Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kammmmmmmmmrrrrrrrrrrrrooooook

depresja :( jak umowic sie o lekarza?

Polecane posty

Hej Mam w艂adze17 i zdaje mi si臋 z,偶e mam depresj臋, ca艂y czas smutna przygn臋biona nie mam na nic si艂y rozoojarzona, my艣li samob贸jcze, schudlam prawie 10kg. St膮d moje pytanie do kogo mam si臋 uda膰? Jak si臋 zarejestrowa膰 tam? Chce to wreszcie przezwyci臋偶y膰,bo ne mam ju偶 si艂 i boj臋 si臋 zarejestrowa膰 :( Jestem z krakowa,wi臋c jakby kto艣 mia艂 kogo艣 dobrego,to prosz臋 mi poleci膰. Czy moi rodzice musz膮 wiedzie膰 o takich wizytach? Musz膮 by膰 tam偶e mn膮? B艂agam o odpowied藕

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Prawie 17, przepraszam za b艂膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka teresa od kot贸w
ja ci mog臋 poleci膰 lekarza z krakowa ,zostaw maila , nie wiem jak z rodzicami , musisz zapytac

Udost臋pnij ten post

deskorolka15@bucieczek.pl

Udost臋pnij ten post

Bez spacjii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsaaaaaaaa
ja sie normalnie zapisalam na fundusz do psychiatry. przepisal mi mozarin. na poczatku bylo dosc kiepsko, bo wszystkie objawy sie nasilily, ale po okolo 1,5 - 2 tygodniach odczulam duza poprawe.

Udost臋pnij ten post

Dlaczego chcesz pomin膮膰 rodzic贸w w Twojej depresji?, kto mo偶e lepiej zrozumie膰 problemy swojej c贸rki ,chcesz by膰 samodzielna, rozumiem to, ale taki stan zdrowia powinna艣 om贸wi膰 z rodzicami. Leczenie zacz膮膰 nale偶y od psychologa,on pokieruje dalszymi Twymi krokami,mo偶liwe psychiatra lub neurolog. Tw贸j stan mo偶e by膰 spowodowany efektem dojrzewania i burzy hormon贸w ,ale to najlepiej powie specjalista. Pozdrawiam Arion-bioenergoterapeuta.

Udost臋pnij ten post

Musz臋 mie膰 ksi膮偶eczk臋 od rodzic贸w? W sensie ubezpieczeniow膮

Udost臋pnij ten post

Arion nie chce o tym m贸wi膰 rodzicom,ale nie dlatego,偶e chce by膰 doros艂a,ale oni tego nie zrozumiej膮 i b臋d膮 mnie traktowa膰 jak ma艂e dziecko. Pozatym nie jeste艣my blisko 偶e sob膮, wr臋cz przeciwnie oni s膮...rodzicami... pytaj膮 co w szkole, daj膮 jedzenie, tulenie rozmawiamy o naszych zyciach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsaaaaaaaa
nie jestescie blisko, a piszesz jak byscie wlasnie byli

Udost臋pnij ten post

wys艂a艂am Ci maila :)

Udost臋pnij ten post

czekaj jeszcze raz puszczam bo spacji nie da艂am

Udost臋pnij ten post

eee to prowo jakie艣 , ja si臋 naprodukowa艂am , napisa艂am a maile nie dochodz膮 pod ten adres ( pod inne ok)

Udost臋pnij ten post

Nie,nie prowokacja... spr贸buj jeszcze raz prosz臋 deskorolka15@bucieczek.pl

Udost臋pnij ten post

Zamiast tulenie powinno by膰 nie rozmawiamy Przepraszam za b艂臋dy,ale pisze 偶e s艂ownikiem i nie umiem go wy艂膮czy膰

Udost臋pnij ten post

bucieczek ? a nie buziaczek ???

Udost臋pnij ten post

deskorolka15@buziaczek.pl

Udost臋pnij ten post

buziaczek od buzi :-) Dziki :-)

Udost臋pnij ten post

Przepraszam Ci臋 bardzo za takie zamieszanie.

Udost臋pnij ten post

Dla rodzic贸w zawsze b臋dziesz dzieckiem,to nie tylko Ciebie dotyczy. Je艣li tak rozmawiacie o swoich 偶yciach ,to nie mo偶esz wtedy powiedzie膰 o swych problemach? Mo偶e b臋dzie mia艂o to pozytywny efekt,warto spr贸bowa膰 . Pokonywanie samotnie takiego stanu i ukrywanie przed bliskimi ,nie wzmocni Ciebie w drodze do zdrowia.

Udost臋pnij ten post

Ale NIE rozmawiamy.... tylko tyle co o szkole... g艂upio mi tak przed nimi.... oni teraz te偶 maj膮 du偶o problem贸w, nie chce... nie pokazuje nikomu,偶e jest mi 藕le,udaje,偶e jet ok,nie umiem rozmawia膰 z lud藕mi o moich problemach zw艂aszcza takich, jak si臋 otworzy艂am przed ch艂opakiem p艂aka艂am mu ca艂y czas, to powiedzia艂,偶e nie mam 5 lat by si臋 tak zachowywa膰 i jak tak p艂acze,to jemu nawet nie chce si臋 偶e mn膮 spotyka膰 i prawie przez to 偶e mn膮 zerwa艂.

Udost臋pnij ten post

Przes艂a艂as mi tego maila? Bo mi nic nie dosz艂o :(

Udost臋pnij ten post

przepraszam by艂am w 艂azience , tak teraz posz艂o i nie wr贸ci艂o ,znaczy 偶e ju偶 powinna艣 mie膰 , musz臋 teraz wyj艣膰 z psem bo skuczy :)

Udost臋pnij ten post

Dosz艂o dzi臋kuje :-)

Udost臋pnij ten post

Uwa偶asz, 偶e problemy rodzic贸w s膮 wi臋kszej wagi od zdrowia w艂asnego dziecka. Je艣li tak ich oceniasz ,wasze relacje musz膮 ulec zmianie,ale powiedz im o tym ,niech zmieni膮 sw贸j stosunek do Ciebie, zapewnienie materialne dziecka ,to chocia偶 w dzisiejszych czasach bardzo wa偶na sprawa, ale nie jedyna. W taki spos贸b b臋dziecie tylko oddala膰 si臋 od siebie. Piszesz o rozstaniu z ch艂opakiem ,mo偶liwe 偶e nie potrafi艂 Ciebie zrozumie膰!. Zmobilizuj si艂y ,nie zamykaj si臋 w sobie i rozmawiaj o problemach, przecie偶 mieszkamy w kr贸lewskim Krakowie. Jeszcze raz pozdrawiam Arion..

Udost臋pnij ten post

Nie chce m贸wi膰...mo偶e po pierwszej wizycie,ale wiem,偶e to tylko sprawi,偶e ja b臋d臋 si臋 czula w domu niekomfortowo. pewnie zaczn膮 mnie sprawdza膰,czy aby si臋 nie zabi艂am,czy nie mam czego艣 w torbie... nie chce.. to nie wyjdzie na dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja to mam problem
nie m贸w je艣li im nie ufasz:O najwa偶niejsze, 偶eby艣 zaufa艂a specjali艣cie. ch艂opakowi si臋 nie dziwi臋, bo faktycznie nie umiesz rozmawia膰 o problemach, komunikowac si臋, p艂acz to nie komunikacja, musisz si臋 tego dopiero nauczy膰.

Udost臋pnij ten post

Ale czy mog臋 tam i艣膰 sama?

Udost臋pnij ten post