Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
jestes byłą Piotra ?

Gość gość
powiem tylko tyle-kobietą

Gość gość
Piotr tu wcale nie siedzi. Gdyby był pojechałby ostro. Więc nie kituj że jesteś jego znajomą. Bo ja go znam naprawdę.

Gość gość
Jak skończy się kasa to Piotrek będzie sobie robił srebrne spodenki z folii aluminiowej z biedronki :-D

Gość gość
Oni wszyscy zajęci urządzaniem i remontem mieszkań. Może czasem tu zaglądają, ale kto tam miałby na to czas....

Gość gość
SAma przyznałaś,że pojechałby ostro,więc już wiadomo jaki jest-a nie taki jak pokazał w tvn-niby milutki,kochający ,cieply,wszytsko żonie zostawił-bo nie było jego.On by zostawł -gdyby mógł to wyciągnąłby swoje pazurki

Gość gość
Rozenek w czasopiśmie Flesh napisała,że wszysko poza ostatnim odcinkiem nagrywają do końca marca..Dlatego Piotr już tu siedzi bo odpadł,to było pewne-jak się czujesz Piotruś,znowu przegrałeś

Gość gość
aha, czyli już praktycznie wszyscy poodpadali a finał tylko nakręcą na żywo więc Piotrk juz ma kase z odcinków w których wystąpił, to będzie kilkadziesiąt tysięcy więc dalej może siedzieć na kanapie, pierdzieć i leżeć

Gość gość
znasz go naprawdę Marto-czy. tak Ci się tylko wydaje.Sama wiesz,że to on namawiał Cię na wyjazd do Gdańska-dużo tam nowych twarzy

Gość gość
z tego co czytam na innych forach Borkowscy - kobieta z warkoczykami i piątką dzieci mają mieszkania tylko przepisali na matkę a ktoś na innym forum jeszcze pisał że drugie na jakiegos innego członka rodziny , to częsty trik ludzi w Polsce jak prowadzą firmę i się zdłużą to nie mają majątku który można im zabrać mój znajomy też tak robił, ma firmę zadłużoną a do warty ponad milin jest matki wyjeżdżają na wojaże zagraniczne, forsą szastają ale własnego m nie mają hahahaha :D polskie cwaniactwo, że tez tacy ludzie nie wstydzą się iść do telewizji

Gość gość
a na jakich forach jeszcze pisza o nich? o Piotrku i marcie?

Gość gość
na włocławskiej gazecie lokalnej i własnie teraz weszłam na włocławską gazete i zobaczyłam że ktoś skopiował moje posty które ja pisałam stąd i tam wkleiła łuhaha która to zrobiła ? :D

Gość gość
w tej edycji to dużo takich cwaniaków,ciekawe jak będą się oni wszyscy-cwaniacy,oszuści,czuć jak się skończy program.Ludzie ich wszędie rozpoznają.

Gość gość
szkoda że nie wzieli Adama Gesslera, restauratora który kupuje całe hotele w Polsce i zarabia a tez podobno nie ma żadnego majątku, nie ma własnego mieszkania nawet , może powalczyłby o mieszkanie w bitwie jak nic nie ma

Gość gość
A ktoś z forum włocławskiego wklejał tutaj komentarz kolegi Piotra odnośnie wieku.

Gość gość
Ja nie wiem skąd wy bierzecie te newsy? Program jest kręcony do maja o ile mi wiadomo, poza tym uczestnicy nie dostają kasy za odcinki, co za bzdura. przestańcie wreszcie bajki pisać i zabierzcie się do roboty,a nie siedzicie tu i o d***e maryni gadacie jakby to było najwazniejsze w zyciu.

Gość gość
no słuchaj, ja sobie siedzę przy necie i mi nie zabronisz obrończyni Piotra, pracowałam kiedyś , tyrałam jak wół że ty w ciągu całego życia nawet połowy nie zrobisz tego co ja , odłozyłam pieniądze , mam ich sporo na lokacie i mam przychód pasywny z inwestycji więc nie mądruj się słonko z tymi mądrościami że do roboty mam iść , bo jedyna osoba która nie wie co to robota na tym forum to ty :)

Gość gość
10:05-Piotrk czy ktoś od niego -nie podoba Ci się ,to idż gdzie indziej,mamy Cię dosyć

Gość gość
no to nie wiem moze nie jest tak zle glowa do gory moze bedzi spoko :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
co to za link z jakimś paszczurem?

Gość gość
Czy wy musicie się tutaj wyzywać? czy nie umiecie kulturalnie rozmawiać?

Gość gość
chcą,żebyśmy zmieniły tamat,to chyba nie wie gdzie weszła

Gość gość
Po co tu wrzucasz link do jakiegoś badziewia. Chyba coś ci się pomyliło. Spadaj z czymś takim.

Gość gość
ona to wrzuca na wszystkich topikach, psychol

Gość gość
Ktoś tu pisał o 10 tys za odcinek dla uczestników - co za bzdury... znam kogoś z poprzedniej edycji. Niestety uczestnicy robią program za przysłowiowy damski ch*j.

Gość gość
Dokładnie, jakaś psychiczna.

Gość gość
Ale to dziwne trochę. W takich" rozmowach w toku" płacą a tutaj nie. Za taką harówę inferno nic nie dostał. Szkoda go i innych tych pracowitych. Czyli nie ma co się spuszczać tylko korzystać z fachowca.

Gość gość
A kogo znasz z poprzedniej edycji ? Pochwal się i udowodnij. Tak każdy może napisać.

Gość gość
przeciez to bzdura, że oni nic nie dostaja, wierzysz jakiejś frajerce co napisała posta ? oni dostaja pieniądze, takie jest prawo, nie można wykorzystywać czyjegoś wizerunku, pracuje, działa i za darmo maja hotel, wyzywienie i pieniądze , takie jest prawo w Big Brader ludzie dostawali pieniąse, sam Gulczas powiedział że i9m zalezy na każdym odcinku bo forsa jest na konto, a on nie był dyplomatą i prawdę walił w rozmowach w toku płacą a tu jakaś pewnie pińdzia piota pisze że nie płacą ? weź ja olej

Gość gość
piszmy tak,jakby jej/jego/ tu nie było i nie dajmy się zbić z tematu.Jestem ciekawa jutra,co odstawią