Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Niemniej jola stopka wymiata w tym sezonie przyćmiła ciuryłe wichurę :D

Gość gość
Słuchajcie, starajcie sie nie ublizać, dołożyc komuś można w kulturalny sposób. Pokażmy, że mamy klasę w przeciwieństwie do nich. Oni już pokazali, że ubliżanie ludziom nie jest im obce. Pokażmy, że jestesmy lepsi.Piszmy co nam się nie podoba, co nas oburza ale bez słów typu lafiryndo itp.W ten sposób pokazemy swoją wyższość

Gość gość
Jak go znalesc na NK ? Szukalam i nie ma.

Gość gość
moje wypowiedzi są uznawane za spam

Gość gość
Wpisz na nk Klaudia albo Wiktoria Grządziel. On tam jest wśród ich znajomych. Oczywiście fotka przy basenie. A jak.

Gość gość
Dobra. Tylko podaj jakie jest zastępcze słowo za lafiryndę.

Gość gość
w google wpisz imie nazwisko i Włocławek

Gość gość
Mam dzieki. A od kiedy oni sa para ? Patrzac na fotki, to ta mala urodzila sie kolo wrzesnia 2009 roku.

Gość gość
Rzeczywiście on lubi fotki przy basenie. A ten wpis : "Kocham cię, jesteś coraz przystojniejszy " to pisała matka z konta córki. Ale głupio to jednak wygląda.

Gość gość
to musiała sie nieźle napalić że pisze na niego z konta córki nie wiedząc że nie ma tam konta

Gość gość
jakby jakis facet miał dochód miesięczny 15 tysi i dwójkę dzieci to też chetnie bym z takim była :(

Gość gość
Ten wpis dodala niby mama, ale Wiktoria pisze tak : "to mama dodała a ja też kocham ".

Gość gość
Mała urodziła się w 2009, a wpisy Marty i córek są z 2012. I wątpię czy matka nie chwaliłaby się córeczką a dziewczyny małą siostrą. To musi być dziecko z jego wcześniejszą babką. Pieluchy zmusiły go do ucieczki z domu :-) Taki facet to lubi pochwalić się, porobić focie jak dziecko przewinięte i nakarmione. Taka zabaweczka na chwilę. Bo wychowanie dziecka przerasta jego narcystyczną naturę. On lubi lekkie i wygodne życie. A tutaj dziewczyny już odchowane, jeszcze pewnie sprzątają po nim, a i buziaka w usta dadzą. Wielbią go i kochają. Żyć nie umierać.

Gość gość
jola to szuja, pisze tu pod roznymi nikami i potem to wszystko kopiuje i sobie zapisuje, lepiej badzcie czujni i na was ukreci bata

Gość gość
Do A dlaczego mamy komuś coś pokazywać ? Na pokaz to jest Fb i Nk. A tutaj każdy pisze co szczerze myśli. Tutaj można dowiedzieć się prawdy. Przeważnie padają tu jakieś śmieszne przezwiska. A jeśli ci to przeszkadza , jesteś zgorszona i lubisz zakłamanie to po prostu tutaj nie wchodź i nie czytaj.

Gość gość
Jak ci uczestnicy tu teraz wchodzą , to pewnie mają ubaw np. z tego śledztwa czyje to dziecko :-)

Gość gość
Mam tą Jolę w głębokim poważaniu czyli w du...e. Zawsze znajdzie się jakaś szuja i mąciwoda. Następczyni Wichury się znalazła. Proponuję ją olać i tyle.

Gość gość
Wszystko wskazuje na to, że ta Jola Stopka to dawna Ciuryło Wichura. Ten sam sposób pisania do uczestników i odsyłanie ich na Kafeterię, żeby przeczytali co o nich piszą. Mówię wam, to ta sama psychiczna baba. Drugiej takiej durnej nie ma.

Gość gość
Słuchajcie mają nas widzę za ludzi którzy nie potrafia myśleć logicznie. Od rana widać, że ktoś ( mi tu zapachniało czyżby Panem Piotrem albo Pania Martą) próbuje skierować rozmowę na inne tory i ofiarą tych Państwa padła Jolka. Zastanówmy się logicznie.Napisał ten ktoś, że Jolka wszytsko kopiuje itp, przedewszystkim to skąd to wie?, czyzby ta osoba była niewidzialna i stała za jej plecami?po drugie wszyscy widzieli jak Jolka wyrażałą swoją opinię o dostaniu sie tej rodziny do programu i tak samo jak wszyscy tutaj nie podoba jej sie fakt, że ludzie majętni dostali klucze. Więc jaki byłby sens kopiowania czegokolwiek przez nią skoro sama na fejsie i domyslam się, że tutaj również pisała o tej rodzinie.Chyba ktoś jest zmartwiony faktem, że nie podoba nam się iz Pan Piotr z partnerką dostali się do programu i próbuje nami manipulować.A że wszyscy tutaj jesteśmy jako goście a Jolka jako jedna z nielicznych osób ujawniła się to jej się oberwało.

Gość gość
A ja mam pytanie do Państwa czyli do P.Piotra i P.Marty. wszyscy którzy byli w programie przedstawili sie, powiedzili gdzie pracują. Myślę, że wszyscy tutaj jesteśmy ciekawi czy Państwo pracują? Bo w programie nie było o tym ani wzmianki.

Gość gość
no np czym Piotr się zajmuje ? wielka niewiadoma

Gość gość
ja nie wiem.

Gość gość
w czwórkę żyją z alimentów , Marta nie kupuje mieszkania bo zmienia miasta w Polsce, teraz mieszkają we willi w Gdańsku , wynajmują

Gość gość
Jak to czym się zajmuje ? Żigolakiem jest. To widać, słychać i czuć.

Gość gość
coś pisze i sie nie pojawia

Gość gość
Dobre te wpisy joli

Gość gość
A gdzie te wpisy Joli są? podajcie linka :D

Gość gość
Zupelnie nie rozumiem polityki TVN zwiazanej z kasowaniem -znikaniem komentarzy na oficjalnym funpage . Moderowanie dyskusji nie polega na unikaniu dyskusji na okreslony temat ,lecz na trosce o jakosc i poprawna forme wyrazonych opinii.,Szkoda ,bo program fajny,ale odwracanie sie plecami do widzow ,zamykanie im buzi napewno nie podniesie slupkow ogladalnosci....Do bledow tez trzeba umiec sie przyznac .Liczymy na poprawe - prawda ? I jeszcze apel do forumowiczek - unikajmy inwektyw .Jezyk polski jest naprawde bardzo piekny i bogaty :)

Gość gość
ach.....żigolo w srebrnych spodniach :)

Gość po TOOLna
A tak osobiscie to jestem za parą z Olsztyna (on rolnik, ona plastyczka). Fajna para, co prawda mieszkają u rodziców ale wytłumaczyli, że to sytuacja tymczasowa. Ten żołnierzyk to chyba mógłby dostac mieszkanie służbowe w Warszawie. Mam kilku znajomych kolegów w woju i oni mają mieszkania służbowe i sprowadzają swoje żony z dziecmi. W poprzednich edycjach było więcej ludzi potrzebujacych mieszkania, np. Inferno. Ci z włocławka np. - dwoje młodych zdrowych ludzi, niech się wezmą do roboty, na wycieczki ich stać a na mieszkanie nie... a te co teraz wynajem tej chawirki w Gdańsku te z pewnie idzie kupa grosza. Na pewno rata by ich mniej kosztowała niż wynajmowanie.. Sory, że pisze bez składu i ładu ale już pozno. Pozdrawiam kafeterowiczów:)