Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Marta i Piotrą mają szanse byc w finale!!!!

Gość gość
Marta i Piotr nie dojdą do finału szybko odpadną TVN nie spodziewał się aż takich kontrowersji po wprowadzeniu do gry Martę oraz Piotra. Niestety stacja obawia się że Ludzie przestaną oglądać stację oraz że oglądalność znacznie spadnie. W związku z tym Marta wraz z partnerem zostaną wyeliminowani. Wiem to z pewnych źródeł.

Gość gość
wlasnie dojda do finalu, bo ludzi interesuje ich zycie i to podniesie ogladalnosc, im wiecej kontrowersji tym lepiej

Gość gość
Miszczak myślał że podniesienie ich obecność nie tylko oglądalność ale i fundusze ale się przeliczył ludzie są zbulwersowani. Stacja TVN może dużo stracić.

Gość gość
Zbulwersowani czy nie beda ogladac az milo :D Ciekawosc bedzie ich zzerac i nie wyrobia jak nie zobacza.

Gość gość
Piotr i Marta kontrowersje ? to myślicie że tvn nie wiedział z kim ma do czynienia ? Miszczak i klika z tvn wszystkich najbogatszych Polaków znają i wiedzą, śmieszy mnie że niektóre piszą że Grządziel nie została sprawdzona albo przestraszyli sie kontrowersji hahahahahahahahaaaa :D Od razu tam pojechali jak nazwisko zobaczyli a ja Marta mówiła do kamery że żyła w złotej klatce i chlipała, łzy itd to miałam beke hahahahahahaha :D tvn uczy jak maja mówić i ckliwić się żeby tępy motłoch oglądający to się przejął i uwierzył, wszystkich nauczyli

Gość gość
ona ma kosmiczne kwoty na dzieci , dla mnie zwykłej kobiety która ma najniższą pensję i dwójkę dzieci to jest kosmos wyobraźcie sobie że ma alimenty i nie tylko , dochody związane z nazwiskiem, może żigolo czasem tez ma jakąs forsę mogą leżeć, jeździć brykami i zwiedzać świat

Gość gość
A mnie nie imponują wielkie i zimne pałace z potężnymi lustrami i żyrandolami. Wolałabym nowocześnie urządzony porządny dom. Taki przepych to kicz i tandeta jak u Cyganów. A tacy milionerzy przeważnie nie szanują kobiet i mają je za nic.Brak im uczuć wyższych i nastawieni są tylko na pomnażanie i wydawanie kasy. To ich sens życia. Kochanki to u nich norma. A małżeństwo to tylko układ. Przykładem jest Czarnecki, który zdradza Pieńkowską na każdym kroku, ale ona godzi się na ten układ. Ale nie każdej to widać odpowiada.

Gość gość
A swoją drogą ciekawe które z nich zażądało rozwodu. Wydaje mi się że on jak znalazł sobie nową kobietę. Bo żonka milionera nie zabiłaby przecież kury znoszącej złote jajka. Dobrze że ma te córki. One coś tam na pewno odziedziczą po ojcu i dziadku ( i nie chodzi mi o charakter ).

Gość gość
myślę że każda żona zgodziłaby sie na taki układ bo jakie ma wyjście ? u mnie w korporacji jest szef który kantuje firmę, jest bogaty, jeździ luksusowymi autami i lata za młodymi laskami jak pies za suką z cieczką.A żona ma dzieci i pisze w necie że mają cudowne małżeństwo, że jest wspaniałym ojcem, że się kochają bla bla

Gość gość
Uciekła z Włocławka bo pewnie jej teraz głupio i wstyd. Była wielką panią, kasa, zakupy, bryki. Ale to wszystko się skończyło i zaczęła zależeć od ludzi, których kiedyś traktowała z wyższością. A teraz zmieniła front i robi z siebie pokrzywdzoną. Smutny i żałosny koniec.

Gość gość
wcześniej mogła wydać 10 tysięcy na kosmetyki, a cóż to jest ? no a teraz budżet się trochę przykrócił więc odczuwa dyskomfort

Gość gość
no tak jak ktos ma najnizsza krajowa to mu dupke zal sciska ze ktos ma wiecej :D do roboty sie wez dodatkowej zamiast tracic czas na forach to wiecej zarobisz

Gość gość
a tu pewnie odzywa się córka Marty , tak cie rozbawiła najniższa krajowa ? ojej fajnie że się cieszysz i nabijasz, masz co robić w zyciu poza leżeniem i pierdzeniem

Gość gość
tak bawi mnie to ze ktos jeczy ze ma najnizsza i zazdrosci ze ktos inny ma wiecej a do dodatkowej roboty sie nie wezmie

Gość gość
Bo taki forsiaty gnojek myśli jeden z drugim że każda laska na niego poleci. Gruby, mały, łysy, ale bogaty. A pieniądze to dla nich władza. A ta Marta w wieku 16 lat to nie wiadomo czy była zakochana w nim czy w jego kasie. Pewnie imponowało jej bogactwo i na dziecko go wzięła.

Gość gość
no tak ,powinnam w niedziele rano pracować dodatkowo , super, gratulacje za myslenie pusta pało :D

Gość gość
A o kim wy w ogole mowicie? Nie kojarze tych ludzi z imienia czy nazwiska. Chodzi o ta napompowana babke i jej corke? A ten caly Piotr to z ktorej rodziny? Zaraz pewnie zostane zjechana za niedokladne ogladanie :D ale sie juz pogubilam w tym wszystkim...

Gość gość
bo ona urodziła mając 16 lat ? nieźle ją gabryśka swędziała

Gość gość
A co myślisz że w niedzielę się nie pracuje dodatkowo ? Mało znasz życie.

Gość gość
Marta z córkami i żigolakiem na pewno pracują w niedziele rano żeby podreperować budżet domowy :D

Gość gość
To najlepiej wejdź sobie na oficjalną stronę bitwy o dom, tam masz odcinki. Albo na Fb, tam wszystkich poznasz po imieniu i nazwisku. A znając żigolaka to kto wie, może kiedyś będzie z napompowaną i jej córką ;-) On lubi skakać z kwiatka na kwiatek.

Gość gość
ta Marta jest cwana i zawsze znajdzie frajera Ładna nie jest,ale co tam

Gość gość
Fakt, Marta ładna nie jest i figurę ma dosyć krępą. Co tu dużo gadać, jest mała i , gruba . To szczególnie widać na filmie jak idą po plaży , a ona ma ubrane czarne leginsy. Ale jest zadbana i nie biedna . A jej prowokacyjne zachowanie zwraca pewnie uwagę mężczyzn. Jej powłóczyste spojrzenia, gesty to nic innego jak sygnały wysyłane samcom. Nie na darmo nazwała siebie kocicą :-) Ja użyłabym innego słowa, bardziej dosadnego .....

Gość gość
wpisy mi nie wchodzą

Gość gość
taaa jakby mieli tyle kasy, to by nie jezdzili Tico tylko fajnym autem, kiedys kasa byla ale teraz jakos jej nie widac, a na pewno by jezdzili bmw czy audica jakby bylo za co kupic, a nie kurde Daewoo Tico

Gość gość
jak się rozchodziła ponad 4 lata temu to miała mercedesa a co z nim zrobiła?

Gość gość
sa wpisy na innych forach że miała mieszkanie po rozwodzie

Gość gość
Marta ma 32 lata, corka 14, wiec urodzila w wieku 18 lat, a nie 16.

Gość gość
to na forach piszą bzdury, bo nie miała swojego mieszkania