacjach seksulanych'' o ile dzieje sie to w uczciwy sposob. O braku uczciwosci mozna mowic gdy do celu uwodzenia wykorzystuje sie manipulacje, a tak wlasnie sie dzieje w technikach polecanych przez wszelkiego rodzaju szkoly uwodzenia." xxxx zawzse wykorzystuje sie manipulacje - robia to i faceci, i kobiety, a takie wmawianie sobie ze jest inaczej jest po protu naiwne;-) mamy sprzeczne interesy jako ludzie czy czsaem jako plcie - i kazdy probuje ugrac swoje;-) rownie dobrze kobiecie upiekszanie mozna zakwalifikowac jako "manipulacje' - wieczorem piekna lala, a rano facet widzi zapuchnieta masakre - przeciez decysujac sie na seks decydowal sie na lale , co nie?;-)

Gość promyczek70
Skoro jesteśmy zgodni, że kwestia może się tyczyć w jednakowym stopniu obu płci to lepiej chyba skupić się na profilaktyce zagadnienia. Lepiej zapobiegać niż leczyć, wiec co zrobić by związek nie przestawał być dynamiczny, fascynujący i wciąż mimo upływu lat podniecający?

"wkurwiony facet Pewna pani gdy zdradziła męża którego nota bene kochała że achhhhna pytanie dlaczego to zrobiła odpowiedziała że to wina męża. Bo mąż nie chciał jej powiedzieć że ją kocha." XXXX i calkiem mozliwie ze to byla prawda, jej prawda - a zprawda jest jak z dooopa kazdy ma swoja;-) decyzja o seksie z kims nowym jest decyzja jednej ze strony, natomaist zdrada jest wynikiem kryzysu w zwiazku do ktorego przyczyniaja sie dwie strony w 50% - poprez wzajemne zaniedbanie potrzeb;/

"promyczek70 Skoro jesteśmy zgodni, że kwestia może się tyczyć w jednakowym stopniu obu płci to lepiej chyba skupić się na profilaktyce zagadnienia. Lepiej zapobiegać niż leczyć, wiec co zrobić by związek nie przestawał być dynamiczny, fascynujący i wciąż mimo upływu lat podniecający?" xxx moim zdaniem to prawie niemozliwe...ale cos sie da zrobic - trzeba zaakceptowac ze potrzeby drug strony sa inne, i starac sie im sprostac - to juz b.indywidualne i zalezy od czlowieka, jego inteligencji, wyksztalcenia , pochodzenia itd. (co komu potrzeba)