Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaJebie xd

KONTO BANKOWE - pomocy

Polecane posty

Gość JaJebie xd

w jakim najbardziej sie oplaca? zrobilam ostatnio w getin bank i babka zrobila mi dwa numery konta. :/ w dodatku nie moge sie zalogowac na konto w necie , a haslo na pewno jest dobre.

Gość JaJebie xd
sory w ALIOR BANK zrobilam ^^^

Gość dgfhbsetrh
plecam mbank. Kiedys bylo bezplatne w ogóle. TERAZ ZABIERAJĄ 2ZŁ MIESIECZNIE ZA POSIADANIE KARTY ALE NIE MA TRAGEDII

Gość JaJebie xd
w alior banku zabieraja 5 zł miesiecznie i kolezanka mnie namowila zebym tam zrobila ale lipa, chyba to konto mam zle zrobione bo nie moge sie zalogowac na stronie

hej :) Miałem podobny problem ostatnio. Tez szukałem konta i wybrałem mBank tak więc i wam go polecę. 2 złote za kartę biorą ale tylko wtedy jak się jej nie używa. Wszelkie informacje znajdźcie na stronie mBanku albo na jego forum tutaj: http://www.banki-opinie.info/mbank-f29/ Tam tez możecie wdać się w dyskusje :)

Gość Rote
Najlepsze konta bankowe ma obecnie Getin Bank. Niedawno zmienili swoją ofertę odnośnie kont i teraz naprawdę warto zostać ich klientem.

Gość markizz
Muszę się zgodzić, w Getinie mają obecnie jedną z najlepszych ofert konta, podobne warunki co w mbanku na przykład.

Gość gość
W sumie na rynku jest duży wybór konto bankowych ale mi do gustu przypadło kont Getin Up. może dlatego, że otwarcie konta jest bezpłatne, a dla aktywnych użytkowników także bezpłatne prowadzenie.

Ja mam kilka lat Inteligo i jestem bardzo zadowolona.Teraz założyłam firmowe w Getin Banku i też jest bardzo dobre.

Gość gość
mbank już kasuje 4 zł za kartę, prezes Stypulkowski za mało zarabiał, klienci muszą robić zrzutkę na jego premię.

Gość garnek
Ja mam w Getin up i przyznam ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, bardzo fajna bankowosc internetowa i mobilna, do tego darmowe prowadzenie konta.

Gość Trumanek
Ja też mam w getinie i równiez nie narzekam :) Bardzo prosta obsługa konta w internecie, bez zadnych opłat i promocja paliwowa