Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdsss

Pomóżcie. Potrzebuję dla samotnej matki łóżeczko. Katowice i okolice..

Polecane posty

Gość fgdgdsss

Mam znajomą która jest młodą osobą i niestety została samotną matką. Rodzi na dniach i nadal nie może poradzic sobie z wieloma rzeczami. Ciuszki już ma dla dziecka,ale nie ma łóżeczka. Szkoda mi jej bo nie ma w nikim oparcia,nie ma matki a ojciec jest alkoholikiem. Mieszka z babcią. Ojciec dziecka wypiął się. Pomagam jej jak mogę. Czy ktoś miałby niepotrzebne łóżeczko dla dziecka do oddania? Proszę,niech ktoś pomoże bo naprawde szkoda mi tej dziewczyny. Zainteresowani niech piszą na meila myslowice2013@interia.pl

Gość fgdgdsss
Podbijam bo sprawa jest ważna

Gość fsssssssssss
"Rodzi na dniach i nadal nie może poradzic sobie z wieloma rzeczami." ale z zaciągnięciem gościa do łóżka i rozłożeniem nóg poradziła sobie znakomicie!!!

Gość ...naga kobieta...
Jestescie nieczuli i bezwzględni. Można sobie gdybać, ale jeśli już zaistniała jakaś sytuacja a można pomóc to dlaczego nie? Fajne uczucie komuś pomagać, nie oczekując nic w zamian, bezinteresownie. Czasem ma się na zbyciu coś co jest już niepotrzebne a komuś może się jeszcze przydać, nie pomyśleliście w ten sposób?

Gość ewg
kurcze szxkodsa ze nie warszawa

Gość to że jakiś
napalony kut.as był nachalny i zrobił dziecko to nie oznacza że można nazywać ją puszczalską i nie należy się kobiecie i temu dzieciaczkowi pomoc. Dlaczego jeśli np jest skrzywdzona ma cierpieć do końca życia? Sytuacje bywają różne.

Gość ewg
na gumtree.pl poszukajcie

Gość yukki
poszukaj na: tablica.pl, gratyzchaty.pl, i innych podobnych str wpisz w googla oddam za darmo

Gość 9856
mogę oddać materacyk do łóżeczka, samego łóżeczka juz niestety nie posiadam monsterhi@interia.pl sosnowiec

Gość niech zlozy o alimenty
chlopak powinien placic albo jego rodzice przy uniwerka sa studenckie poradnie prawa, pomoga za darmo w napisaniu pozwu

Gość oczywiscie ze wszestko wiadom
wielodzietni org

Gość Bzduracjj
Ewg -- a ty masz łóżeczko w Wawie? Moja siostrzenica postanowiła mieć dziecko ze swoim chłopakiem (wielka miłość ) Szczegółami jak to ze nie maja kasy zdaje sie nie martwić Tylko będzie provident itp.