Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiji

Seks, po miesiączce?

Polecane posty

Gość Kiji

Witam wszystkich serdecznie :) Od razu przejdę do sedna sprawy, chcielibyśmy z moim partnerem przestać kochać się w prezerwatywach, i zacząć bez, nie chce zajść w ciążę. Niestety pomimo juz paru lat miesiaczki moje cykle nie są stabilne. 2 ms temu byl 24 dniowy, potem 33 dniowy. Teraz okres zakończył mi sie 26 w piatek. Dzisiaj występuje juz tylko trochę brunatnego śluzu. Czy w środę 1 maja seks bez zabezpieczenia będzie bezpieczny? Oczywiście nie skończy we mnie. Pozdrawiam Was serdecznie, proszę o odpowiedzi i życzę miłej niedzieli.

Gość hgsjdshjhj
ja tez dzien po okresie mialam przerywany 1 kwietnia. jest 1 maj a ja nie mam okresu a juz powinien byc. fakt czesto mialam nieregularne ale wiadomo ze teraz sie boje. Powiem tak "z dupą nie ma żartów"

nie chcesz zajsc w ciaze - zabezpieczaj sie ! nawet w dni nieplodne ! plemniki moga zyc nawet do 7 dni I wtedy moze dojsc do zaplodnienia

Gość hgsjdshjhj
szkoda ze najczesciej mysli sie po fakcie.

no niestety ! wiekszosc kobitek nie zabezpiecza sie za namowa chlopaka :/ a potem - czy jestem pytania- w ciazy i takie tam :/ i co potem facet ucieka a kobieta zostaje z tym wszystkim sama dni plodne czy nie trzeba sie zabezpieczac !!!!!! bo sporo kobitek mysli ze to byly dni nieplodne a potem w ciaze zachodza

Gość bruuunetka27
skoro nie chcesz miec dziecka a odstawic prezerwatywy to proponuje tabletki antykoncepcyjne. Bo takie liczenie na dni płodne i nie płodne to tylko kwestia szczescia