Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
OBECNA EDYCJA bitwy o dom- jak dla mnie nieporozumienie ta edycja , lesby, ludzie ktorym komornik zabiera dom ale w nim mieszkaja oszukuja a maja inne mieszkanie , pieniadze rozwalili na wycieczki zagraniczne . Rozwodnicy ktorzy zyli na wysokiej stopie - czyzby nie było podzialu majatku i nic nie dostali ? kłamia - dostali z podzialu oboje kupe kasy a ona na dziewczyny dostaje ponad 10 tys alimentow . Ludzie ktorzy potrzebuja mieszkania nie dostali szansy!!!!!!!!!!

Gość gość
jestem pewna że Marta która zyła cały czas na gotowiźnie nie potrafi zarobić nigdy sie tym nie zajmowała , poznała swoja jak to mówiła miłość życia w wieku 16 lat i tak wszystko dostawała teraz ona nie skołuje kasy , ni chu/ja życie na alimentach córek, chyba że okciec będzie chciał dobrowolnie dawać im kasę chociaz nie musi , to juz inna sprawa , może np pełnoletniej córce opłacać wynajem mieszkania, jeje rachunki gdy oddzieli się od matki a Marta zostanie z niczym bo córki to skarboneczki

Gość gość
bo ten program nie jest po to żeby pomóc ludziom ! wierzysz w to że tvn chce pomóc ? nie bądź naiwna chodzi o zbiór ludzi z różnego środowiska , wojskowy, lesby, lekarz gej, rodzina która przepiertoliła majatek, bogatych nygusów pasozytów, dwie lale pontony sztuczne,kazachy ,młodzi zdolni, bidulka pokrzywdzona przez los,zwykłe małżeństwo, biedna rodzina nad którą ciązy fatum itd

Gość gość
Ja im i tak smsa nie wysle bo widac ze to jest oszustwo brak zasad a z smsuw im sie to zwraca a czy oni je licza nie. Wiec ogladam bez emocji dla smiesznyxh scenek zeby sie zrelaksowac.nawet jak chlipia jak im zle mam to w czterech literach aktorzy amatorzy

Gość gość
ktoś pisał że Rita odebrała klucze do mieszkania Widziałam ją na osiedlu w ostatni weekend, Piotra i jego córka też byli w swoim mieszkaniu, ciekawe czy ktoś jeszcze się zdecydował na zakup. Skoro samotna Kobieta kupiła to faktycznie upust musiała dostać więc Wojciechowski słów na wiatr nie rzucał :)

Gość gość
Inferno bardzo chciał z meną ale nie dostaliby pożyczki z banku . A Rita cóż jak to Rita mama z tatą pomogą.

Gość gość
ubNo ale jednego Piotrkowi C zazdroszczę.... Jak on to zrobił że ma 34 lata? Gdy chodziliśmy do podstawówki razem (fakt krótko bo nie nadążał ) to miał tyle lat co ja. Ja dzisiaj mam 40.awiłam się czytając ten wpis na włocławskim portalu cyt."

Gość gość
ale jak mozna takie kity walić ludziom, odmłodzić się o 6 lat ?

Gość gość
biorą nas za debili,że nie zobaczymy, nie dowiemy się....

Gość gość
a Marta i Piotr C pracują w biedronce?????????? naprawde???????????

Gość gość
może jest ktoś z Gdańska i potwierdzi,że pracują w Biedronce-przecież tysiące ludzi tam robi zakupy,chyba,że są niewidoczni

Gość gość
ja ich znam i czytam wasze komentarze to śmiech na sali Nie wiem kto tu pisze takie bzdury. Oni nie pracują w biedronce!!! tyle moge powiedzieć. Z tego co mi wiadomo oni nie pracują ona studiuje On nie pracuje. A Marta ma 2 dzieci nie trójkę. Ma córkę z poprzedniego małżeństwa i syna z jeszcze wcześnieszego związku.

Gość gość
Piotr Ma córkę z poprzedniego małżeństwa i syna z jeszcze wcześnieszego związku. Czy wasze życie jest aż TAK NUDNE że szukacie sensacji tam gdzie jej nie ma. Robicie z Piotrka pedofila to już przegięcie jest. To że ma dobry kontakt z córkami to super Widać że się kochają! Lepsze to niż olewka na dzieci by była, lepiej jakby je olewał? bił je? poniżał? Ma super kontakt z jej córkami kocha je jak właśne dzieci i co w tym złego? Matko ile w ludziach jest zawiści i jadu.

Gość gość
aha , czyli Piotr dwa razy rzucił żone i teraz ma trzecią parnerkę tak myslałam, wyglada mi na takiego

Gość gość
a kto powiedział że to on rzucił żone? to ona go rzuciła!

Gość gość
Bzdura! Pracują w Biedronce!

Gość gość
pewnie go rzuciła,bo nic nie robił.Nie każda chce utrzymywać darmozjada.Musi być dla niej miły bo i Marta by go przegnała

Gość gość
pierwsza i druga go rzuciła ? skoro obydwie go rzuciły to chyba wiadomo dlaczego

Gość gość
Ale baby to są głupie,żeby dla "spodni" utrzymywać darmozjadów

Gość gość
Ale baby to są głupie,żeby dla "spodni" utrzymywać darmozjadów

Gość gość
ta pracują w biedronce, mają dom na księżycu i 4 dzieci które trzymają na finał!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHA ale wy jesteście żałośni!!!! On ją rzucił, ja ją znam i wacle mu się nie dziwie że odszedł od tamtej żony!

Gość gość
Pierwsza edycja była normalna. wszyscy byli zieloni bo nie wiedzieli jak to będzie wyglądać. Druga edycja już pół na pół dziwolągi a trzecia to w sumie same friki. Świat schodzi na psy. Szkoda tylko, że Mieszko będzie w finale ale nie wygra. Widzieliście że Karolina założyła konto na facebuku w grudniu INTERIOR DESIGNER ;) Kolejna designerka.

Gość gość
Ciekawe,czy byłby taki milutki,tyle im czasu poświecał,gdyby pracował.Wstawał o 6,wracał o 19,zarobiłz 1500zł-flustracja napewno-bo on nie lubi pracować,nie stać go by było na wycieczki,super stroje,chodziłby wkurzony. i wszyscy mieliby go dosyć.

Gość gość
12:46:54 ----własnie róznica jest wtedy gdy ojciec rodziny pracuje, prowadzi firmę ale co ty masz pojęcie o zyciu ? siedzi obibok w domu i córunie głaszcze albo oparta na nim śpi a on gra na tablecie, cudowny ojciec widać że nie wiesz co to znaczy pracować na chleb i walczyć o byt rodziny , gó/vno wiesz

Gość gość
Co wy się tak uczepiliście tych ludzi .

Gość gość
no wiem co to znaczy pracować bo pracuje, i zarabiam. a to że ty masz ciężką sytuację rodzinną i musisz z*********ć jak dzika świnia to kogo to obchodzi? napewno nie mnie!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a on musi te dwie pannice utrzymywać ? nie musi , tylko siedzi w domu i je głaszcze więc nie stawiaj go jako wzór wspaniałego ojca który dba o córki łuhahahahaha :D smiechu warte

Gość gość
sama jesteś tłusta małą świnią ze świńskimi oczkami hahahaha :D

Gość gość
13 :19 no widać,że wszystko masz w d... i dlatego ich bronisz są do Ciebie podobni My takich mizernych aktorów nie cierpimy,pozerów, nierobów...NIE LUBIMY TAKICH TYPÓW CO OPLUWAJĄ NAJBLIŻSZYCH

Gość gość
mam identyczne odczucia : uczestnicy pierwszej edycji walczyli o mieszkanie , druga i trzecia to lans, uważają się za celebrytów :D Mam kolegę w OBI gdzie robią zakupy , mówi tak samo- ma z nimi styczność ,