Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chybaciepogielo

prezent urodzinowy

Polecane posty

mam wielki dylemat, ide dzisiaj na urodziny do znajomej i niewiem co jej kupić:( nie jest to bliska koleżanka wiec nie znam jej upodobań no ale z pustymi rękoma tez nie mogę iść... dodam że kończy chyba 38 lat ale dokładnie nawet niewiem:) pomóżcie, doradźcie co kupić

Gość przychodnianr13
Skoro nie znasz jej upodoban to najlepiej cos uniwersalnego. Kwiaty i jakies dobre czekoladki ? czy za malo, za skromnie?

jest na diecie także z tymi czekoladkami to raczej nie trafie:) no a same kwiaty... czy ja wiem, jestem kobieta to czy wypada dac mi same kwiaty:(

"dodam że kończy chyba 38 lat" "jest na diecie" ­ skoro jest stara i gruba, to najlepiej litr wódki. niech chociaż na chwilę utopi swoje smutki :D

Gość cos ze szkła albo
porcelany ale drobiazg nie jaks zestaw 60 czesci tylko mała rzezcz ewentualnie nie wiem jak dobra to kolezanka wykup jej zabieg u kosmetyczki czy masaz relaksujacy w spa ucieszy sie

Gość njun niezalogg
dobrą kawę np lavazza

Gość szef w robocie kończył
40 lat załoga zaspiewala mu 40 lat mineło ... dostał "cycki z silikonu" i karnet na 10 masazy całego ciła spa tylko pech bo masazysta był facet ale chwalił prezent podobał mu sie

brałam pod uwagę wódkę ale czytałam ze to bardziej dodatek do prezentu a nie sam prezent tymbardziej dla kobiety x karo92- bardzo mi pomogłaś tym linkiem do yska, pomyślałam że może orchidea ale prawdziwa byłaby idealna:) jak sądzicie? i do tego flaszka:)

Gość jak by mi kolezanka
przyniosła wódke poczułabym sie dziwnie wódka raczej dla faceta jak juz musi byc alkohol to cos bardziej kobiecego dobre winko malibu czy cokolwiek innego ale absolutnie nie wódka

jak by mi...- byłam kilka razy u niej i nigdy nie piłyśmy wina raczej drinka wiec chyba za winem nie przepada, kolorowe alkohole też odpadaja bo wiem że nie lubi... to co sam kwiatek? gdzieś wyczytałam że jak gość przynosi alkohol solenizantce/towi to powinno sie go wystawić na stół...

Gość njun niezalogg
a Ty przekonujesz do tej orchidei, siebie, ją czy nas?

Gość kayah.
kup jej np. tusz do rzęs. na pewno się przyda i małe ryzyko że nie będzie zadowolona

a Ty przekonujesz do tej orchidei, siebie, ją czy nas? x oczywiście że siebie:) x dżizys co za problem. to kup jej zestaw herbatek odchudzających i skakankę, skoro się rzekomo odchudza na ch*j jej orchidea? x hahaha najbardziej przydatny prezent ale mógłby sie nie spodobać:) a ten kwiatek to taki neutralny prezent i ładny:P ale pochodze jeszcze i zobacze może coś innego wpadnie mi w oko bo po chuj jej świeczki też:P x x x kuźwa nie cierpie kupować prezentów i dawać:( ale czekam jeszcze na pomysły wasze:)

Nie na chuj, na parapet. Myślę, że to dobry pomysł. Sama mam trzy sztuki :-D Jeśli nosi srebro, to może jakąś biżuterię, wyjdzie coś koło tego co ten kwiat.

Gość njun niezalogg
to kup ta orchidee, to jest eleganckie, trwaly kwiat z miesiac jej postoi i nikt nie bedzie sie czepial ze nietrafione

w ogóle nie zauważyłam u niej biżuterii:( raz miała na sylwestra kolczyki ale nie wiem czy to srebrne czy złote, nie pamiętam bo się nie przyglądałam:( masakra jakaś

Gość njun niezalogg
kawa w eleganckiej puszce dlaczego odpadla?