Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitamaciek

gubię się...

Polecane posty

Gość julitamaciek

dziewczyny od czterech miesięcy jestem na diecie, cwicze z ewą chodakowską całą zimę nie miałam z tym problemów, ale przyszło lato, mam dwoje małych dzieci i nie mam już po prostu jak :O cały dzień na dworze, przychodzimy tylko jeść, a wieczorem padam na pysk... powiedzcie co zrobić żeby nie przytyć, zeby nie stracić tego co ciężką pracą zdobyłam myślałam, żeby sobie robić codziennie przed snem tylko brzuszki jakieś czy coś najbardziej boję się tłuszczu na brzuchu, że powróci :( reszta - trudno ale brzuszek mam taki cudny, że płakać się chce jak pomysle ze go strace...

Gość polecam twisterek
mam podobny problem- z tym ze mam trojke dzieciakow, zimą wczesniej chodzily spac ja latalam na silownie a teraz niestety po przedszkolu lece z nimi na plac zabaw potem wiadomo w domu jesc, kapac spac i czlowiek padniety, kupilam twisterek i zasuwam na nim przed praca rano bo brzuszkow mi sie nie chce robic, fajnie rzezbi talie, mysle że dieta i twister a czasmi moze sie uda na silownie i bedzie good

Gość irlandia27
i ja sie wtrace ja mam hula hop i powiem ze dziala troche zeszli i z boczkow i z brzucha ! moj synek ma 11 miesiecy prawie i mowi mi mama nie kulko bo ala robi bo widzi ze boli ale efekty sa !!!! dodqtkowo berek z maluchem.. no u was z maluchami , oni sie bawia a my cwiczymy , bieg , schylanie sie dziewczyny jak juz macie plaski brzuszek to gratuluje ja jestem dopiero w polowie drogi ale nie jest zle ;)

Gość irlandia27
sorry moj syn ma 23 miesiace prawie ;)

Gość julitamaciek
dziewczyny oglądałyście dzisiaj w ddtvn tą laskę od kuby wojewódzkiego? mówiła, że jej sposobem na fajną figurę jest hula-hop i basen. ja mam hula-hop, moze czas po nie znów sięgnąć ;) przez ostatnie dni zaniedbałam ćwiczenia, troszkę więcej zjadłam, już jest kilo do przodu... przeraziłam się... :O

Gość julitamaciek
Irlandia ja moją "przygodę" z odchudzaniem zaczęłam właśnie z hula-hop, potem przeszłam na chodakowską. Schudłam już tyle ile chciałam, spodnie zaczynają wisieć, a właściwie to chciałam zrzucić tylko brzuszek po ciąży. Chyba dzisiaj wyciągnę moje kółeczko : )))