Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obzartuchuch

Jak powstrzymac apetyt? :(

Polecane posty

Gość obzartuchuch

Ciagle zadaje sobie pytanie dlaczego ciagle tyle jem? :( Nie potrafie sie powstrzymac przed jedzeniem, jak jestem w domu to ciagle o tym mysle i jem....kiedys potrafilam sie odchudzac ba a nawet glodowac a teraz nie dosc ze przytylam na twarzy to czuje sie jak szmata .... Nie wiem juz kompletnie co ja mam robic .......jestem zalamana jesli nie przestane jesc to bedzie coraz gorzej....pomocy nie chce zamienic sie w gruba swinie

Gość JaciePierniczee
tez tak mam :\ moge caly czas jesc i nie czuje sie najedzona tylko jak bym pierwszy raz jadla... a ile wazysz i jaki wzrost?

Gość obzartuchuch
To jest straszne uczucie no a waze 60 przy 173 i strasznie mi piersi urosly nienawidze ich chce byc znowu szczupla i lekka ale nie potrafie sie zmotywowac :(

Gość JaciePierniczee
masz prawidlowa wage do wzrostu. Ja znowu waze 66 kg a wzrost 170 cm , do niedawna wazylam 62. Strasznie przytylam i tez cycki urosly i na twarzy mam puce. Wiem co czujesz , tez nie potrafie sie zmotywowac mimo ze zaraz beda wakacje :((

Gość obzartuchuch
Zna ktos jakies naturalne metody na obrzydzenie jedzenia? Nie chce sie faszerowac chemia ani tabletkami

Gość obzartuchuch
Nie wiem czy prawidlowa bo zle sie ze soba czuje jak slon....mnie troche motywuja zdjecia modelek z idealna figura alle tylko na 5 minut a potem znowu sie rzucam na zarcie.... :/

Gość JaciePierniczee
to tak jak ja. Ale odchudzanie to nie tydzien,. dwa... Tylko miesiace zeby osiagnac sukces. Dobrze ze nie masz w domu siostry ktora jest chudsza od ciebie o 15 kg.

Gość JaciePierniczee
polecam Ci strone www.vitalia.pl , duzo dziewczyn z nadwaga, otyloscia i nie tylko odchudzaja sie i motywuja.. Moze Ci pomoze. Mozesz zalozyc swoj pamietnik i pisac co jesz itp

Gość shfdgxjnnsxfdgb
Dziewczyno weź się uspokój, masz idealną wagę, ja pierrrrr, co ty masz w głowie :/