Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaayya

Wyjatkowo dziwny okres

Polecane posty

Gość maaaayya

Hej. Mam 23 lata i regularne miesiaczki. Ostatnia skonczyla mi sie 7go kwietnia. W dniach 6-20 codziennie wspolzylam bez zabezpieczenia. Nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie, ze dni plodne rozpoczely sie 18go, bo akurat wtedy zaobserwowalam u siebie sluz plodny. 25go dostalam "okresu". Tak przynajmniej mi sie wydaje, bo na poczatku bylo tylko kilka plamien jasnoczerwonych, wchodzacych w rozowy. Nastepnego dnia bylo juz znacznie wiecej ale i tak mniej niz normalnie. Wczoraj tez bylo tego niewiele, kilkanascie plamek. Poza tym nie "leje sie ze mnie" jak normalnie. Raczej plamie co jakis czas. Dzis nadal plamie, rano byla to wieksza ilosc, a teraz znow tylko kilka plamek. Czy ktoras z was tez tak miala? Dodam, ze okresu powinnam dostac 3go.

Gość madziulka 567
mialam tak gdy bylam w 8 tygodniu ciazy :)

Gość maaaayya
Czyli to moze byc implantacja?

Gość madziulka 567
tak to moze byc implacja zarodka.

Gość madziulka 567
ja urodzilam 14 miesiecy temu to pamietam jak to bylo u mnie:) drugie dziecko corka ma 5 lat, takze z nia jakos inaczej to bylo od poczatku czulam ze bylam w ciazy, teraz jak bylam nie dopuszczalam mysli ze to ciaza:)

Gość maaaayya
Ale mowisz, ze mialas to w 8 tyg. I tez tak samo to wygladalo. Krwawienie przez kilka dni?

Gość madziulka 567
male plamki 4 dni , nie tak jak normalny okres, ktory mialam bardzo obfity

Gość maaaayya
No to u mnie cos podobnego z tym ze przez jeden dzien, a wlasciwie pol dnia bylo tego wiecej. Wyglada to tak, ze sa rozsiane po podpasce te plamki. Moj normalny okres zawsze trwa 7 dni i jest bardzo obfity na poczatku, a tu mam wrazenie, ze ledwie sie zaczal juz chyli sie ku koncowi

Gość dgdgdgd
gratulacje bedziesz mama :)

Gość maaaayya
Fajnie by bylo byc mama ;)