Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daisy.91

Rozliczenia CKC POMOCY!

Polecane posty

Witam:) Mam problem. Ostatnio kupiłam łańcuszek i kolczyki, w Świat srebra i złota. Zapłaciłam 100 zł, kartą. Po dwóch dniach sprawdzam konto a tu widnieje operacja, Rozliczenie z CKC i pobrane z mojego konta to 100 zł. W szczegółach jest napisane rozliczenie transakcji na kartę wykonanej w świat srebra i złota.... Co to ma być? Nie chodzi tu o 5 zł, tylko o całą stówę. Pomoże ktoś? Co mam zrobić?

Gość Zaplacilas karta
Zaplacilas karta i sciagneli stowee o co ci chodzi?

No czekaj, źle się wyrazilam. Ściągnęli stówę, za to srebro a za 2 dni ściągnęli drugą stówę. Pierwsze operacja jest opisana jako płatnośc w sklepie świat srebra a druga rozliczenie transakcji wykonanej w śświat srebra.... czyli zapłaciłam 200 zł... ku*wa nie wiem jakim prawem?

Gość Nastia Janowa
Saldo się zgadza, czy saldo wskazuje, że zapłaciłaś 100 zł? Gdy płacę za coś kartą to dostaję powiadomienie na maila (tak mam ustawione u siebie), że transakcja została autoryzowana - wtedy ilość dostępnych środków mi się zmniejsza. Kilka dni później dostaję kolejną informacje, że transakcja została rozliczona i wtedy saldo mi się zmniejsza. Efekt jest taki, że saldo=dostępne środki

Gość gość
Należy zadzwonić do banku i ich o tym poinformować. W przeciągu kilku dni powinni przywrócić te środki na koncie.

Gość gość
Mają awarię, mam to samo pobrali mi 2 x 220 zł. Podobno dzisiaj do wieczora pieniądze mają wrócić na konto. Jak nie wrócą to trzeba indywidualnie się do nich zgłaszać.

Gość gość
Ja tez mam tak samo:/ dwa razy mi pobrali:/ zallll...

Gość gość
Ja mam to samo! To jest jakaś masakra. Mam nadzieje ze przywrócą do wieczroa!

Gość gość
U mnie tak samo, tylko, że pobrali mi 400 zł!! Czy czekacie po prsotu do wieczora czy trzeba się zgłaszać do banku??

Gość gość
Mnie też pobrali, na moje nieszczęście 2 x po 3000zł. Wyobrażcie sobie moke zdziwienie jak zobaczyłam saldo -2980 zł. Dzwoniłam do banku, pani bardzo przepraszała, od razu wiedziała o czym mówię. Mają jakiś błąd w systemie. Pieniądze mają wrócić do jutra.

Gość Pillot Pirx
bo w bankach burdel jest :)

Gość gość
kasa wróciła

Gość gość
CkC to rozliczenie za urzycie karty w inym banku hyba

Gość Antywisla
Ja miałem to samo niedawno tylko ze ściągnęli mi podwójnie z konta 130 000 zł ale dzwoniła sama pani z banku i wszystko jest ok