Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żółty bananek

Mam bogatego faceta i dostanie życie

Polecane posty

Odkąd pamętam, zawsze marzyłam o ładnym domku jednorodzinnym, aucie wysokiej klasy,zagranicznych wycieczkach i ogólnie o życiu pełnym wygód,bez zmartwień o pieniądze.Kiedy podjełam pierwszą pracę, tym bardziej przekonałam się, że to nie dla mnie.Płaca absurdalna,codzienne wstawanie i siedzenie 8 godzin i wysłuchiwanie rozkazów jakiegoś buraka.Koleżanka z którą znamy się od najmłodzych lat,ułożyła sobie z życie z bardzo bogatym facetem i postanowiła,że wprowadzi mnie w swoje towarzystwo,i tak udało mi sie poznać mężczyznę bogatego.Jestem kobietą atrakcyjną,zadbaną i dosyć szybko dostałam propozycję.Facet jest atrakcyjny,inteligentny i czuję się przy Nim jak królowa.Mieszkam w pięknej willi,na urodziny dostałam piękny samochód,zwiedzam najpiękniejsze zakątki świata,po prostu jest wyśmienicie.Zupełnie inny świat.

Gość habilitowany_mateusz
jeszcze dodaj, że w wolnych chwilach piszesz bajki na kafetełe :)

Gość icn9eiuwjciuewmn
Dlaczego bajki?Takich kobiet jest dużo.

Gość deswfe4
Jeśli to prawda to jedyne czym możesz się poszczycić to, że masz zaradnego faceta ale i tak sama jesteś zerem.

mniejsza o to czy to prowokacja czy nie - ale prostytucji emocjonalnej nie brakuje;-) good deal - moja droga;-) ;-) ;-)

Gość jedynie poziom majatkowy
dzieli od prostytucji

Gość z tym ze k(...) wa wraca do
domu po robocie, a ty masz klienta 24 h na dobe

Gość ESGCCxcjkjvgjg
w innym temacie byłeś facetem :) obojniak z Cebie

Gość a szanuje ciebie dobrze
traktuje troszczy sie o ciebie???

"z tym ze k(...) wa wraca do domu po robocie, a ty masz klienta 24 h na dobe" xxxx co racja to racja;-)

dziwi mnie tylko to ze jakbym miala takie zycie jak ty teraz siedzialabym i oplala na Sri Lance a nie siedziala na kafeterii, ale z ciebie frajerka:)

Gość ja pierdzieleeee
serdecznie gratuluję, tylko pamiętaj że to nie będzie trwało wiecznie, wcześniej czy później wyjebie cię na zbity pysk i znajdzie lepszy model

Gość może i to jest provo
Jednak takich kobiet jest sporo w real life.Ciekawa jestem tylko, co będzie jak już się nasycą tym dostatnim życiem i pozostanie życie z człowiekiem z którym są tylko dla hajsu.Pełnia szczęścia:D

[zgłoś do usunięcia]dieta1000 dziwi mnie tylko to ze jakbym miala takie zycie jak ty teraz siedzialabym i oplala na Sri Lance a nie siedziala na kafeterii, ale z ciebie frajerka " xxx akurat opalanie sie na sri lance to kiepski pomysl;/ w ogole opalanie sie w tej szerokosci geograficznej to tragedia;//

Gość może i to jest provo
Bo bez tego facet jak ktoś słusznie napisał są zerem:D

Gość redgfregre
autorka ma mentalność sprzedajnej dziwki. Nie wspomniała nigdzie, że facet ją dobrze traktuje jaki jest tylko ile jej finansowo daje. Seks za dobra materialne tylko tyle już chyba lepszy jest układ FF bo są jakieś choćby przyjacielskie uczucia i nikt nie oczekuje kasy za seks

Gość deswfe4
deswfe4 Jeśli to prawda to jedyne czym możesz się poszczycić to, że masz zaradnego faceta ale i tak sama jesteś zerem. 9 może i to jest provo Bo bez tego facet jak ktoś słusznie napisał są zerem 3 Nie facet jest zerem tylko autorka. Nie zrozumiałaś mnie. Facet coś w życiu osiągnął. A czym ona się może pochwalić nic nie posiada bo wszystko należy do faceta. Choć fakt facet gdyby nie majątek to pewnie nie byłby jej targetem. Autorka widać materialistka.

Gość pfffff.....
fajnie ze masz wszystko, i mzoesz siedziec sobie na kafe i wogole offf... Szkoda tylko, ze jak wymieni cie na mlodszy model za kilka lat, to zostaniesz z mniejszym gownem niz wcesniej, ale i tak zycze powodzenia i sukcesow. Ja na to sie nie godze w moim zwiazku :D

Gość kora82
Zalisz sie czy chwalisz?? Niby masz tak super ale osoby szczesliwe nie musza na sile o tym pisac. Pewnie masz nudne i puste zycie glupiej kury domowej albo i nie bo masz pania ktora za Ciebie wszytko robi-MASAKRA. Jedynem Twoim zmartwieniem jest dobor koloru lakieru do paznokkci. Wow jakie to ambitne. Wspolczuje Ci z calego serca. Ja pracuje od zawsze jestem niezlaezna finasowo mam meza ale o nic nie musze go prosic bo sama na siebie zarabiam. Ty jestes droga prostytukta zamknieta w zlotej klatce, ktorej zaczya sie nudzic i pewnie bedzie szukac innych rozrywek. Ilez mozna sie zastanawiac nad odpowiedniem kolorem lakieru do poznokci ???

Gość kora82
Przyjdzie moment ze nie bedzisz miala o czym rozmawiac ze swoim bogatm manem. Bos glupia jak but i malo ambitna i poco on mialby z kims takim rozmawaic. Przelec tak, ale bo co sobie jezyk strzepic na kogos tak glupiego. I wtedy na horyzoncie pojawi sie fajna kolezanka z pracy. Ambitna z klasa itd, ktorej jednym zlata nie bedzie tylko cialo ale i umysl bo cos robi, pracuje. I dlatej koleznaki dobor koloru lakieru czy zmiana fryzury nie bedzie najwiekszym wyzwaniem. Jestes po prostu nudna i pewnie niedlugo Twoj facet to dotrzeze.

Gość deswfe4
pfffff..... fajnie ze masz wszystko, i mzoesz siedziec sobie na kafe i wogole offf... Szkoda tylko, ze jak wymieni cie na mlodszy model za kilka lat, to zostaniesz z mniejszym gownem niz wcesniej, ale i tak zycze powodzenia i sukcesow. Ja na to sie nie godze w moim zwiazku 3 Dlatego kobieta powinna dla swojego interesu również pracować i być w pewien sposób niezależna finansowo a nie być uzależniona od faceta.

Gość koiuhug
Ale ziejecie ogniem...a teraz niech sobie każda odpowie na pytanie, czy by nie chciała takiego życia? Dla siebie i ewentualnych przyszłych dzieci?

Gość kora82
koiuhug Chyba zarujesz ze marzy mi sie takie zycie. Mam wiecej ambicji niz bycie glupia, pusta prostytutka zamknieta w zloetej klatce, ktora sie musi prosic o kase na waciki. ZALOSNE.

Gość kora82
Naet jakbyn sie o ta kase nie musiala prosic to i tak czulabym sie jak prosytutka-nic nie warta.

Gość i ja i ja tez,,
ło matko , wiesz kim jesteś?, zerem,sprzedałaś sie dla kasy i wygody, phi