Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freddy Ha

Poderwać piękną dziewczynę

Polecane posty

Gość Freddy Ha

Może ktoś uzna to pytanie za bardzo śmieszne ale potrzebna mi damska porada. Otóż mam taki problem. W sklepie kosmetycznym nieopodal mnie pracuje bardzo urocza ekspedientka. Nie jest to jakaś wytapetowana lala tylko po prostu naturalnie piękna dziewczyna. Chciałbym żeby zwróciła na mnie uwagę tylko nie wiem jak to zrobić :) Co na "pierwszy rzut oka" może zrobić na dziewczynie pozytywne wrażenie. Dotychczas podchodziłem do tego typu spraw bardzo luźno i potrafiłem zagadywać i "bajerować" ale teraz... Chyba się zakochałem. Nie wiem jak się zachować żeby niczego nie zepsuć?

Gość Freddy Ha
Co byście mi poradzili? Czego Wy-dziewczyny byście oczekiwały? Jak najlepiej Was oczarować?

Gość taka prawda ona
nakupuj duzo i drogich kosmetyków ;)

Gość Freddy Ha
Mogę liczyć na jakąś poradę ?

Gość hahhahhahahahhaaaaaa
ppo rpostu podejdź i zagadaj, bądx miły, nienachalny, zacznij od zwyłej zanjomosći i nie nastawiaj się na nic, bo jak ci odmówi, to zaraz bedzie najgorsza na świecie. może poznajcie się, zaprzyjaxnijcie i może kiedyś...

Gość Awd.p
Meska milosc-zakochal sie w jej wygladzie:o

Gość oto głebia facetów
zakochał sie bo ZOBACZYŁ młoda piekna kobiete na tym polega milosc mezczyzn a milosc kobiet polega na tym ze musisz sie fajnie ubierac, dobrze wygladac, czyms jej zaimponowac, byc dal niej milym kochanym i dobrym ale jednoczesnie czasami stanowczym

Gość Freddy Ha
????????

Gość Freddy Ha
Tak ale mi chodziło to to pierwsze podejście. Ja wiem co robić potem... Chodzi mi o to jak się zachować co zrobić by zwróciła na mnie uwagę. Przecież nie podejdę do niej nie powiem cześć itd i nie zapytam czy mogę jej potowarzyszyć w drodze do domu czy zaprosić na spacer po pracy jak nie będzie w goóle zainteresowana?

Gość Freddy Ha
Dla mnie osobiście sygnałem na "tak" dziewczyny jest jej uśmiech. Pytanie jak sprawić żeby sama z siebie się uśmiechnęła :)

Gość Awd.p
Meska milosc jest zalosna,kochacie cialo Tylko

Gość stój przy ladzie 30 min
i wybieraj coraz to nowe kosmetyki cos tam kup na koniec ale bez zbytniego szaleństwa w trakcie wyboru kosmetyków mozna duuuuzo pogadac oczywiscie patrzysz sie jej w oczeta jak z nia romawiasz i rejestrujesz czy jest uwaga z jej strony czy raczej znudzenie wymagajacym klientem duzo wolnych Pań ta pewnie tez a co Ekspedientka tez kobieta jak dobrze zagadasz mozliwe ze na herbatke sie umówi powodzenia

Gość gurururu89
potowarzyszyć w drodze do domu? jasne. laska na pewno o niczym innym nie marzy tylko o tym, żeby pokazać potencjalnemu prześladowcy, gdzie mieszka.. 9 na10 takich facetów "zakochanych" w moim wyglądzie, to osobniki dla mnie niepożądane. jakby była zainteresowana, to byś już wiedział, bo to widac od razu.