Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastikowaa biedroonkaa

nadpotliwosc pach?-ma ktoś???

Polecane posty

zawsze na wiosnę tak strasznie się poce...tylko pachy. nie mam zadnego stresu,nie pracuję...Budze sie i mam spoconą koszulkę....myję sie mydlem zakladam swiezą i za 2 minut znowu mam mokre,smierdzace lepkie pachy....i tak cały dzien...Pot jets tak specyficznie smierdzacy,irtuje mnie to mam dyskomfort. Jaka jets pryczyna tej nadpotliwosci??? (bardzo malo piję w ciągu dnia,herbata rano i herbata wieczor praktycznie nigdy nic wiecej )... (kupowalam te antypersiranty,garnier,nivea,adidad,lady S...24-48-72h...i tylko niwelują smród a pocę sie dalej :( ) jest jakas przyczyna Zdrowotna??????????? wie ktoś cos?????

Gość Nulka98
Mam caly rok, na tle emocjonalnym, poci mi sie prawa pacha, ale tak kosmicznie! nie wiem, popsuła się, jakaś uszczelka? ;-)

Gość dfdhfkhjlk
kup sobie etiaxil, mi pomógł, po pół roku stosowania nie mam tego problemu już dwa lata.

Gość dix ae
jeśli to tylko na wiosne to moze jakieś przesilenie wiosenne, organizm sie samoistnie oczyszcza w ten sposób gorzej, jakbyś tak miala caly rok (jak ja...)

Gość turururo
Polecam etiaxil tylko czerwony, bo niebieski jest słaby

Gość tańszy a równie
dobry jest polski antidral , ja też się strasznie pociłam , teraz nie pamiętam że miałam taki problem

Gość kasia1892
polecam bloker z zaji kosztuje ok 6 zł ale jest świetny

zima- suchutko.....lato- suchutko !(nawet upał itp) a wiosna????????? juz 3 cia- taki smierdzący pot (jak faceta z silowni),umyję pachy mydlem...i za 10 minut znowu smierdzą :(((( mam juz dosc tydh antyperspirantow...czekania az wyschnie....dosc bialych plam na ciuchach :( nie wiem czemutak mam? zla dieta? za malo napojów? moze jakis problem z tarczycą???? etiaxil kosztuje z 50zł....antidral 15zl,stosowalam rok temu ,dzialał tylko przez pierwszy 3 tygodnie... Przymierzam sie do kupna Blokera ziaji...ale smierdzi tak jak zjełczałe maslo :(((

Gość dix ae
to jakieś przesilenie wiosenne, organizm sie w ten sposób odtruwa po zimie, nie pozostaje jak wytrzymać

Gość sgsdfgd
Wszystkie te preparaty są chuja warte. Ja mam podobnie z tym że potliwość pach akurat mi nie przeszkadza, gorzej jest z potliwoscia plecow, bo wtedy wszystko widać. Kiedyś pamiętam że pomogło mi na jeden dzień pójscie do sauny, a tak to nic sie na to nie poradzi. Wystarczy ze stoje 10 minut w tłoku w autobusie i już jestem spocony.

Gość Nulka98
Przesilenie, to bardzo możliwe. U mnie jak się zdenerwuję albo podjaram to pacha się topi. Mało się denerwuję, często się cieszę, szkoda że pot nie działa tylko w przypadku złychy emocji. Staram się być powściągliwa, piję szałwię, dziś póki co, jestem sucha ;-) Myślenie o tym tylko potęguje potliwość, spróbuj się wyluzować i przetrzymać ten zły okres

Gość Amdap
Mam to samo uwaga na twarzy:o niezle nie?jestem kobieta,zastanawiam sie czy nie wysmarowac twarzy etiaxilem ech