Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Marta i Piotr膮 maj膮 szanse byc w finale!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Marta i Piotr nie dojd膮 do fina艂u szybko odpadn膮 TVN nie spodziewa艂 si臋 a偶 takich kontrowersji po wprowadzeniu do gry Mart臋 oraz Piotra. Niestety stacja obawia si臋 偶e Ludzie przestan膮 ogl膮da膰 stacj臋 oraz 偶e ogl膮dalno艣膰 znacznie spadnie. W zwi膮zku z tym Marta wraz z partnerem zostan膮 wyeliminowani. Wiem to z pewnych 藕r贸de艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlasnie dojda do finalu, bo ludzi interesuje ich zycie i to podniesie ogladalnosc, im wiecej kontrowersji tym lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Miszczak my艣la艂 偶e podniesienie ich obecno艣膰 nie tylko ogl膮dalno艣膰 ale i fundusze ale si臋 przeliczy艂 ludzie s膮 zbulwersowani. Stacja TVN mo偶e du偶o straci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbulwersowani czy nie beda ogladac az milo :D Ciekawosc bedzie ich zzerac i nie wyrobia jak nie zobacza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piotr i Marta kontrowersje ? to my艣licie 偶e tvn nie wiedzia艂 z kim ma do czynienia ? Miszczak i klika z tvn wszystkich najbogatszych Polak贸w znaj膮 i wiedz膮, 艣mieszy mnie 偶e niekt贸re pisz膮 偶e Grz膮dziel nie zosta艂a sprawdzona albo przestraszyli sie kontrowersji hahahahahahahahaaaa :D Od razu tam pojechali jak nazwisko zobaczyli a ja Marta m贸wi艂a do kamery 偶e 偶y艂a w z艂otej klatce i chlipa艂a, 艂zy itd to mia艂am beke hahahahahahaha :D tvn uczy jak maja m贸wi膰 i ckliwi膰 si臋 偶eby t臋py mot艂och ogl膮daj膮cy to si臋 przej膮艂 i uwierzy艂, wszystkich nauczyli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona ma kosmiczne kwoty na dzieci , dla mnie zwyk艂ej kobiety kt贸ra ma najni偶sz膮 pensj臋 i dw贸jk臋 dzieci to jest kosmos wyobra藕cie sobie 偶e ma alimenty i nie tylko , dochody zwi膮zane z nazwiskiem, mo偶e 偶igolo czasem tez ma jak膮s fors臋 mog膮 le偶e膰, je藕dzi膰 brykami i zwiedza膰 艣wiat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie nie imponuj膮 wielkie i zimne pa艂ace z pot臋偶nymi lustrami i 偶yrandolami. Wola艂abym nowocze艣nie urz膮dzony porz膮dny dom. Taki przepych to kicz i tandeta jak u Cygan贸w. A tacy milionerzy przewa偶nie nie szanuj膮 kobiet i maj膮 je za nic.Brak im uczu膰 wy偶szych i nastawieni s膮 tylko na pomna偶anie i wydawanie kasy. To ich sens 偶ycia. Kochanki to u nich norma. A ma艂偶e艅stwo to tylko uk艂ad. Przyk艂adem jest Czarnecki, kt贸ry zdradza Pie艅kowsk膮 na ka偶dym kroku, ale ona godzi si臋 na ten uk艂ad. Ale nie ka偶dej to wida膰 odpowiada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A swoj膮 drog膮 ciekawe kt贸re z nich za偶膮da艂o rozwodu. Wydaje mi si臋 偶e on jak znalaz艂 sobie now膮 kobiet臋. Bo 偶onka milionera nie zabi艂aby przecie偶 kury znosz膮cej z艂ote jajka. Dobrze 偶e ma te c贸rki. One co艣 tam na pewno odziedzicz膮 po ojcu i dziadku ( i nie chodzi mi o charakter ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋 偶e ka偶da 偶ona zgodzi艂aby sie na taki uk艂ad bo jakie ma wyj艣cie ? u mnie w korporacji jest szef kt贸ry kantuje firm臋, jest bogaty, je藕dzi luksusowymi autami i lata za m艂odymi laskami jak pies za suk膮 z cieczk膮.A 偶ona ma dzieci i pisze w necie 偶e maj膮 cudowne ma艂偶e艅stwo, 偶e jest wspania艂ym ojcem, 偶e si臋 kochaj膮 bla bla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uciek艂a z W艂oc艂awka bo pewnie jej teraz g艂upio i wstyd. By艂a wielk膮 pani膮, kasa, zakupy, bryki. Ale to wszystko si臋 sko艅czy艂o i zacz臋艂a zale偶e膰 od ludzi, kt贸rych kiedy艣 traktowa艂a z wy偶szo艣ci膮. A teraz zmieni艂a front i robi z siebie pokrzywdzon膮. Smutny i 偶a艂osny koniec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wcze艣niej mog艂a wyda膰 10 tysi臋cy na kosmetyki, a c贸偶 to jest ? no a teraz bud偶et si臋 troch臋 przykr贸ci艂 wi臋c odczuwa dyskomfort

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak jak ktos ma najnizsza krajowa to mu dupke zal sciska ze ktos ma wiecej :D do roboty sie wez dodatkowej zamiast tracic czas na forach to wiecej zarobisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tu pewnie odzywa si臋 c贸rka Marty , tak cie rozbawi艂a najni偶sza krajowa ? ojej fajnie 偶e si臋 cieszysz i nabijasz, masz co robi膰 w zyciu poza le偶eniem i pierdzeniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak bawi mnie to ze ktos jeczy ze ma najnizsza i zazdrosci ze ktos inny ma wiecej a do dodatkowej roboty sie nie wezmie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo taki forsiaty gnojek my艣li jeden z drugim 偶e ka偶da laska na niego poleci. Gruby, ma艂y, 艂ysy, ale bogaty. A pieni膮dze to dla nich w艂adza. A ta Marta w wieku 16 lat to nie wiadomo czy by艂a zakochana w nim czy w jego kasie. Pewnie imponowa艂o jej bogactwo i na dziecko go wzi臋艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak ,powinnam w niedziele rano pracowa膰 dodatkowo , super, gratulacje za myslenie pusta pa艂o :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A o kim wy w ogole mowicie? Nie kojarze tych ludzi z imienia czy nazwiska. Chodzi o ta napompowana babke i jej corke? A ten caly Piotr to z ktorej rodziny? Zaraz pewnie zostane zjechana za niedokladne ogladanie :D ale sie juz pogubilam w tym wszystkim...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo ona urodzi艂a maj膮c 16 lat ? nie藕le j膮 gabry艣ka sw臋dzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co my艣lisz 偶e w niedziel臋 si臋 nie pracuje dodatkowo ? Ma艂o znasz 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Marta z c贸rkami i 偶igolakiem na pewno pracuj膮 w niedziele rano 偶eby podreperowa膰 bud偶et domowy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To najlepiej wejd藕 sobie na oficjaln膮 stron臋 bitwy o dom, tam masz odcinki. Albo na Fb, tam wszystkich poznasz po imieniu i nazwisku. A znaj膮c 偶igolaka to kto wie, mo偶e kiedy艣 b臋dzie z napompowan膮 i jej c贸rk膮 ;-) On lubi skaka膰 z kwiatka na kwiatek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta Marta jest cwana i zawsze znajdzie frajera 艁adna nie jest,ale co tam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fakt, Marta 艂adna nie jest i figur臋 ma dosy膰 kr臋p膮. Co tu du偶o gada膰, jest ma艂a i , gruba . To szczeg贸lnie wida膰 na filmie jak id膮 po pla偶y , a ona ma ubrane czarne leginsy. Ale jest zadbana i nie biedna . A jej prowokacyjne zachowanie zwraca pewnie uwag臋 m臋偶czyzn. Jej pow艂贸czyste spojrzenia, gesty to nic innego jak sygna艂y wysy艂ane samcom. Nie na darmo nazwa艂a siebie kocic膮 :-) Ja u偶y艂abym innego s艂owa, bardziej dosadnego .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wpisy mi nie wchodz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaa jakby mieli tyle kasy, to by nie jezdzili Tico tylko fajnym autem, kiedys kasa byla ale teraz jakos jej nie widac, a na pewno by jezdzili bmw czy audica jakby bylo za co kupic, a nie kurde Daewoo Tico

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak si臋 rozchodzi艂a ponad 4 lata temu to mia艂a mercedesa a co z nim zrobi艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sa wpisy na innych forach 偶e mia艂a mieszkanie po rozwodzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Marta ma 32 lata, corka 14, wiec urodzila w wieku 18 lat, a nie 16.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to na forach pisz膮 bzdury, bo nie mia艂a swojego mieszkania

Udost臋pnij ten post