Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najniższa krajowa.

Gdzie szukać pracy - 18lat, wykszt gimnazjalne..

Polecane posty

Gość najniższa krajowa.

Nie róbcie sobie jaj i nie drwijcie, wiem jesteście tylko ludźmi, ale bądźcie choć raz poważni w czerwcu 18lat, muszę iść do pracy, pytanie gdzie. Może być gdziekolwiek, tylko żeby chociaż zapłacili te 1500

Szczerze? Wątpię, że znajdziesz pracę po gimnazjum. Radziłabym Ci iść zrobić zaocznie liceum zawsze większe szanse na znalezienie pracy. Młody wiek nie masz doświadczenia więc pracodawca będzie patrzył na szkołę,

Gość Szczera Natalia
Jeżeli jesteś chłopakiem to budowa, jakieś wykładanie towaru etc

Gość najniższa krajowa.
Chodziłem już do liceum zaocznego. A co powiesz na to że mój znajomy skończył dobre technikum ma mature i zawodowy, a zmuszony jest pracować na czarno :) wykszt nie gra roli dla zwykłych ludzi. Też bym poszedł na czarno tyle że on wyjechał do większego miasta (poznań) ja wolę zostać tu

Gość ło ludzie litości
O matko no jaja sobie robisz? Polecam zamiatanie ulic, albo taczki na budowie. Co można robić bez wykształcenia?? Może chcesz być prezesem wielkiej firmy? Idź się douczyć w jakiejś zaocznej szkole, czy co. Chociaż to średnie miej :O

Gość Najniższa krajowa.
O 5 rano na kafe?:O hmm te taczki na budowie to nawet nie taki zly pomysł, tyle że budowa nie jest czynna cały rok, a ja potrzebuje pracy na stale