Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie blondynka ...

dlaczego większość facetów leci na niebieskookie blondynki?!

Polecane posty

Mnie sie podobają i blondynki i brunetki ale brunetki chyba bardziej. Kojarzą mi się z większym tempermentem. Poprostu są ostre :) Blondyny też są ślczne. Najwięcej ich jest w krajach skandynawskich. Ale jak sobie pomyśle jakie niunie są np. w hiszpani, czarnulki okrutne :)

mu-mu-mu-muuuurland, nie bbbb-bbb-bbb-ąąąą-dź tttakk-kka nnn-nnn-nie-nieemmi-ła-ła-ła dla biedne-ne-ne-nego czczcz-cz-czło-człowie-wie-wie-kakaka :P

" 23:55 [zgłoś do usunięcia]Moorland zwłaszcza na matmie, chemii i fizyce " tfu humanistka nie powinna się na temat nauk przyrodniczych wypowiadać.

Gość emmanuelleee
Doktor Eros - to ty chyba nigdy w hiszpanii nie byłeś, to co pokazują w telenowelach czy teledyskach nie ma pokrycia w rzeczywistości, hiszpanki są niskie, tłuste i zarośnięte, jedna brew, zarost pod pachami, wąsy, oczywiście nie wszystkie, to nie jest standard ale większość wygląda jak cyganki u nas, nic specjalnego.

G.A.K. - ty wiesz, że jak jedną głupotę powtórzysz za dużo razu to robi się ś-ś-ś-mie-mie-sz-sz-sz-nananaaaaaaa? :D I w realu w ogóle nie rozmawiałabym z jąkającym się naziolem....w sumie tu też nie będę. Nudny się zrobiłeś ;) I nie złość się, to nie wina mojego faceta, że we wszystkim od ciebie lepszy, to nic trudnego, panie brukarzu z kartoteką :D Żaba - piękne :D

masz tu bsa, możesz się podniecać :D ­ vice.com/the-vice-guide-to-sex/asses-of-the-caribbean ­ przeklejcie sobie w przeglądarkę, bo cały link kafeteria blokuje

DKW - nie jestem humanistką...tak przy okazji...czy ty przypadkiem miałeś się do mnie nieodzywać, tarocisto od siedmiu boleści? :D

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
hiszpanki są niskie, tłuste i zarośnięte, jedna brew, zarost pod pachami, wąsy, oczywiście nie wszystkie, to nie jest standard ale większość wygląda jak cyganki u nas, nic specjalnego.>>z tymi niskimi to nie do konca,azjatki sa znacznie nizsze i w przypadku kobiet to nie jest wada :D , ale reszta zwlaszcza karnacja to wypisz wymaluj wlasnie cyganki tylko lepiej ubrane i nie zebrza na ulicach :D

Gość dobryyywiecz
Hm co do blondlasek- ONE SĄ UNIKATEM !!!! TU jest sedno sprawy. W skali globu jest to niewielka grupa poniżej 5% ,może nawet 3% kobiet .Stąd cenność tych kobiet . One są rzadkie jak egzotyczne ptaki ... mają unikatowe cechy -smukła budowę ,jasną cerę długie nogi jasne włosy .miks tych cech jest w skali globu unikatem . Juz to czyni je wyjątkowymi. A do tego od zawsze były fetyszem seksualnym-tym silniejszym im samiec pochodził z odleglejszej grupy rasowej. Stąd np Turek ulegnie silniejszemu podnieceniu na widok blondi niż Polak. Właściwie takie panny powinny być prawnie chronione-żart ale naukowcy prorokują że przy swobodnym mieszaniu ras np. w Szwecji taki typ może zaniknąć w kilka pokoleń . I będą długonogie blond nimfy oglądać w słojach z formaliną w muzeach...

Jestem osobą niewierzącą w pierdoły typu astrologia i która kończy jałowe dyskusje z panem "nie jestem DKW" ;)

OJ, miałem w liceum taką jedną śliiiiczną nauczycielke od hiszpańskiego. Wyglądała jak hiszpanka. Zaaajebiście ładna była. Miała z 26 lat, po studiach odrazu przyszła. A takiego brzydkiego faceta miała jak na nią że szok. Często aż się w łeb biłem że taka laska z takim typem chodzi. I wtedy do mnie doszło że skoro taki przeciętniak może mieć taką laske to każdy prawie może. A tak pozatym to zjebany temat. Zarówno blondynki jak i brunetki są tak samo ładne. Kwestia gustu. Głupi stereotyp że blondynka jest bardziej atrakcyjniejsza. Nie jest.

Gość dobryyywiecz
Nic nie ujmując pannom z Neapolu czy Barcelony. Mają niestety tendencje do tycie oraz szybko sie starzeją . Ok.30 narasta rozziew między Włoszką a Polką czy Szwedką . O ile młode z południa faktycznie bywają ładne to w wieku dojrzałym urok niknie. Polka w tym samym wieku potrafi wyglądać ,oczywiście zadbana tak z 7-10 lat młodziej.

Eros - to trochę ironiczne, że najsławniejsze blondynki miały ciemne włosy...a i tak nie ma nikogo kto pobiłby Sophie Loren.

dobryyywiecz - Racja. Bo nordyckie cechy są recesywne. A więc kiedy ktoś będzie w 25% turasem, a w 75% nordykiem, bedzie i tak wyglądał, jak w 100% turas...

Z drugiej strony Hinduski na przykład mają mniej zmarszczek z wiekiem ( za to tendencję do tych dziwnych przebarwień dookoła oczu).

Co do szwedek to są śliczne. I to większość z nich. Mieszkam w Dani, na codzien pracuje w Malmo w Szwecji więc się ich troche naooglądam :)

" 00:12 [zgłoś do usunięcia]Moorland Z drugiej strony Hinduski na przykład mają mniej zmarszczek z wiekiem ( za to tendencję do tych dziwnych przebarwień dookoła oczu). " Za dużo kreskówek oglądasz...

Gość moze ja sie wypowiem...
U nas jest tak , że na ulicy można zauważyć 3 typy blondynek 1. włosy białe -chłodny odcień 2. żółte - ciepły odcień 3 pasemka brązowo białe z czego wychodzi taki szary.

i nie wiem co w tym ładnego ...naprawde

macie teraz blondynke na tvnie :D oferma nie ogladnie bo mu ojciec dyrektor i sam prezes zakazal ogladac tvn ale reszta napalencow sobie pewnie wlaczy :D

Większośc kobiet i tak farbuje włosy a wy tutaj se rozwodzicie nad rasami:) Nad farbami się raczej zastanówcie:P

w dodatku typowy przyklad wysoka, w miare ladna i glupia jak but :D

Farbowanie włosów jest formą oszustwa według mnie. I gdzie jest to większość. Bo to mi tak wygląda, jakbyś widziała świat z perspektywy ruskiego burdelu...