Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvcxcxc5678

Dziewczyna z patologicznej rodziny ehhhh

Polecane posty

Gość cvcxcxc5678

Zakochałem się w niej ponad rok temu i od tego czasu jesteśmy razem. Ja mam 24 lata on ma 19 lat. Jej ojciec nie żyje, matka alkoholiczka żyje z konkubinem alkoholikiem, moja dziewczyna mieszka razem z nimi w obskurnym ciasnym mieszkaniu. Próbuję ją stamtąd wyrwać ale ona jeszcze ma zobowiązania w dodatku nie mieszkamy w tym samym mieście. U nich w domu jest totalna patola, matka pierdoli głupoty bez żadnego zastanowienia, młodsze rodzeństwo nabiera złych manier moja dziewczyna zresztą też. Niby moja dziewczyna widzi jak jest i w sumie dziękuje mi za to że pomagam ją wyciągać z tego syfu ale ona cały czas z nimi ma coś wspólnego i to mnie wkurza. Nie chcę jej od matki odciągać bo to w końcu jej mama ale jak pomyślę sobie że ta kobieta miała by być babcią mojego dziecka to włosy mi się na głowie jeżą. U nich non stop jest policja, mają kuratora na głowie, wiecznie jakieś akcje są, burdy po nocach i w dzień, totalna patologia. Ona potrafi z cyckami na górze siedzieć na kanapie pić piwko i palić fajkę w drugiej ręce i gadać o "dupczeniu" przy swoich córkach i 11 letniemu synowi. Jej konkubin też wiecznie pijany i pierdoli od rzeczy. Dzieciaki wychowują się w tym syfie i już widzę że dawno nabrały złych manier tak samo jak moja dziewczyna której cały czas staram się wyjść na ludzi ale ciężko jest bardzo. Zastanawiam się czy to ma w ogóle sens, ona już mnie parę razy bardzo mocno zawiodła ale wiem jak ma i wiem dlaczego dlatego staram się być wyrozumiały, Poza tym czasem beznadziejnym zachowaniem jest bardzo wrażliwą i kochaną dziewczyną, potrafi okazywać miłość i jest inteligentna jednak gdy jest w domu to wszystko wraca do porządku dziennego bo znowu ma kontakt z nimi i zaczyna myśleć i zachowywać się podobnie do nich. Już nie wiem co robić dalej, był ktoś w podobnej sytuacji ?

Gość ciekawy 255
moj przyjaciel zyje z taka dziewczyna... od okolo miesiaca małzonkowie:) musisz ja z tamtad zabrac i odciąć od patologi. a w czym cie zawiodla??

takie dziewczyny sa fajne, bo sie je latwo rznie ale jezeli jest inteligentna i kochana to moze to jakis rodzynek jest napewno musisz sie spieszyc bo jak taka kurwa przyjdzie jak ja, po ptakach bedzie szkoda dziewczyny

Gość kolega z naprzeciwka
patologię zawsze ciągnie do patologii 😴

Gość lilly of my valley
nic z tej dziewczyny nie bedzie..wychowywala sie w patoli i zawsze z takiej rodziny ludzie maja troche zryta glowe.smutne ale prawdziwe :(

Powiem tak, dziewczyna ma wielkie szczęście, że trafiła na Ciebie. Ja bedziesz twardy i konsekwentny, to być może uda się Tobia wyrwać Ja z tego środowiska. Ale późniejsze życie z Nią może być trudne, bo wychowała się w innym środowisku i nigdy niewiadomo, co w przyszłości może się zdażyć. Mam na myśli Ją i to czego doświadczyła jako dziecko i już dorosła dziewczyna. Moja rada jest taka: na razie zapomnij o małżeństwie, ale wyrwij Ją z tego środowiska, zamieszkajcie razem i przyglądaj Jej się bacznie. Jak będzie rokować, to ciesz się Ją i tym, że uratowałeś dziewczynę.

Gość viki022
Mój chłopak pochodzi z patoli,ale naszczęście stamtąd odbił, chociaż nie powiem,żeby taka przeszłość nie zostawiała śladów,

Nie uważam się za samo zło, pochodze z takiej własnie patologicznej rodziny, udało mi sie skonczyc studia , pracuje, mam cudownego meza i fajne dziewczynki ( dzieci) i to nie ma znaczenia w jakim domu sie wychowałes, jesli czujesz wartosci, masz zasady i jesteś dobrym człowiekiem....

Ktos kto mial pecha do rodzicow i urodzil sie w melinie ma byc przekreslony BO starzy pija?? Jestescie okrotni. Dziewczyna wychowywala sie w takich a nie innych warunka,to wiadomo ze przejmuje pewne wzorce.I tak jest w kazdej rodzinie,patologicznej czy nie.Dzieci poprostu nasladuja swoich rodzicow w pewnym stopniu. Autorze,juz ktos ci napisal,ratuj ta dziewczyne.Moze ty jestes jej swiatelkiem w tunelu.Moze od ciebie bedzie zalezec jak posklada sie wasze/jej zycie.Kochasz,to walcz.

Gość wypowiadac sie na temat?
wyciągnij, ale nie żeń się od razu