Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz90

Rozpieszczanie czy to normalne?

Polecane posty

"nie jest to tak ona prawo studiuje" ­ prawo to jest akurat całkiem łatwy kierunek. ­ "nie kazdy - kwestia organizacji zycia" ­ i jak zwykle nie złapałaś ironii. czemu mnie to nie dziwi? :D

Gość Łukasz90
apropos!!!!-jakie witaminy i produkty? Obecnie jak jadę na zakupy to ona piszę co mam jej kupić. Dodatkowo jest zarzucana kwiatami i prezentami ; )

Gość kiedyś to facet był tyranem
co robił awantury bo zupa za słona - dziś zmieniamy się miejscami dziś to kobiety są agresorami :(

Gość Łukasz90
No właśnie dlatego dziś facet wykonujący prace domowe to nic złego. A ona ciągle wymaga i marudzi gdy coś jest nie tak ; /

Gość Łukasz90
Błękitna czemu niby naiwny? Wiem że Ona mnie kocha i to jest ok. Ale na czym ta moja naiwność polega?

Gość Łukasz90
Doi? Jesteśmy razem już 1,5 roku. Dlaczego? Chymmm bo Ja ją kocham? ; )

Toż to niewolnictwo! A dziewczynie tak wygodnie, bo ma gosposię domową, a nawet prywatną osobę do zadań na studia. No i księżniczkę trzeba wszędzie wozić. Może jeszcze od samochodu do domu na rączkach nosić?:P Jakby jej choć trochę na tobie zależało, to by się też troszczyła o to, żeby ciebie w czymś odciążyć. A ty kiedyś masz czas na relaks czy tylko zapier****sz jak niewolnik? To już nie jest rozpieszczanie. To jest usilnie staranie, by ją przy sobie zatrzymać, ale na dłuższą metę taki pantofel się kobietom nudzi.

Gość facet nie może okazać, że mu
zależy i, że kocha kobietę bo ona go wykorzysta. Dlatego tzw. ruchacze wychodzą najlepiej z kobietami bo nie pokazują, że kochają o ile coś poczują

Gość To zależy ...
Ona kocha wygodnictwo, a nie ciebie, a szkoda, bo sam się do tego przyczyniłeś. W zdrowym i normalnym związku istnieje take coś, jak partnerstwo, a nie służalczość, tzn, że radzimy sobie wspólnie i pomagamy sobie jeśli nam coś nie wychodzi. Można zrobić coś za partnera, bo on przypuśćmy nie radzi sobie, nie umie, nie lubi tego robić, ale w sytuacji odwrotnej oczekujemy tego samego. To wzajemne a nie jednostronne wyręczanie. Przykro mi to powiedzieć, ale ona nawet nie potrafi być tobie wdzięczna, przypomina mi PASOŻYTA.

Gość Łukasz90
Jak mam czas wolny to się bawię swoimi elkotropierdolnikami (jak to ona mówi ; ) ) Mam dużo czasu pracuje od 8-14 (w tym godz. przerwa na lunch) więc dla tego Ona wpadła na pomysł by jej pomagać ; ).

Gość Łukasz90
Tak się spytam z ciekawości jak się do tego przyczyniłem?

To ona wpadła na pomysł by jej pomagać :-D :-D :-D Naiwny jesteś jak pięcioletnie dziecko, wszyscybył tu widzą. Ale jeśli Tobie z tym dobrze to po jakiego grzyba w ogóle tu piszesz?

Gość lili007
Kurde, ale niektóre kobiety mają fajnie w życiu, ciekawe czym sobie na to zasłużyły? Ja taka dobra i uczciwa i nic ;D

Reasumując, ty płacisz rachunki, ty sprzątasz, ty ją masujesz, ty gotujesz, ty ją wozisz, ty robisz za nią prace domowe. Ponawiam pytanie: co ona robi dla ciebie?

"nie kazdy - kwestia organizacji zycia" i jak zwykle nie złapałaś ironii. czemu mnie to nie dziwi? " xxxx moze dlatego ze wiedzialam ze zareagujesz na cokolwiek co ja napisze jak byk na czerwona plachte, hm?;-)

Gość Łukasz90
Bo czesto ona sama mówi jak to jest że inni faceci dbają bardziej o swoje dziewczyny więc chciałem zasięgnąć opini kogoś kto patrzy obiektywnie na sprawę. Lili007- Też ona jest dobra mądra i uczciwa ; ). A kogoś kto się pytał. Pracuję w firmie która produkuje drukarki o inicjałach Harego Pottera

Gość To zależy ...
A proszę już ci mówię. Jeśli to nie provo, za czym obstawiam na 100%, to prezentujesz syndrom niewolnika, czym właśnie się przyczyniłeś do jej pasożytnictwa ... na tobie.

Gość Łukasz90
Ona dla mnie? Kocha a mnie przede wszystkim i to już dla mnie ważne ; ). Sprawy sypialniane zostawiam dla siebie ; ). Dużo mi pomaga psychicznie gdyż ja po porostu gdby nie praca bym jej z sypialni nie wypuszczał ; )

Gość Łukasz90
Odn. jej Ona ma jeszcze aerobik, i kosmetyczkę 2x w tygodniu

Gość lili007
Padło już chyba takie pytanie, ale powtórzę "Co ona dla Ciebie robi?" Kompleksy masz jakieś? Jeśli nie czujesz się wykorzystywany to oki, może tak masz, że lubisz 'usługiwać' , ale wierz mi kotka też można zagłaskać ;) Na Twoje pytanie w temacie odpowiadam - to jest rozpieszczanie - to nie jest normalne ;)

Gość ciagle podkreslasz
to co robisz, tak jak bys to robil z przymusu. Rozumiesz o co mi chodzi? Chwalisz sie, ale zaraz temu zaprzeczasz. Usprawiedliwiasz wszystkie swoje zachowania. Ona to wyczuwa i dlatego moze ja to draznic

Gość Łukasz90
Po za tym że jestem sierotą to nie mam kompleksów ; ). Ja ją kocham za to jąką jest za uśmiech za poranny pocałunek,za to że jest na dobre i na złe. Za tą subtelność za to jaka jest ; ). Dodam też że na co dzień jestem raczej osobą dominującą. Uwierz że nie ; ) Nie lubię ludzi wyręczać (schiza z pracy) ale w domu robię to co robiłem jak byłem sam ; )

Gość ten temat to prowo :)
ten temat to prowo :) autor, dziekujemy, spalony jestes. wymyslaj nowy top :) badz tym razem lepszy.

Gość lili007
"Zgubiłam się" w podszywach...:D

Gość 5rhtru6t
błękitna czerń Reasumując, ty płacisz rachunki, ty sprzątasz, ty ją masujesz, ty gotujesz, ty ją wozisz, ty robisz za nią prace domowe. Ponawiam pytanie: co ona robi dla ciebie? xxx Chłopie - Autorze moja sytuacja jak widzę jest podobna a wręcz identyczna