Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona44

Jak odzyskać byłego chłopaka

Polecane posty

Gość zrozpaczona44

Około 2 miesiące temu zerwałam z chłopakiem. Często się kłóciliśmy z byle powodu i w przypływie złości powiedziałam, że go nie kocham. Od tego czasu nie rozmawialiśmy ze sobą i widzieliśmy się raptem 2 razy. Chciałabym go odzyskać, bo nadal coś do niego czuje pomimo rozłąki. Proszę was o radę...

Gość zrozpaczona44
podbijam. może jednak coś mi doradzicie :(

Gość wszystkie choroby świata
napisz mu w tej chwili sms Kocham Cie i chce być z Tobą do końca moich dni. Nic nie tracisz :)

Gość mariczka 203
Też chciałabym żeby mój były do mnie wrócił, ale nic poradzić nie mogę.

a on nie walczył? ja mu powiedziałaś,że nie kochasz to troche kiepsko... drugi raz może nie chcieć zaufać mimo najlepszych chęci, ale jednak walcz o niego i pokaż mu że Ci zależy :)

Gość 89ryi
napisz mu sms typu kocham Cie i zyc bez Ciebie nie moge

Gość mariczka 203
Może zaproponuj mu spotkanie rozmowę.

Gość zrozpaczona44
Sms nie wchodzi w grę. Już raz z nim zrywałam (z jego winy), ale przeprosił i mu wybaczyłam. Po tym co mu powiedziałam ostatnio, to prawdopodobnie mi nie uwierzy. Może próbować wzbudzić jego zainteresowanie na nowo? Tylko jak...

Gość mariczka 203
sory ale jestem słaba w tych gierkach. też chętnie pobiorę naukę

Gość zrozpaczona44
kafe-krytykantka "ręce w majty i zmieni zdanie " Raczej nie chce wyjść na jakąś puszczalską :) myślałam raczej, żeby zaaranżować jakieś "przypadkowe" spotkanie, by móc spokojnie porozmawiać, bez stresu, bez spiny etc.

Gość aaaaaaaaaaaaasddddddddddaaaaaa
a mój były chce mnie odzyskać ale ja pomimo uczucia nie mogę na niego patrzeć....

Gość gość
Byliśmy razem 4 lata. Przez 3 było wspaniale, liczyliśmy się tylko my, codziennie spędzaliśmy cudowne chwile. W końcu zdecydowaliśmy się zamieszkać razem. No i wtedy niestety zaczęliśmy popełniać błędy. I on i ja. Ja niestety większe, przez co on ze mną zerwał. Dla mnie trauma. Nie dowierzałam. Przeciez to miłość mego życia. Żeby uratować związek skorzystałam z rytuału miłosnego na http://urok-milosny.pl – no i było warto. On wrócił mówiąc że nie może beze mnie żyć. Znowu jest tak wspaniale jak na początku.