Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mama mama

jak byłyscie ubrane na chrzcie?

Polecane posty

Gość mama mama mama

Jak bylyscie ubrane/jak byscie sie ubrały na chrzest swojego dziecka? Niedługo chrzest mojej córki i komplenie nie mam pojęcia w co sie ubrać.

Gość Dgj k k
Srebrne szpileczki, srebrna kopertowka, i Mała czarna z kolnierzykiem, na szerokich ramiaczkach. Lato 30 stopni

Gość rozalika
Polecam uwaga ubranie. Cóż moja droga w listkach figowych raczej nie.

Gość mama mama mama
rozalika- no co Ty nie powiesz? Chyba logiczne że chodzi o ubranie! Miałam napisać jakie ubrania miałyście na sobie podczas chrztu? Przecież to to samo, wiadomo o bo chodzi.

Gość ekscesy
Ołówkową sukienkę miałam.

Gość smród ćmików
czarne szpilki ,kabaretki, mini i żakiecik obcisly

Gość no coś w sobie ma
ja na pewno nic nowego kupowąła nie będę, no chyba że jakiś żakiet. Mam troszke fajnych sukienek - najlepsza zwykła mała czarna, do tego jakies buty, żakiet i tyle. Nie ma się co stroić to nie rewia mody

Gość mama mama mama
No ja właśnie nie mam żadnego odpowiedniego stroju. Sukienkę mam tylko jedną bo wogóle nie chodzę w sukienkach i napewno nie jest odpowiednia do kościoła. No i w spodniach też przecież nie pójdę.

Gość wpadka wpadka
a dlaczego nie w spodniach? Jeżeli masz jakies klasyczne, eleganckie spodnie to bez obaw możesz je założyc. Do tego fajna bluzka, żakiet i tyle. Moja bratowa na chrzcie swojego dziecka miała czarne spodnie, wyglądała bardzo elegancko. Nie trzeba zakładac żadnej spódnicy lub sukienki jeżeli sie za nimi nie przepada

Gość shdd
Obcisla sukienka za kolano czarna,perly,rozowy zakiet i na to bezowy trencz

Gość mama mama mama
No mam właśnie bardzo ładne czarne spodnie i myślałam właśnie żeby do tego jakąś jasna bluzkę i żakiet ale mąż bardzo mnie prosi żebym ubrała sukienkę. Mówi że jak nie chce nosić na codzień to żebym chociaż tak okazyjnie inaczej sie ubrała a nie ciągle spodnie no i uległam żeby dać mu ta przyjemność. Teraz tylko zastanawiam sie co za sukienkę kupić.

Gość już_mamusiaa
jakaś ładna elegancka sukienka do kolana, niezbyt wyrazista, rajstopy, buty na obcasie, płaszczyk wiosenny

Gość Brygida:)
No to wszystko zależy jaka będzie pogoda na chrzcie. Ja moje dzieciaczki chrzciłam w Boże Narodzenie i było zimno i mróz. Miałam czarne spodnie i lejącą bluzeczkę w srebrną mozaikę i kozaki.Poza tym wszyscy byliśmy ubrani w "kożuchy" hahahha.Ja miałam kożuszek ,mąż kurtkę a maluchy ciepłe kombinezony. Ale jak ty będziesz miała chrzest niedługo to wiadomo,że trzeba inaczej niż zimą:) Na pewno coś wymyślisz.Pozdrawiam:)