Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matylda14

Alergolog Warszawa

Polecane posty

hej ... mam dziecko z AZS czy któras z was mogła by polecic nam dobrego lekarza w Warszawie ? Juz nie daje rady ... mały sie w nocy strasznie meczy drapie itd Ma 15 miesiecy.Do tego teraz ma alergie (katar,swiszczacy katar itd) może koras z was nam pomoże?

Gość rudolfina14
smaruj dziecko kwaskiem cytrynowym rozdzienczonym w goracej wodzie mojej córce pomogło

Gość rudolfina14
w BYDGOSZCZY moge polecic ci super lekarza

Autorko, zapisz się na wizyte do doktora BILLA!!! To nie jest chyba alergolog, ale gosciu jest fantastyczny i wam pomoże. Wpisz sobie jego nazwisko w "znany lekarz" i przeczytaj opinie. Naprawde polecam!!!

Gość rozkaaaa34
Tutaj http://balumed.pl/specjalizacje/alergolog jest namiar na centrum medyczne, w którym przyjmuje alergolog. Jeśli ktoś poszukuje dobrego specjalisty, to warto się tam umówić na wizytę. Oczywiście są tam również inni lekarze. W niektórych przypadkach konieczna bowiem będzie konsultacja.

Gość gość
a tam jest jeden lekarz czy kilku?

Gość helio33
Moją siostrzenicą zajmował się dr Janusz Jurczyk, to pediatra alergolog, bardzo dobry lekarz. Pracuje w Porta Medica na ul. Pory. Brat też do niego chodzi, leczy się z astmy przy czym jest cały czas czynny sportowo. Na miejscu ma regularnie wykonywaną spirometrię i inne potrzebne badania i testy.

Gość gość
Miałam dość ciężką alergię na pyłki. Wiosna zawsze była dla mnie ciężka. Postanowiłam udać się do gabinetu alergologicznego www.high-med.pl Tam otrzymałam profesjonalną pomoc, której potrzebowałam w walce z alergią.

Gość gość
A ja polecam specjalistów w CDM. Sama chodzę na Wałbrzyską i sobie chwalę, bo prowadzą tak kompleksowo. Czuje sie tak.. zaopiekowana tam :) Wiem, że dzieciom robią testy alergiczne na konesera teraz tez.