Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megusiia09

dlaczego ludzie są dla mnie zawsze złośliwi? :(

Polecane posty

Gość megusiia09

opisze siebie - jestem nieśmiałą dziewczyną, nigdy nikogo nie zaczepiam, nie szukam konfliktów, nie obrażam innych, nie obgaduję, a mimo to zawsze dostaję w przysłowiową skórę. Ludzie są dla mnie niesamowicie wredni i złośliwi :( Oczywiście nie wszyscy, niektórzy. Jak sobie z tym poradzić, nie rozpamiętywać?

wykorzystuja slaby charakter. Pamietaj kto ma miekkie serce musi miec twarda dupe ;)

Gość Charles M.
Masy zakrzywioną percepcje rzeczywistosci, faktycznie wszyscy ludzie bywaja dla siebie niemili, ale ty wyłapujesz to co leci w twoją strone i rozmyślasz nad tym beznadzieja

Gość megusiia09
maua94 dzięki za radę. Muszę rzeczywiście nad sobą trochę popracować, być twardsza w obliczu takich ludzi :)

Gość alaaaaa 134
jestem taka sama i znam to mnie tez wykorzystywali smiali sie ze mnie

Gość megusiia09
no rozmyślam :( Czasem nawet tygodniami o jednym zdarzeniu gdy ktoś był dla mnie chamski i źle mnie potraktował. Ale jak się tym nie przejmować gdy ktoś w chamski sposób z premedytacją, i w moim kierunku gada specjalnie jakieś rzeczy? Przykład - rozmawiam o czymś z koleżanką z pracy, a ta, zamiast mi normalnie odpowiedzieć ni z gruchy ni z pietruchy mówi "nie wkur***j mnie" :-0 Nawet nic złośliwego nie powiedziałam ani nic złego.

Gość coś nowego[[[[
Takie wulgarne teksty u Ciebie lecą w PRACY!? Chociaż w sumie to nic dziwnego, bo moja była kierowniczka obcinała sobie paznokcie u nóg w miejscu pracy bez zażenowania.

Gość Charles M.
"nie wkuurwiaj mnie" to słysze w swoim kierunku codziennie od moich dobrych znajomych, i oni ode mnie podobne rzeczy. To normalne, nauczyć sie żyć w społeczeństwie chyba już najwyższa pora nie?

Gość alaaaaa 134
Nie radze sobie... Beczec mi sie chce. Tez mam tak jak do kogos mowie to mnie ignoruja i smieja sie ze mnie, nie odpowiadaja na moje pytanie

Gość pseudomin
a ja własnie zastanawialam sie nad podobnym tematem-dlaczego kobiety sa wobec mnie zlosliwe, cojest tego przyczyną... Owszem, nie jestem szara myszką, staram sie wyrazac siebie naturalnie - zarowno przez wyrazaniejasno moich opini, przez pozytywne mysli jak i kolorowy atrakcyjny look, ale działam tez w zgodzie z empatia.Myslę o rozmowcy podczas rozmowy, np. kiedy wyczuwam,że pewne tematy mogą byc dla kogoś drażliwe czy przykre to nie drążę, omijam.Jestem przyjazna wobec innych kobiet , spontaniczna, pocieszam doradzam, zazwyczaj to ja wnoszę usmiech i argumenty pozytywne, dające wiarę w powodzenie w lepszą strone losu. Ogolnie (przynajmniej do tej pory) mialam wiecej koleżanek niz kolegów.No i tak ostatnio stwierdzilam, ze nawet te najbliższe i miłe kolezanko-przyjaciolki sa czesto wobec mnie po prostu złosliwe...Objawia sie to uszczypliwościami na temat mojego wyglądu, moich planów, sytuacji zyciowej, rozmyslnym brakiem taktu, co do tej pory obracałam w zart . No i pewnie tak nadal będę robic:) ale tak naprawde jest to trujace! Po przeanalizowaniu moich znajomych kobiet stwierdzilam,ze tylko 1 koleżanka jest normalna czyli serdeczna, przyjacielska, pomocna. I z nią utrzymuje regularne kontakty, z reszta kontakty ograniczylam. Nie zamierzam byc nadal celem ich zlosliwosci ani mowic ich jezykiem,czy odplacac pieknym za nadobne. Ciesze sie zyciem po mojemu chociaz w mocno ograniczonym gronie. Na szczescie z facetami rozmawia mi się normalnie bez zlosliwosci z ich strony. Niebawem bede mial tylko mojego serdecznego faceta i ta 1 kolezanke..ojeju:) ..no i tak zastanawia mnie przyczyna, powody, dla ktorych to wlasnie kobiety sa złośliwe wobec innych kobiet.. czy to zazdrośc? niespelnienie?...

Gość makowe ciasto
Autorko i ty sie dziwisz dlaczego ludzie sa dla ciebie zlosliwi..?jesli do mnie kolezanka z pracy by tak powiedziala to chyba by sie nie pozbierala! jak ty mozesz na to pozwalac?...przeciez to jest niesamowite a jak cie kiedys opluje to tez nic nie zrobisz...?

Gość orzwm
moralność jest sprawą nawyku a kurestwa w zachowaniu też trzeba się nauczyć

Gość desperados7668er
to pedal przeciez

Gość dziewczyno olej innych
słuchaj miej w dupie idiotów znaj swą wartość [ co nie oznacza że masz być zadufanym w sobie bufonem , ale znaj wartość swą czyli nie przejmuj się każdym tekstemnegatywnym na swój temat usłyszanym od byle idioty ....] Wiesz nawet ludzie na stanowiskach , a często tak bywa lubią sie wyżywać na słabszych od siebie bo to daje im poczucie swej wartości a dla mnie tacy są śmiesznymi pajacami o kimś kto cię obraża pomytśl sobie że taka gnida też kiedyś zdechnie !!!!! zgnije pod ziemią zjedzona przez robale .... a jeśli to nei pomoże wyobraż sobie ją jak sra !!!!! to wtedy nie będziesz się bać takiej gnidy tylko w duchu będziesz się e niej śmiać GŁOWEA DO GÓRY I NI EPOZWALAJ ŻEBY HUJE I SKURWYSYNY WYŻYWAŁ SIĘ NA TOBIEEEEEE MASZ JEDNO ŻYCIE

Gość gość
no wypisz wymaluj ja:) nie dość tego, że odkąd pamiętam byłam nieśmiałą osobą, to jeszcze na dodatek zawsze starałam się być uczciwa, szczera, lojalna oraz nie obgadywałam i oczywiście wielkie kopy po d.pie od życia dostawałam. od jakiegoś czasu staram się zmieniać swoje nawyki oraz sposoby postępowania ze "złośliwcami" a mianowicie stosuję wobec nich równie kąśliwe uwagi, cięte riposty, nie jestem lojalna (wobec osób, które mnie zawiodły), mówię prawdę o innych (jeżeli zachowuję się źle, to prawda ma prawo wyjść na wierzch) no i pokazuję swoją inteligencję (wcześniej uważałam się za gorszą i głupszą a tym samym tak mnie inni odbierali). jak będziesz sobą to dopniesz swego i zamkniesz "złośliwcom" gęby na kłódkę. a jak cię będą dalej obmawiać, to wystawią złe świadectwo sobie nie tobie! sorki, że tak po niewczasie ale nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem tego tekstu i może jeszcze ktoś skorzysta:)

Gość gość
wiesz jak to bywa tu man a tu woman a miedzy nimi chomont z młotkiem ;-))) zagłusza własne kompleksy rytmicznie zo 20 minut to efekt masturbacji z dzieciństwa też mam takego znajomego ... bez młotkowych i grużlików jego życie nie ma sensu eheheh ma tarpana i wozi ze sobom biurko i fotel obrotowy bywa czaem w kileckiem i radomiu ...to pewnie ten sam bo on się pączkuje niczym wirus Ebola eheheh

Gość gość
no wypisz wymaluj:-) i pojawił się wirus "złośliwca" - mówisz, masz! ale są na to pewne specyfiki i wirus ginie. ..

Gość stanowcza

Może to już jest  za późno na rozwinięcie tego tematu ale nie mogłam się oprzeć . Mam w pracy chamską koleżankę , która wszystkich źle traktuje ze mną na czele . Wytyka mi wszystkie błędy , wulgarnie odzywa się , obgaduje i pokrzykuje na mnie . Poucza mimo , że sama nie trzyma się reguł dobrego zachowania . Przepraszam , robiła to w stosunku do mnie  jakiś czas temu , powoli przestaje to robić bo zaczęła mnie się bać :)  Na początku prosiłam ją by nie odzywała się w ten sposób , potem ostrzej zwracałam uwagę i przyszedł moment , ze nie wytrzymałam i zaczęłam zachowywać się w stosunku do niej tak samo . Pewnego razu popłakała się i powiedziała , że wyżywam się na niej . Wtedy wyjaśniłam jej ,że stworzyła swoim zachowaniem potwora i niech sobie to przemyśli . Nie wiarygodne ale zaczyna ważyć słowa w stosunku do mnie ale do innych już niestety nie ... .