Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdghdhgfhd

jakie zachowania kobiet odstręczają facetów ?

Polecane posty

Gość gdghdhgfhd

chodzi mi o sprawy typu zbytni wulgaryzm albo infantylizm (w sensie zdrabnianie,misiaczenie) co jeszcze ?

Gość gdghdhgfhd
takie dające się we znaki w codziennym pożyciu :classic_cool::D

Gość dffdg
najgorsza jest baba bez pasji i checi samorealizacji, taka co liczy na faceta

Gość gdghdhgfhd
nie widze odpowiedzi

Gość gdghdhgfhd
to możnaby podciągnąć pod brak zachowania a ja się pytam o konkretne sytuacje, w których kobieta was czymś zniesmaczyła

Gość stylish29
jestem dziewczyna ale moich kolegow draznia dziewczyny wulgarne oraz tzw "chlopiary"-chodzi mi tutaj o styl ubierania.

Gość gdghdhgfhd
po chwili zastanowienia muszę powiedzieć, że jednak bardziej chodzi mi o wypowiedzi niż o zachowania. Co kobitka wam powiedziała wg was durnego , obraźliwego etc...

Gość gdghdhgfhd
albo mi się tu panowie zaraz wypowiecie, albo będę podbijać całą noc :classic_cool:🖐️

Gość gdghdhgfhd
dobra, zobaczymy kiedy zasnę przed klawiatura 🖐️

Gość zinsynuowany
Ja mogę odpowiedziec ale radziłbym nie wyciągać z tego wniosków dla siebie bo jestem dziwny z deka

Gość gdghdhgfhd
uwaga specjalnie dla państwa relacja z konserwacji forum. nic nie działa. wszyscy poszli spać. nic się nie dzieje. dziekuję 🖐️

Gość gdghdhgfhd
pisz pisz kochanieńki , ja uwielbiam wypowiedzi wszelkich nieprzystosowanych społecznie porąbańców... niejednokrotnie są dla mnie inspiracją do podjęcia różnych działań

Gość zinsynuowany
No to miłego kimania:)

Gość zinsynuowany
napisałem, e jestem z deka dziwny wiec Twoja charakterystyka to z deka nadinterpretacja...I w sumie zniesmaczyłas mnie tym:O

Gość zinsynuowany
Czyli mamy punkt pierwszy: Nadmierna gadatliwośc wynikajaca z pewności, ze to co sie wie i werbalizuje to madrosc ostateczna objawiona do tej pory jedynie jej.

Gość zinsynuowany
Wyciąganie pochopnych wniosków a raczej dopasowywanie tego co się usłyszało bez przemyślenia do popularnych schematów. Dzielenie wszystkiego na czarne i białe. Uogólnianie, I w sumie nie wiem dlaczego zniesmacza mnie jak kobiety mówia o swoich mężach...Ochyda:O

Gość zinsynuowany
mężach\facetach ­ Chociaż w sumie to sie wpasowuje w to co pisałem wyżej bo te rozmowy sprowadzaja się przewaznie do szukania uogólnień zwieńczonych po długim klapaniu dziobem triumfalnym: Wszyscy faceci są tacy sami.... Ostatnio w pociąfgu sie tego nasłuchałem. Pierwszy raz dziekowałem bogu za stan trakcji wtedy pamietam:)

Gość zinsynuowany
nudze Cie?

Gość gdghdhgfhd
kurde dobre:) inspirujesz mnie facet:) wyobrazilam sobie własnie mnóstwo rzeczy które niedługo zostaną wypowiedziane...pisz dalej;)

Gość zinsynuowany
zniesmaczaja mnie równiez sztuczne laski, które pozuja na intelektualistki tudziez wcielaja się w swoich głowach w przeróżne role od zakonnicy do kurwy...Nie wiem jak inni ale ja widze jak udaja i jak im zapierdala pot kroczem z tego stresu i podniecenia, że sa na wybiegu

Gość zinsynuowany
Ale i tak wszystkie je biją na głowe te od mody To juz jest porazka na calej lini jak widze odpierdoloną w markowe ciuchy pinde czytajacą dodatkowo pismo branżowe z powiedzmy pieskiem na smyczy popijającą kawkę przez rurkę i udającą, że własnie czeka na swojego agenta, kótry zabierze ją porshe do paryża

Gość zinsynuowany
jak mi cos jeszcze przyjdzie do głowy to Ci donise:P A co Ty chcesz jeszcze dopowiadac. Sugerujesz, ze posługuje się niewprawnie jezykiem polskim i musisz to zredagować? od razu m owie, ze jak jesteś z jakiegoś pisemka i zamieścisz moje wypowiedzi to wypierdole wam redakcje w kosmos przy pomocy własnoręcznie skonstruowanej bomby

Gość gdghdhgfhd
up bo nie widze czegos co powinno tu byc :o

Gość zinsynuowany
fajnie ale nie widze posta

Gość zinsynuowany
Weź może notuj szybciej czy jak??

Gość zinsynuowany
zniesmaczaja mnie rowniez delikatne paniusie w szalikach, które prosza o zamykanie okien bo przeciag i uzywające chuteczek za 10 zl sztuka...To to mnie nawet wkurwia... Mozesz zacytowac "wkurwia":)

Gość zinsynuowany
Równie fascynujaco zniesmaczajace są dyskusje niektórych kobiet o świecie i rzeczach, na które nie ma odpowiedzi, którą moznaby wyczytac w jakiejś gazecie bądx poradniku. W zasadzie to jest bardziej smieszne niz niesmaczne no ale pomyslałem, ze sie pochwale

Gość gdghdhgfhd
hehehheh zamierzam w pewien paskudny sposob wykorzystac twoje refleksje do szerzenia wśród rodu męskiego obrzydzenia do mojej skromnej osoby, i nie chodzi tu o jednego przedstawiciela społeczności ale kilkudziesięciu :D chcę żeby mój widok podnosił im ciśnienie i powodowal rożne inne objawy somatyczne

Gość zinsynuowany
kurwa jak tak pomyśle to w zasadzie wszystko co robi tzw nowoczesna kobieta 21 wieczna mnie zniesmacza:O Czyli z czystym sumieniem mogę podsumować swoją analizę postawionego problemu odpowiadając: Wszystko kurwa...Wszystko:)

Gość gdghdhgfhd
uuu doskonale spostrzeżenie tego mi było trzeba :) wprawdzie zdradzając mi te 'sekrety' działasz teraz na niekorzysc swoich 'kolegow', ale z drugiej strony bardzo mi pomagasz. moj plan sie powoli klaruje :D