Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuckitttttttttttttt

Odbieranie telefonów w firmie

Polecane posty

Gość Fuckitttttttttttttt

Od niedawna pracuje w pewnej firmie, ze wszystkim prócz odbierania telefonów radze sobie świetnie. Chodzi o to,że nie mam pojęcia co odpowiedzieć, tym bardziej że nie znam sie jeszcze zbytnio na tym czym moja firma się zajmuje. Każdy, kto dzwoni chciałby rozmawiać z Panią prezes...mówią nazwę firmy itd. więc nie wiem o co chodzi (najczęściej okazuje się że dzwonią z jakąś reklamą, chcą coś sprzedać)...Więc jest trochę zła, kiedy podaje jej słuchawkę. Zresztą czasami ma humorki i nawet kiedy ktoś dzwoni w ważnej sprawie, to później mówi "trzeba było powiedzieć,że mnie nie ma". Skąd moglam wiedzieć? Mogłaby mi powiedzieć, dla kogo jest, a dla kogo jej nie ma-ale nie jest w stanie nigdy mi odp na te pytanie (PYTAŁAM). Może znacie pare zdań, takich którymi można grzecznie zbyć klienta? Może jakieś najczęstsze zdania wypowiadane przez sekretarkę.... Czuje,że sama zrezygnuje po tych próbnych trzech miesiącach....

Gość Fuckitttttttttttttt
jak nie o cyckach, to oczywiście nikt nie odpowie...

Gość rgtwtgwgwefg
kurwa, aż taka mało zaradna i kreatywna jesteś ? :-O to po chuj się pchasz tam gdzie sobie nie radzisz? idź na sprzątaczkę

Gość fuckittttttttttt
no właśnie też tak uważam,że nadaje się jedynie na sprzątaczkę, Dlatego zrezygnuje

Gość nutsia
najlepiej - ja tak robię: w tej chwili jest na spotkaniu, poproszę aby oddzwoniła. Albo: przełączasz na oczekiwanie, mówisz że sprawdzisz czy jest u siebie, pytasz prezes czy chce rozmawiać. Jeśli nie chcesz - patrz punkt pierwszy. I tyle :)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.,
to faktycznie mega wyzwanei to odbeiranie telefonow :D te inne rzeczy z ktorymi sobie radzisz to parzenie kawy i herbaty ? jak mozna akwizytora tel. nie poznac :O przeciez to od razu wiadomo ze chce ci cos sprzedac. zazwyczaj mowi jak nakrecony.

Gość 4354545453
a najlepiej pytać w jakiej spr i jeśli w spr reklamy to mówisz, że dizękujesz ale pani prezes niew jestem zainteresowama