Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Senator2012

Pozdrawiam Koniec Pewnej Epoki .

Polecane posty

Koniec Pewnej Epoki pozdrawiam Cię serdecznie :). Co u Ciebie słychać,jak Ci się żyje w Polsce -opowiadaj :)

Hej koniec pewnej epoki :) Ależ Cię miło widzieć,trochę się stesknilem za Tobą . Przemykasz po ciuchu między topikami,trudno Cię zlokalizować;) Forum publiczne,ale mnie bardziej interesuje co u Ciebie niż 99% tutejszych topikow . Odezwij się w wolnej chwili na Senator2012@onet.pl Pozdrawiam serdecznie.;)

Gość fhoehdfhf
Ojej senator w gacie nie popusc z wrazenia ;) Kazdy wie, ze jestes ten slynny Aparat007 co to nie moze sie po rozstaniu otrzasnac. Na sile szukasz dziewczyny. Wazelinka normalnie jedzie od ciebie ze hej :) 🖐️

Gość Zibi zaba
Ludzi to maja obsesje na puncie aparata, proponuje wizyte u psychiatry glupia cipo.

Gość fhoehdfhf
Moze sam sie wybierz aparaciku? hahaha 🖐️

Senatorze, ja się tu już faktycznie coraz mniej udzielam a niedługo przestanę wcale. Zaczęłam juz żyć innymi sprawami, innymi problemami i powoli Anglia i wszystko, co z nią związane odchodzi w cień. Właściwie to mam wrażenie,że mnie tam nigdy nie było, albo,że to był zły sen, z ktorego się zbudziłam. O mnie samej jednak wiele nie ma do opowiadania. Odpoczywam, załatwiam sprawy urzędowe ( ależ się tego nazbierało), mam kilka rozmów o pracę. Szanse spore. I to właściwie wszystko. Poza tym dużo przebywam nad morzem, spaceruję, dużo maluję. Zabawne, ale w Anglii nie namalowałam niczego. I to wszystko. :) .Naprawdę nic ciekawego - po prostu żyję tak, jak chcę. Tylko tyle i aż tyle. :)

Dzień dobry :) Koniec pewnej epoki naprawde miło Cię słyszeć, czytać . Cieszę się,że jesteś szczęśliwa, uśmiechnięta,odpoczywasz. Szkoda,że nie spotkałem Cię w Londynie,żałuję . Nie wiedziałem,że malujesz . Trzymaj się ciepło i uważaj na siebie . Pozdrawiam Dziękuje :)

Ja tez juz w Polsce. Ta cała Anglia tez dla mnie jak sen. Pozdrawiam koniec pewnej epoki. Pogoda tu piękna i jasno.

Tryggon, serio?! Ale się cieszę.... Myslałam,że ty troche dłużej tam posiedzisz. U mnie tez śliczna pogoda, słoneczko, biegałam dziś na plaży, super. Chłonę Polskę jak narkotyk, 2 tygodnie już jestem i ciągle mi mało. :) Prawda jest taka,że docenia sie coś, kiedy się to straci. Teraz zanim zacznę narzekać na Polskę, to trzy razy sie w jęzor ugryzę. :D Codziennie rano budzę się sie z uśmiechem na pyszczku. Serdecznie pozdrawiam. Napisz czasem, co u ciebie i jakie masz plany. Ale fajnie!!!

O tak, ja tez przez Anglię doceniam nasza piękna Polskę. Poradzimy sobie:) Mam konkretna propozycje pracy. Choć tu bywa cieżko to cieszą mnie polskie krajobrazy, twarze , polski język. Do spisania!!!

Czesc tryggon :) Czesc koniec pewnej epoki :) Szkoda gadać,ale Wam dobrze,ja będę też w PL na chwilę wkrótce i też pojadę nad morze nawet na 1 dzień,ale pojadę-takiego mi zrobilas smaka koniec pewnej epoki . Super :)

Senatorze, jeśli będziesz nad morzem, to zapraszam na kawę lub piwo, jesli pijasz. Skontaktuję się jutro mailowo. Tryggon, ja wiem, jak bywa tu ciężko, to fakt, ale jesteśmy u siebie. Bardzo się cieszę,że poznałam na kafeteryjnym bagienku kilka naprawdę fajnych, rozumnych osób. Bedę miło wspominała mądre, zrównoważone wypowiedzi nie tylko wasze, ale i innych, których nie wymienię, bo nie chce mi się latac po topikach i szukać. Na razie. :) Lecę do pracy twórczej. :)

Koniec pewnej epoki Pewnie,że się spotkam z przyjemnością,piję kawę i piwo . Do usłyszenia.:) Pozdrawiam