Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izolda_1982

Boję się przedstawić chłopaka rodzicom

Polecane posty

On jest w porządku, ale chodzi o to, że jest lepiej sytuowany ode mnie. Ma swoje mieszkanie, lepszą pracę i lepiejzarabia. Obawiam się jego reakcji i tego, co pomyśli..

Gość nfdkbbkdfb
jak jest snobem itp. to masz się czego obawiac ale jeśli tak jest faktycznie to lepiej neich spada teraz niż później.

Snobem nie jest na tyle na ile go znam. Ale widzę, że przywiązuje wagę do pieniędzy żeby mieć kasę na fajne wakacje itp.

Ponadto jego rodzice są wykształceni. Moi to dobrzy ludzie ale tacy zwyczajni. Jego rodzice mieli dobre prace i są ogólnie inni

Gość jaktamuwas
a może sama się nakręcasz niepotrzebnie

może, ale to mi trochę przeszkadza. on jest bardzo wylewny w stosunku do mnie, a ja jestem bardziej zachowawcza i paraliżuje mnie strach przed tym jak on odbierze moja rodzinę

Gość dlnsfnldnf
jeśli to ma być coś stałego a może i na zawsze to albo to zaakceptuje albo nie... lepiej teraz niż później się o tym [przekonać

Gość brrrrrrumpum
Autorko nie przejmuj sie. Wiem doskonale co czujesz, bo bylam w tej samej sytuacji. Rodzina mojego narzeonego jest podobna. Wszyscy wyksztalceni: rodzice po studiach, wszystkie dzieci studiuja bardzo dobre kierunki. Mialam duze obiekcje, bo moja rodzina taka nie jest i obawialam sie jak mnie przyjma czy zaakceptuja itp. Rodzinka jest bardzo mila i chyba mnie polubili. Moja rodzina jest bardziej szalona i spontaniczna, a narzeczonego taka bardziej spokojna. Z mama chlopaka zlapalam kontakt od razu, z tata nie rozmawialam wiele razy, bo nie bylo okazji. JEden brat jest baaardzo spoko, drugi jest troche dziwny, ale co zrobic :)