Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaa

mój mąż jest gejem

Polecane posty

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaa

mój mąż jest gejem, nie moge w to uwierzyc.Kilkatygodni temu siedzieliśmy sobie wieczorem i zgłodnieliśmy, zachciało nam sie mcdonalda i pojechał o 2 nad ranem, niestety wrócił dopiero nastepnego dnia o 21, okazało sie ze pod mackiem spotkał kolege...pojechał do niego...Gdy wrócił oszukał mnie ze zatrzymała go policja, przytuliłam, płakałam ze szczescia ze zyje-miałam czarny scenariusz w głowie.Następnego dnia gdy szukałam zapalniczki (sam mi powiedzial ze może byc w kieszeni kurtki)znalazłam różowa karteczke z zapinką z cyrkoniami od tomka dla michała... Michał zamarł , nastała cisza...wkoncu powiedział ze zamelanżował...i tak nie byłam w stanie uwierzyc...przemilczałam, starałam sie nie myślec o tym, mineły 3 dni, mój maż odszedł, była sprzeczka o cos, powiedział ze juz nie chce ze mną być...zostawił nas mnie i naszego 3 letniego synka.Obecnie mieszka u rodziny, nie ma innej kobiety....

Gość adadawngmgjp
rozowa karteczka? Cyrkonie? I to ma oznaczac ,ze jest gejem? Idz juz dziecko spać. 0/10

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaa
to była kartka z wyraznym imieniem od kogo do kogo, taka jąka przypina sie do prezentów .Nie jestem dzieckiem mam ponad 30 lat i nie pisałabym na tym forum gdybym nie była tego pewna

Gość hmm podejrzanie to wygląda
I nie dawał żadnych symptomów ? Nie zachowywał sie dziwnie przez te lata?