Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym być facetem

Wolałabym być mężczyzną

Polecane posty

Na wstępie zaznacze że jestem prawie że typową kobietą o ile można tak powiedzieć, mam delikatny charakter, jestem wrażliwa, empatyczna. Wyglądam jak kobieta. Wiem że jestem kobietą, nie jestem transseksualistką mimo to wolałabym być mężczyzną. Podoba mi się świat mężczyzn, chciałabym odbierać tak świat jak oni, czasem nawet mi się śni że jestem mężczyzną, mam męskie ciało, kobiete. Co do kobiet to podobają mi się te atrakcyjne kobiety, ale zawsze zakochuję się w mężczyznach i jestem hetero. Czy to normalne? Zwłaszcza te sny mnie trochę niepokoją

Gość kobiety to kur.....
obecnie w tych czasach to kobiety mają lepsze warunki do zarabiania pieniędzy

Gość Agata---
Dziwne te sny

To nie chodzi o kasę..i nawet nie twierdze że faceci mają lepiej po prostu żałuję że nie jestem jednym z nich. Czy któraś z pań ma podobnie?

Gość mądry każdy jest tam..
A co jak byś urodziła się z małym fiutem, dużo facetów ma ok 15cm hmm

ja TEŻ bym wolała być mężczyzną. Nie mieć piersi, okresu, nie rodzić dzieci. Chodzić po ulicy i gwałcić, bić się, a także uwodzić dzierlatki :D TO musi być życie :)

Poza tym świat kobiet jest nudny... Jak gadają ciągle o kosmetykach i bzdetach... Zresztą faceci też nudzą...o samochodach...Ale jednak wielcy filozofowie byli mężczyznami. Faceci są inteligentniejsi, a kobiety lepiej manipulują i grzebią w emocjach.

Gość doktor ginekolog
Lepiej ruchac niż być ruchanym :classic_cool:

Pani Czkawka - gwałcić bym nie gwałciła ale bić się? trochę by kusiło. Bo pewnie miałabym silnę mięśnie i odwagę ;) a penis 15 to tak w miarę. Nie o penis w końcu chodzi

doktor ginekolog- żebyś wiedział. Mimo XXI wieku kobiety wciąż są niżej i co więcej same siebie stawiają na niższej pozycji w każdej prawie dziedzinie życia

Gość Nawiedzony Janusz
Podejrzewam, że w poprzednim życiu byłaś mężczyzną i nagrzeszyłaś. Zostałaś ukarana. :D

Własnie! kobiety odwalają wszystko, dbają o siebie, rodzą dzieci, cięzko pracują, w domu gotują, sprzątają, dają pupy...a facet? polozy sie na kanapie i tyle. Dlatego jestem singielką, bo nie dałabym sobą pomiatać.W Polsce wiele lasek nawet ładnych woli być służącą swego pana niż potencjalną ":starą panną:" :D

jakbym była facetem, nawte niskim, trenowalabym sztuki walki, poszłabym do policji albo wojska. Zero leżenia na kanapie! Faceci maja takei możliwośći a wolą leżeć na kanapie po nudnej pracy. Nie wykorzystują swojego potencjału

Gość cycki ok ale reszta do wymiany
nie wiadomo o co Ci chodzi obecnie kobiety mają szansę robić to co faceci przy tym mniej się męcząc

Tak niby mogą robić prawie wszystko. Ale wciąż są kobietami. A ja chyba wolałabym byc facetem, ale niestety nie w tym życiu

Gość cycki ok ale reszta do wymiany
penis i torba tak jak piersi i pipka są fajne ale szybko się nudzą właścicielowi

Gość Mizoginista do kwadratu
Pani Czkawka - to jak ci nie pasuje okres i rodzenie bachorow to sie kurła wyterlisuj.... Proste?