Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiTam0000089

Przygoda dyskotekowa

Polecane posty

Gość TakiTam0000089

Byłem sobie wczoraj w klubie, poznałem fajną laskę z którą świetnie mi się rozmawiało, przetańczyliśmy całą impreze, trochę wypiliśmy-może za dużo w efekcie czego jakoś tak się złożyło że wylądowaliśmy u mnie w łóżku. To co wyprawialiśmy w łóżku było naprawdę MEGA i po wszystkim sobie leżymy przytuleni do siebie i rozmawiamy aż tu laska nagle wygaduje się niechcący że ma chłopaka. Jaki mnie nerw wtedy złapał... mówie to jak to masz chłopaka i pier.... się z obcym facetem???? Była w szoku i twierdziła że to jej prywatna sprawa co robi, a ja jej na to że nie do końca skoro to zrobiłaś ze mną i ja gdybym miał dziewczynę nie chciałbym żeby ją posuwał inny koleś. Zwyzywałem ją dość mocno dodając że bardzo ale to bardzo wspułczuje jej chłopakowi że trafił na taką zdzi*ę i jak ją jeszcze raz zobaczę w tym klubie to namierze go i o wszystkim się dowie po czym wypieprzyłem ją z mieszkania nie zważając na to że jest środek nocy i że nie ma czym wrócić. Ani trochę nie było mi jej żal, a facetom radze być ostrożnym z puszczaniem samych dziewczyn na dyskotekę.

Gość TakiTam0000089
Ona nie zasługiwała na restauracje

Gość mogimogi9864
a spojrzmy na to z innej strony... ładna była?? wnioskuję ze tak. Moze nie czuła się kochana w związku, chlopak jej nie szanował, potrzebowała czułości itd i moze jak tak świetnie sie bawila z Tobą ej nocy... coś w niej drgnęło? ale w sumie to nie zmienia faktu ze nie nie musiała wylądowac zaraz w łóżku :/ mogła powiedziec o co kaman a nie... tłumaczyła się jakoś??

Gość TakiTam0000089
Wydawała się mocno zaskoczona że miałem w ogóle do niej pretensje, jakby to było normalne że ludzie się zdradzają, a ja gdybym wiedział w życiu bym jej do mieszkania nie wziął. To czy jej się nie układało mało mnie obchodzi, powinna z nim o tym rozmawiać lub go rzucić a nie pchać się innemu do łóżka jak jakaś k... mając kogoś.

Gość a czego ty oczekujesz
ze porzadne dziewczyny wyrwane na dyskotece pojda z toba do łózka od razu? Obydwoje byliście siebie warci, dziwka i ruchacz

wiem, że prowo...ale fajnie jakby ktoś naprawdę tak zrobił :) Tu nie ma "ale", zdrada to zawsze świństwo.

Poprawny moralizator grożący palcem i śmierdzący konfiturą. Powinieneś występować w reklamie Vibovitu i mówić - Pamiętajcie dzieci jedzcie codziennie witaminy bo są zdrowe. Już bardziej szanuje mężczyzn którzy zaliczają panienkę i mówią jej na dzień dobry - możesz spadać - ale tacy jak ty to karykatura Romeo w połączeniu z Jackiem z Klanu.