Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fghhhhhg1

Dlaczego faceci udaja milosc?

Polecane posty

Gość Fghhhhhg1

Faceci ktorz to czynia to nie dowartosciowane i zakompleksone booce. Celowo rozkochuja kobiety, bo ich to podnieca ze kobieta cierpi, traci rozum i plaszczy sie przed nim, dodatkowo kiedy traci juz rozum, dolewaja oliwy do ognia, stwarzajac pozory nadzieji na milosc. To zwykle tchorze i gnidy. A potrafia udawac wysmienicie, w tym cala zabawa, uwielbiaja deptac i ponizac jak kazdy psychol, jednoczesnie robiac maslane oczka. Kiedy w koncu go rzuci, on po jakims czasie dalej probuje sie znecac, proponujac niezobowiazujace randki i seks.

Gość Żadna.....
Myślałam że to kobiety tak robią z facetami... przynajmniej ja tak.... A takie babki co sie płaszczą przed facetem to ścierwo w najczystszej postaci

Gość pilnieposzukujaca
Kochana wyzal się. Co ci gnojek zrobil? Powiedz konkretne sytuacje, zachowania. Tu jest mnóstwo kobiet, ktore przechodza to co ty moze cos zaradzimy:)

Gość Fghhhhhg1
Wszyscy tacy sa , mniej lub bardziej :)

Gość pilnieposzukujaca
ale cos czuje ze cie coś złego spotkało:) Przejdzie ci, poważnie mowie. Ja tez spotkalam kilku facetów, którzy postapili ze mna wąłsnie w taki sam sposob. Teraz jestem sama i jest ok :P

Gość filozofka od siedni bolesc
Dlaczego faceci udaja milosc? by zaróchac i zadnej filozofi w tym nie ma

Gość Fghhhhhg1
A jak kobieta jes w okresie klimakterium, to tez chca zaruchac?

Gość facetjedentaki
Lista priorytetów każdego faceta bez wyjątku: 1. Seks (70%) 2. Kasa (20%) 3. Alkohol (5%) 4. Uczucia (0,1%) 5. Związek (0,01%) 6. ... 7. ... Nie łudźcie się drogie panie, że są faceci zdolni do miłości i innych bzdur. Nawet jak się wam jakiś oświadczy, to decydującym czynnikiem jest tu niemalże codzienny seks przez powiedzmy najbliższe lata. Żaden wam tego nie powie, bo straciłby w waszych oczach. Jak myśliscie, dlaczego faceci zostawiają żony, dzieci i odchodzą do kochanek? Bo w życiu faceta najważniejszy jest seks. Tak zawsze było... i nic się do tej pory nie zmieniło.

Gość Fghhhhhg1
Bylam z jednym trzy lata i nie bylo seksu, natomiast lubil mi sprawiac przykrosc, kopnelam go w tylek,nie dosc ze do dupy w lozku to i w pozyciu

Gość facetjedentaki
Bylaś z facetem 3 lata i zero seksu???

Gość caroftheyear
faceci mają podobne priorytety jak baby,z tym ze na piewrszym miejscu stawiaja sex a baby kase,nie ma w tym zadnej tajemnicy,tak było jest i będzie

Gość Fghhhhhg1
Tak, mielismy wspolne pasje, ale namietnosc szybko zgasla i nie przeszkadzalo mu to, juz chyba nigdy sie nie dowiem co oni mysla i czy w ogole mysla

Gość nonho booo
faceci udaja miłość a kobiety udają orgazm daja sobie wzajemnie to czego pragną faceci pragna seksu + orgazm jako potwierdzenie tego seksu a kobiety pragną miłości a seks dają jako sposób na realizację miłości Przyjemność z seksu nie jest powalająca i niekonieczna do szczęścia Jak facet nawala w udawaniu miłości i ogranicza się do seksu to nagle kobiete "głowa boli" a tymczasem miłości nie ma więc po co to udawanie natura wybiera prokreacje

Gość nonho booo
a ponieważ miłości nie ma to dla prokreacji wystarcza tylko jeden plemnik i jeden celny strzał więc po co robic sex częściej niż ten jeden raz? a do tego wiernością faceci nie grzeszą więc po co się z nimi wiązać? Przecież zdradzą i porzucą, więc jak kobietki chcą prokreacji to wystarczy im tylko jeden celny strzał...i baj baj samiec.

Gość ddddtgfrtbr
nie kazdy facet udaje milosc, ale my kobiety z kolei nie lubimny cieplych kluch, mam takiego jednego adoratora, jest czuly az do bolu, jak do mnie pisze to juz mam obrzydzenie, jestem zmęczona jego natarczywoscia, ale to wlasnie typ faceta ktory nie udaje milosci

Gość facetjedentaki
Faceci nie mają podobnych priorytetów. Faceci mają w dupie uczucia, wiązanie się, ojcostwo, rodzinę. Wielu już nawet po 50-tce zostawiło to wszystko dla nowopoznanej kochanki, a wszystko z powodu seksu. Zakorzeniony w naszym społeczeństwie schemat wymaga, aby się ustatkować, żeby można było się pokazać w gościach z potomkiem i małżonką... i robić dobre wrażenie. Wszystko to tylko gra. Przestańcie uprawiać seks przez kilka miesięcy, lat... to się przekonacie, co w życiu każdego faceta jest najważniejsze.

Gość ehh co za bzdury.........
Ja mam 27 lat jestem facetem i nigdy nie udawałem miłości. To one je zawsze udawały, rozkochiwały mnie w sobie a że moim problemem jest zbytnia wrażliwość i dobre serce to kurewsko źle zawsze na tym wychodziłem. Bardzo mnie dziwi że tutaj cały czas takie tematy jak to trafiacie na złych facetów a ja jak żyję całe życie to jeszcze na wierną i porządną dziewczynę nie trafiłem a tutaj na kafeterii wszystkie porządne i pokrzywdzone.

Gość gość
Wazne

Gość arkinn
ja jestem facetem i powiem że to co mówisz to jest w pewnym sensie prawda. Może to się wiąże z wiekiem bo mam 23lata i w chwili obecnej najważniejsze dla mnie są pieniądze kariera seks i własne hobby. U ludzi 30+ jest pewnie inaczej bo chcą się żenić i zakładać rodziny ale jak ludzie mają po 20-30lat to mogą jeszcze szaleć i doświadczać życia i nie jest to chyba nic złego. A co do udawania miłości to faceci robią to nieświadomie tzn są mili prawią komplementy są szrmanccy a jak kobieta po dwóch czy trzech tygodniach wyskakuje z wyznaniami milości to jest coś nie tak z nią chyba a jedyne co facet może zrobić to się zgodzić albo nic nie powiedzieć ale wtedy zostanie uznany za chama bez uczuć

Gość gość
facetjedentaki chyba masz mniej niż 30 lat co ?