Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupa 20

kobiety włosy w pupie

Polecane posty

Gość pupa 20

Koleżanki jak sobie radzicie z włosami w pupie, jaka jest reakcja waszego partnera jak zobaczy.Tekst mojego partnera "Tu wygolone a w pupie busz" reakcja innego podczas analu "nie widzę dziurki przez te zarośla". Ja mam takie po od 0,5cm do 1,2-1,5cm. Innym parterom nie przeszkadzało do wczoraj kiedy usłyszałam "to kobiety mają tam włosy" Depilowac czy nie depilowac i jak aby się ich pozbyc na dłuższy czas. Czekam także na odpowiedzi od Panów

Gość vsdvsdf
Ja swojemu krótko, gdy coś brzdęknie: usuń sobie własne włosy a potem mi powiedz jak to zrobiłeś. I mam spokój. Kiedyś depilowałam aż mi krem wyżarł skórę. Potem goliłam ale to trudne, łatwo się pokaleczyć i mało efektywne. A teraz wrzuciłam na luz. Włosy tam rosną i normalny człowiek ma to przyjąć do wiadomości a jak się nie podoba, to niech nie dotyka.

Gość tel.
Ja jestem brunetką i też mam tam włosy.Golę maszynką jednorazową

Gość jak Tobie wygodnie, przynajmni
ej faceci się dowiedzą że kobiety są owłosione ja wolę tam mieć krótkie lub gładkie, bo tak wygodniej. ale też nie latam z woskiem czy maszynką by idealnie gładko bylo bo są podrażnienia. a mojego faceta to nie obchodzi, to duży chłopiec i wie, ze dojrzałe kobiety mają więcej włosków :P

Jakbym zobaczyła kobietę z wygolona cipa i z włosami między posladkami też bym śmiechem ryknęła :D bo to jakby sobie ogolic nogi do polowy łydki bo więcej spod spodnicy nie wystaje :D :D

Gość wlosy miedzy posladkami
sa ok

Gość Kobieta Anonimowa124
W pupie? Ło matko!:O

Ale w pupie??:O Te przy odbycie, to samemu mozna usunąć, co za problem?

Wszystko można ale czy nie lepiej gdy partner zrozumie, ze kobieta jest fizjologiczne do niego podobna i tez jej rosną włosy w pupie, pierdzi, robi kupę itd.?

Gość lomeo
Moja jest ekstra seksowną laską. Jest brunetką i ma tam bujne owłosienie. Przed poznaniem jej miałem do włosków tam raczej neutralny stosunek, teraz to mój fetysz! Uwielbiam je :) I takie podejście polecam wszystkim! Win-win.

Gość milaczka
ja sobie wypalam, krotkie dotkniecia ognia zapalniczki, ale krótkie, i po problemie, powtarzam to co 3-4 dni, bo odrastaja

"[zgłoś do usunięcia]kicia.ruda Wszystko można ale czy nie lepiej gdy partner zrozumie, ze kobieta jest fizjologiczne do niego podobna i tez jej rosną włosy w pupie, pierdzi, robi kupę itd.?" I Z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że albo się ktoś goli dokładnie, albo lepiej niech sobie odpuści :P Rozumiem golenie w pasek, wtedy tyłek się nie rzuca w oczy, ale ktoś z ogolonym wzgórkiem łonowym na zero wygląda po prostu nieestetycznie z pozostawionym kłakiem między pośladkami. Przez kontrast z gładka skórą takie kłaki musza rzucać się w oczy i jest to nieestetyczne - o wiele bardziej niż włosy w ogóle nie golone, bo wygląda to niechlujnie - więc albo trzeba golić się z sensem, albo lepiej nie zawracać sobie dupy - owłosionej czy nie ;P

Kupy raczej przy partnerze się nie robi... A podczas seksu się mu pokazujesz od tyłu. Marne to twoje porównanie, Kicia. Zresztą, nie tylko dla partnera. Dla samej siebie to robię. Nie cierpię zbędnego owłosienia. O ile o wzgórku mozna dyskutować, tak przy odbycie włosy są zwyczajnie niehigieniczne. :O

Gość pimoli
włosy niehigieniczne, hłe hłe, przecież rosną na całym ciele !!! brzydzić sie włosami to jak brzydzić sie czymkolwiek co ma człowiek. małolaty zawsze znajdą sobie jakiś problem, byle tylko nie myśleć o ważniejszych sprawach. tekst faceta do kobiety, że" nie widzi dziurki przez te zarośla" świadczy o tym, że facet jest chory na głowę. Jak można dawać takiemu debilowi???????????????????

Gość włosy przy odbycie
powodują,że mamy turliki

Są niehigieniczne, bo coś się może do nich przykleić.:O

Gość pomelo,.
jasne, a jak nie ma włosów to do skóry nic nie może sie przykleić?

Gość do nei_nei
a jak kobieta nie goli owlosienia lonowego, ale miedzy posladkami wlosy usuwa to tez to twoim zdaniem dziwnie wyglada?

Gość Skórę jest duzo łatwiej
pod pachami zresztą też. łono to już wedle gustu.;)

Gość do nei_nei
a pelny zarost lonowy, ale z wygolonym owlosieniem miedzy posladkami tez twoim zdaniem smiesznie wyglada?

Gość jak Tobie wygodnie, przynajmni
"A podczas seksu się mu pokazujesz od tyłu." Taaa? xxxx "Są niehigieniczne, bo coś się może do nich przykleić." A może tak byś się myć i podmywać zaczęła?:D

Gość albo kobieta cala
zarosnieta albo cala wygolona

Gość wloski miedzy posladkami
sa super

Gość pluto1611
golic... kurwa mac

Gość Gość

Gdyby można było wstawać fotki to pokazała bym jak się prezentuje mój tyłek po depilacji laserem, idealnie gładki , pipkę też laserem drukuje i nie wyobrażam sobie mieć tam włosy