Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK.

Alkohol,papierosy, czyli jak być fajnym w gronie znajomych.

Polecane posty

Gość KK.

Witam. Chciałabym poruszyć temat picia alkoholu czy palenia papierosów wśród młodzieży. Osoby w wieku 13-16 lat bez wstydu sięgają po alkohol czy papierosy. Jest to dość smutne ,że juz od tak młodego wieku marnują sobie życie. Młodzież nie potrafi bawić się juz bez alkoholu , co wiecej jest to wyznacznik "fajności" w grupie. Osoby w tym wieku uważają ,że ten kto pije i pali jest bardziej interesującą osobą, trzeba z nią trzymać. A co dzieje się z tymi porządnymi osobami? Zostają one odizolowane od grupy,nie sa postrzegane jako osoby warte uwagi.Już nikt się tego nie wstydzi.Młode dziewczyny upijają się do "zgonu" a później są z siebie dumne. Jestem ciekawa jakie wy macie zdanie na ten temat?

Gość ja wypiłem 4 browary
i nie mam zdania ;p

Gość viki022
Ja w tym wieku też piłam, paliłam i brałam narkotyki,głupi wiek, na szczęście troche starszym osobom już coś takiego nie imponuje. Wyszalałam się i teraz powoli ogarniam z imprezami i używkami.

raczej nie chec zaszpanowania tylko ciekawosci, w koncu wszystko co nowe nas kusi, ja tez troche sobie pozwoliłam ale minęło mi już

Gość tak bywa w prymitywnych
gówniarskich towarzystwach, gdzie nikt nie potrafi zaimponowac czyms kontretnym, schlac sie i palic byle idiota umie.