Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina26. ,,, .

Zaliczyłam wpadkę z mężem, a jeszcze chciałam sobie pożyć... Płakać mi się chce!

Polecane posty

Gość Malina26. ,,, .

Jesteśmy rok po ślubie, nie biorę tabletek, używamy prezerwatywy. Jakieś 2 miesiące temu on doszedł we mnie z nałożoną prezerwatywą. Po wyjęciu okazało się, że prezerwatywa trochę się zsunęła... Trochę spermy musiało się wydostać. Miałam nudności itp. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy, jestem w ciąży... A chciałam sobie jeszcze pożyć :( Powyjeżdżać na wakacje we dwoje w spokoju, rozwijać karierę, wychodzić wieczorami do restauracji i mieć spokój w domu. Dziecko chciałam mieć po 30-stce, nie teraz... To koniec wolności... :(

rozumiem Cię i naprawde szczerze Ci wspołczuje. ja gdybym zaszla to tez bym ryczała. mam dokladnie takie samo podejscie jak ty... a co na to twój mąż??

Gość Malina26. ,,, .
Jestem załamana bo mieliśmy jechać z mężem do Ciechocinka na kuracje gastryczną a teraz mój swiat stanął na głowie ;( bedziemy musieli sprzedać poloneza, żywić sie kebabami a nie jak wcześniej makaranem i z kuracji nici został tylko espumisan ;(

Gość Malina26. ,,, .
Nie usunę ciąży! Bo będę miała dopiero zmarnowane życie i wyrzuty sumienia. Mąż myśli podobnie jak ja... Niby oboje się cieszymy, ale jednak wiemy, że teraz nie będzie już tak fajnie... :( Kupy, zupy, pieluchy :( A chciałam pozwiedzać trochę świat...

Gość Malina26. ,,, .
ale tępy podszyw :o ani to śmieszne, ani mądre

Gość Malina26. ,,, .
ten z 19:36 to podszyw oczywiście

Gość Być mamą po raz drugi...
jedno dziecko to nie tragedia i przy jednym można pożyć -uwierz. Ale ja wpadłam z drugim, poród już na dniach i co ja mam powiedzieć;) Wmawiam sobie, że przy dwójce tez pożyję :D

Gość asdasdada
ROR usuń sobie mózg.🖐️

Gość kafeterianka dobra rada
ROR-zamknij się i nie pisz takich rzeczy. Do autorki-zobaczysz, że gdy zobaczysz swoje maleństwo po porodzie, przytulisz je, to nie będziesz niczego żałować.

Gość kafeterianka dobra rada
koza_pazur-Nie pisz takich bzdur.

Gość Malina26. ,,, .
Przepraszam za te gadki z podszywami ale cały dzien jestem na diazepamie oraz srodkach rozkurczowych i dlatego mi sie tak kotłuje w głowie ;(

Gość Malina26. ,,, .
Jak już się podszywasz, matole, to napisz coś błyskotliwego i śmiesznego, a nie takie kwachy!

I dodam... też nie usunęłabym. Cieszę się. Cieszymy się oboje- jego to pierwsze akurat więc jest bardzo podekscytowany i strasznie się martwi ... Mamy dwa pokoje. Jeden zamieszkuje mój 3letni ponad synek a z Młodym przez najbliższe 2-3 lata będziemy mieszkać w dużym. I tutaj zero intymności :P wiaodmo póki będzie spał to jakoś ale nie można sobie pozwolić na to co wcześniej...

Gość Malina26. ,,, .
No i jeszcze boję się o ciało. Podobno mnóstwo kobiet ma po ciąży obwisłe piersi, rozciągnięte brodawki, rozstępy, nadwagę, której nigdy nie zrzucają i luźną waginę... :( To brzmi strasznie.

Gość Malina26. ,,, .
Już mi picza troche klapie a po ciązy to juz zupełny wór bedzie

Malina - nie wiem co cie bulwesruje w mojej wypowiedzi, placzesz ze nie chcesz - to skoro wolisz sie unieszczesliwac to ok, mi tam rybka xxx ROR usuń sobie mózg. xxx w przeciwienstwei do autorki watku - ja nie zione checia pozbycia sie tego zlepku komorek;-) xxx afeterianka dobra rada ROR-zamknij się i nie pisz takich rzeczy." xxxx nie ty o tym bedziesz decydowala, wulgarna kobieto;-) xxx Do autorki-zobaczysz, że gdy zobaczysz swoje maleństwo po porodzie, przytulisz je, to nie będziesz niczego żałować. xxxx tak , tak na pewno;-) i dobijesz sobie wszystko za ok. 18 lat;-)

Gość luka.b
Ja pierdziu po kiego grzyba ludzie wy bierzecie śluby,kiedyś kobiety potrafiły pracować wychowując dzieci,jechać na wakacje a teraz to jak w domu dziecko to już robicie z siebie kompletne leniwe ofiary losu.Po prostu lenie śmierdzące jesteście skoro jedno dziecko to taki problem.Wychowywałam swoje dziecko sama pracując miałam czas by wyjechać,a tu dwóch ludzi i życie się konczy bo ciąża.

Gość Malina26. ,,, .
ROR, aha, czyli jak mnie teściowa wkurza, to też mam ją zabić.

Gość Malina26. ,,, .
luka.b przymknij się, widocznie nie masz jakichś "głębszych" zainteresowań i nie chodzisz często do teatru, kina, opery, nie czytasz wielu książek. Poza tym lubię też sport, a na niego pewnie nie będę miała czasu :(

"luka.b ...kiedyś kobiety potrafiły pracować wychowując dzieci,jechać na wakacje a teraz to jak w domu dziecko to już robicie z siebie kompletne leniwe ofiary losu" xxxx a teraz wola latac na "wczasy";-) nie kazdy bierze slub po to samo;-) xxx Wychowywałam swoje dziecko sama pracując miałam czas by wyjechać,a tu dwóch ludzi i życie się konczy bo ciąża" xxxx ty sie chwalisz czy zalisz?;-) xxx Malina26. ,,, . ROR, aha, czyli jak mnie teściowa wkurza, to też mam ją zabić." xxxx proponuje nie porownywac czlowieka i zygoty;/

Malina żadnej sflaczłej pipki, żadnych roztępów, żadnych obwisłych piersi nie miałam :] a przytyłam w 1. ciąży duuuuuuuuuuuuuuuzo :) Spokojnie:) Dasz radę i pokochasz dzidziusia. Musisz po prostu to przyjąć i nie stresować się. Spokojnie...

"kozi_pazur glupio to zabrzmi. Zrób cos żeby poronić " xxxx rzeczywiscie glupio to brzmi w...XXI wieku;/

Oj Dziołcha. Na sport, na książkę będziesz miała czas. Zapewniam :) Ja miałam.

"Być mamą po raz drugi... Malina żadnej sflaczłej pipki, żadnych roztępów, żadnych obwisłych piersi nie miałam :] a przytyłam w 1. ciąży duuuuuuuuuuuuuuuzo Spokojnie Dasz radę i pokochasz dzidziusia. Musisz po prostu to przyjąć i nie stresować się. Spokojnie..." xxx a jak nie pokochasz -= to autorka tego posta ci pomoze wychowac, co nie?;-)

ROR pisz więcej zapewniasz mi dawkę rozrywki :) Jak klaun w cyrku :)

ROR jakby mieszkała blisko to czemu nie, dałabym jej sporo rad i pomogła to przetrwać bo sama wpadłam z drugim, więc też długo nie mogłam do tego przywyknąć.

[zgłoś do usunięcia]Być mamą po raz drugi... ROR jakby mieszkała blisko to czemu nie, dałabym jej sporo rad i pomogła to przetrwać bo sama wpadłam z drugim" xxxx to wiele wyjasnia;-)

Gość luka.b
To niech usunie i po problemie a nie żali się na forum że nie będzie czasu na teatr czy sport.Tylko leniwe mamusie na ten teatr i sport czasu nie znajdą.Ja tam mam czas jechać choćby na basen,mam czas by wyjść choćby do pubu.Niech usunie a za pięć lat umieści kolejny temat dla staraczek. Jaka bidula w ciąże zaszła i na wakacje nie poleci a to w sumie nie wiedziałam że dzieci do samolotu nie wpuszczają. Zawsze może urodzić i oddać tym którym wakacje,teatr,sport czy kino nie przesłaniają istoty bycia rodzicem.

Gość chlop z mazurr
bardzo dobrze niech rodza!!bedzie kto mial na moja emeryture robic