Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia bardziej niż

nie chcę już chudnąć :(

Polecane posty

Gość głupia bardziej niż

Z 58kg zchudłam do 54. Nie mam już fajnego tyłka jak dawniej... bardzo nie chcę chudnąć ale chyba na tym nie przestanie... w domu zawsze brakuje jedzenia, np dziś w lodówce jest tylko smietana, masło, stary ogórek i parę jeszcze. Mam już swoje lata ale studiuję i nie zarabiam, ciągle chodzę głodna... ostatnio byłam tak głodna, że nie umiałam myśleć o niczym i traktor mnie prawie potrącił. Tato zawsze jak przyjeżdza z pracy nie ma nic do jedzenia bo nie ma z czego zrobić, matka gotuje tylko w niedziele. Codziennie jem jajko jajko i tak jajko na okragło i chleb ze smalcem aż rzygać się chce. mamy kase ale jedzenia zawsze brak. Matka całymi dniami śpi, z pracy wraca o 18. Chyba pójdę do roboty bo w końcu tez mam swoje lata, tak tylko chciałam się wygadać, możecie mnie wyzywać

Gość głupia bardziej niż
up

Gość pennyyy
studiujesz a piszesz jakbys miała 10 lat. dorośli ludzie z kasa a głodem przymieraja. do biedronki po bulke i ser czy szynke masz daleko? czy czekasz aż ci matka pod nos podstawi? to co z nią? pracuje do 18 czy nic nie robi? sciemniasz jak dziecko.

Gość dwoidi
a czemu ty nie ugotujesz obiadu? wez od matki kase jak macie i nakupuj i gotuj

Gość pennyyy
to wymaga przecież zbyt dużo wysilku, a ona studiuje. ..

Gość co to za praca matki
że całymi dniami śpi i wraca o 18 ?

Gość głupia bardziej niż
do biedronki mam 8 km a u mnie w miejscowosci sklepu nie ma. Nie mam auta swojego zeby pojechac. Studiuje 80km od swojej miejscowosci. Czasami dostaje kase na jedzenie. Nie chodzi o to zeby matka pod nos podstawila tylko czemu ona nie dba zeby w lodowce bylo jedzenie? Ojciec juz nawet sam sobie gotuje bo wie ze na matke nie ma co liczyc ja tez gotuje jak jest z czego i mam czas

Gość głupia bardziej niż
matka wraca o 18 a prace konczy o 15 siedzi w parku na lawce nieraz widzialam nie chce wraca do domu ma na wszystko wyjebane, jest alkoholiczka.

Gość pennyyy
tester matetacy :D

Gość pennyyy
jeśli nikt oprocz niej w chacie nic nie robi - ja bym też popadla w alkoholizm

Gość głupia bardziej niż
zamknij sie peny jak gowno wiesz